Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pro každého, kdo někdy o něčem snil a měl odvahu něco pro svůj sen udělat, přichází skutečný životní příběh Roberta Radio Kennedyho. Prožijte s ním jeho změnu - z mladíka, kterému nikdo nerozuměl se stává trenér, bez kterého už se neobejdou. Spolu s hlavním trenérem Haroldem Jonesem Radio motivoval fotbalový tým stát se šampióny a město mu otevřelo své srdce. Skvělé herecké výkony oscarového Cuby Goodinga, Jr. (1997, Nejlepší herec ve vedlejší roli, JERRY MAGUIRE) a Eda Harrise (POLLOCK) vás rozesmějí, rozpláčou a potěší ve filmu o muži, který dokázal, že ta největší vítězství na světě se v životě opravdu stávají. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (87)

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to před lety.Výborný film.Film Rádio mě pobavil a potěšil hlavně výkonem černošského komika Cuba Goodinga Jr.Tento snímek umí "pohladit" po duši.Tento film je o mladíkovi v podání právě Cuby Goodinga Juniora,který zde vydává velké výkony spolu s hercem Edem Harrisem a tento snímek je skvost v dramatické americké tvorbě...Obsazení,hudba a prostředí-to všechno zde hraje prim. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Starat se o někoho není nikdy chyba. JE TO VŽDYCKY SPRÁVNĚ!!.... Žil byl jeden chlapec, kterému ke štěstí stačilo málo: RÁDIO. A měl kliku, že padl do oka trenéru Jonesovi, kterej z něj udělal maskota fotbalovýho týmu. Dosáhl toho, že se lehce retardovaný chlapec neodmyslitelně zapsal nejen do srdcí místních lidí, ale i do historie. Dojemný, lehce úsměvný příběh, ve kterém je hodně sportu, ale i hodně citu a taky trocha viny. Prostě skutečný příběh o lidech, který pohladí na duši a který odpůrci vydírajících příběhů o postižených lidech (asi) budou nenávidět! Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Poznám, že text: ,,eeeeeeee eeeeeeeeee“ může znamenat víc, než 4stránkový dopis. 2.) Potřebuji si ujasnit priority. 3.) Miluju fotbal a nevím co by mohlo bejt důležitější! 4.) Chci se stát v naší vsi nejoblíbenější postavou všech dob. PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ * P.S:? V závěrečných titulcích můžete porovnat výkon C.Gooding Jr. se skutečným Robertem RADIO Kennedym! ()

Reklama

mysiak 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy o "iných" ľuďoch (Rain Man, Ja som Sam...)....a tento zaujímavý príbeh to dokazuje. Je istým spôsobom výnimočný, pretože sa viac zaujíma o jedného človeka, a nie o šport. Hrá tam výnimočný Cuba Gooding jr., sekunduje mu vždy skvelý Ed Harris a ukazuje ako sa dajú meniť ľudia. Je to jeden z tých filmov, ktorý sa Vám zaryje pod kožu a budete si ho vždy pamätať...ja som si ho zapamätal... P.S. Chcel by som ho stretnúť... ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Krásny ľudský film, v ktorom je šport len ako príkrasa, ale dobre zvolená, nakoľko pekne poukazuje na pomýlené hodnoty dnešného sveta. Vôbec mi nevadila patetickosť, vôbec mi nevadilo citové vydieranie, vôbec mi nevadilo, že mi po fakt dlhej dobe pri nejakom filme "zaiskrili" oči. Na tento film som narazil čírou náhodou a čakal som ďalší skvelý americký film o americkom futbale, ktorý dám do radu k xy ďalším. Čo som nečakal, že to bude také milé prekvapenie a namiesto športovej priehradky zvolím svoju špeciálnu "OSTATNÉ", ktoré u každého znamená to posledné, u mňa sú to ŠPECIÁLNE SNÍMKY, ktoré radím do svojich TOP of the TOP a okrem svojich osobných favoritov dopĺňam svoju ultimátnu trojku v podobe Forresta Gumpa, Shawshanku a Apolla 13 aj o tento skvost. Dôvody nikomu, kto dáva nižšie hodnotenie, vysvetľovať nechcem, nemusím a ani nebudem, ale charizma Ed-a Harrisa a geniálny výkon v poslednom desaťročí veľmi podceňovaného Cubu Goodinga Jr. a to všetko v dokonalom dobovom zasadení a navyše s úžasným sprievodom od majstra Jamesa Hornera, to sa len tak nevidí. Odporúčam aj športovcom aj nešportovcom. Toto bol zásah do čierneho ako hrom, v tomto filme aspoň pre mňa v podstate vyšlo všetko, chytilo za srdce, pohladilo na duši, ponamáhalo oko, zlepšilo náladu a pomohlo aspoň na chvíľu znovu prehodnotiť priority a hodnoty skutočného života. ()

Vejrrr 

všechny recenze uživatele

Neměl jsem sebemenší ponětí co zapínám, když jsem si naladil Radio... Myslel jsem že to bude o jakýmsi retardovaným klukovi co bude zázrakem ovládat nějakej sport. Dočkal jsem se ale něčeho mnohem cennějšího a film Radio se mi vryl do paměti jako upomínka na to, že postižení si zaslouží stejně lásky a pozornosti jako ostatní. Film o itegraci postižených mezi nás a o tom na čem má lidem záležet... Byl tam okamžik, ketrý jste už ve spoustě filmů viděli... Když někdo umře, tak se pro utěšení člověka řekne, že toho kdo nám právě odešel vždycky najdeme... "tam uvnitř svého srdce..." Jen tenhle film mě u té scény ale dojal k slzám... ()

Galerie (57)

Zajímavosti (5)

  • Vo filme si zahral aj skutočný "Radio", James Robert Kennedy. (Cracker)
  • Ačkoliv Cuba Gooding Jr. ve filmu ztvárnil 17letého chlapce Radia, herci bylo v době natáčení již 35 let. (Nikitera)
  • Harold Jones, který ve snímku ztvárnil sám sebe, koupil Robertovi (Cuba Gooding Jr.) rádio k Vánocům. Děje se tak i ve skutečnosti, a to dokonce každé Vánoce. (forsberg)

Reklama

Reklama