Reklama

Reklama

Rise of the Footsoldier Origins - The Tony Tucker Story

Trailer

Obsahy(1)

Voják Tony Tucker (Terry Stone) se vrací z války o Falklandy. Po válce je zahořklý a rozzlobený... Brzy si udělá jméno v podsvětí Essexu se svým bezpečnostním obchodem a obchodem s drogami. Poté, co vstoupil do partnerství s gangsterem Bernard O'Mahoney (Vinnie Jones), se jeho život vymkl kontrole v cyklu drog a násilí. Věci se ještě zhorší, když se setká s notoricky známým drsňákem Pat Tate (Craig Fairbrass) a místním drogovým dealerem Graig Rolfe (Roland Manookian). (JasonCZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kdysi měl veterán z Falkland Tony Tucker i lidskou tvář, jenže pak přišel Craig, fet, Pat a neodolatelné podnikatelské příležitosti v jednom východoanglickém hrabství.. Začátky Essex Boyz plné pokusů a omylů provází jemný humor (skotský přízvuk), pravidelné dávky násilí (vévodí vypěněný „House of the Raging Sun“ s kulečníkovou koulí) a bouncer Vinnie Jones, co si nečekaně často nechává vyměšovat na hlavu. I přes další faux pas s pilulema to entrée do kriminálního velkosvěta zase bojuje s gradací, nicméně disco soundtrack je možno označit přívlastkem přepychový. Úplně máte chuť vložit jej na kazetě do autorádia svého Fordu Sierra RS Cosworth.. ()

ER 

všechny recenze uživatele

Tuctový námět o darebácích 80. let. Diskoška, pěkný holky , drogy, vzestup a pád jednoho vojáka, který do toho spadnul. Dívat se na to dá, herecká obsada je výborná, ale vidět je v opakujících se šarvátkách a scénách, kdy už dopředu víte, že tam přiletí rána, kvalitě moc nepřidá. Zvlášť, když i ty scény jsou natočeny tak, jak se v té době točily a to už dnes nebaví. ()

Reklama

MartinCS 

všechny recenze uživatele

Jsem fanda hudby 80. let a taky fanda celé série Rise of The Footsoldier. Nevím, jak moc je tento díl natočen podle pravdy, ale vždy mne zajímalo, jak se dali Essex Boys dohromady... :-) A jejich neslavný konec je dobře znám. PS: Pat Tate je vážně zvíře! ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Tuhle sérii prostě žeru. Jednička byla vynikající, ale tady díky nové posile z řad dalšího bombiče jako je Vinnie Jones to dostalo už fakt kompletní dělostřelectvo. Všechny díly jsou si dosti podobné, snad asi krom jedničky, ale díky tomuhle castingu už fakt nechybí nikdo. Jeden by tam snad čekal Jason Stathama. Je to tak jednoduchý, že to prostě baví. Opět o drogách, o tom jak máš vypadat před clubem u dveří. Kdo tohle někdy slyšel někde, tak je to celé pravda. Prostě je to jízda, která šlape jak hodinky. Škoda, že jeden herec dostal méně prostoru a to je Fairbrass. Největší badass co můžeš z herců poznat. Chápu, že je to příběh Tony Tuckera, kterého opět hraje snad až slizský Terry Stone, ale ten motiv se malinko opakuje a než přepne film na dalšího divočáka, tak si prostě musíte počkat. Já se doopravdy bavil a Vinnie překonal standart téhle série. Ta hudba a ten celkový feeling co stále je. Tady prostě musím už přihodit na 90%. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Presne ten štýl, ktorý mi sedí. Fantastická britská angličtina a pár plesnivých grázlov, ktorých slovná zásoba začína aj končí pri slove fuck. Vinnie Jones výborným spôsobom osviežil celé prostredie a puch britských ulíc a barov smrdí aj cez obrazovku. Zábavná gangsterka s vynikajúcimi songami stvárnenej doby. ()

Zajímavosti (5)

  • Filmovalo sa v anglickom grófstve Essex a Berkshire. (MikaelSVK)
  • Toto je už pošesté, kdy herec Terry Stone ztvárnil skutečného gangstera Tonyho Tuckera. (JasonCZ)
  • Zatímco předchozí 2 filmy v této gangster sérii byly fiktivní, u tohoto filmu se jedná o skutečný příběh stejně jako u prvního filmu. (JasonCZ)

Reklama

Reklama