Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Po filmu Jamese Gunna Sebevražedný oddíl sledujeme pokračování příběhu postavy Johna Ceny. Tento okouzlující a arogantní muž věří v mír za každou cenu, bez ohledu na to, kolik lidí bude pro jeho dosažení muset zabít. (HBO Max)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (187)

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

...aneb jak by to asi vypadalo, kdyby Shane Black režíroval komiksovku. Počkat, on už vlastně komiksovku natočil... špatné přirovnání!!!   -    James Gunn nám po Sebevražedném oddílu (kterej byl naprosto epochální, já sí ho zamiloval, zkrátka famózně opojný film!!!) naservíroval největší husťárnu tohoto roku a to jest Mírotvůrce, nebo-li Peacemakera! A abych se přiznal, tehdá v létě mi tato povrchní, namachrovaná a egoistická postava k srdci moc nepřirostla! Ba naopak, doufal jsem že zemře (Tohle spoiler není! Byl by to spoiler pouze v případě, že by neexistoval tento seriál, však ten existuje, tudíž celému světu do ksichtu vyloženě řve: ,,Peacemaker přežil! V Sebevražedném oddíle si z Vás dělali srandu!'' (i když je to počin Jamese Gunna, ten by volil ostřejší slova)). Však mistr scénáře již dvakrát zmiňovaný James Gunn dokázal nemožné!; tuto postavu jsem si oblíbil. Tato téměř bezcitná (a až robotická) postava náhle dostala city (a dokonce to nevypadalo nepřirozeně) a člověk jí dokázal fandit. Ano, nepřišla o svůj přemachrovaný šmrnc, však co by bez něj Peacemaker byl? A John Cena i přes svůj částečně zakrnělý ksicht se snaží a emoce mu věřit jdou, dokonce by i dokázal mnohé rozplakat. Postavy jsou zkrátka lidské... a mají skvělé rozhovory, které působí lépe jak od Tarantina (nebo jsou na stejné úrovni, ale ujetější). Soundtrack samozřejmě skvělý, okamžitě si ho jdu pustit a budu ho poslouchat znova a znova a znova a znova... přes naprosto originální soundtrack s naprosto originálním a milovaným intrem se tedy dostáváme k technické části... originální hudba skvělá (škoda za nahrazení Johna Murphyho), kamera na mne sice z ukázek působila jak nějaký video na youtube, však já jsem s ní nakonec spokojen, střih též dobrý a efekty trochu lacinější než v ostatních počinech Jamese Gunna, však dostačující. Tento seriál jsem si zkrátka zamiloval (i když na TOP 10 asi není)! Slastné finále a John Economos na hrad!!! 9-9,5/10    ,,...kachna v lidském obleku...'',,Kachna v lidském obleku?!? Vigilante, tvé nápady mám rád, ale kachna v lidském obleku?!? To už si ze mě děláš prdel! Jak by se do toho asi navlíkla?!? Víš ty vůbec, jak velkej by tam byl výškový rozdíl?!? A co zobák?!? Co by se stalo se zobákem?!? A co křídla a blány?!? Fakt mě s těmahle tvejma nápadama začínáš srát Vigilante!'' ()

Helo 

všechny recenze uživatele

Banda retardů suplujících Ligu spravedlnosti. A suplujou jí věru zábavně! Cena se pro tuhle roli asi narodil a našel tu svojí cenu. A Gunn se nebojí kopat tu naprosto do všech - od jinak prostorově řešených lidí po nácky, z konspirátorů dělá bandu hňupů, jen aby pak přiznal (třebaže ujetým způsobem), že na všem může bejt trocha pravdy, takže se tu nakonec pobaví nebo nakrkne doopravdy každej. A tak to má bejt. Uč se, Dontlukape! ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

1. řada začala hodně parádně. Sice kolem hlavní postavy byly všechno takové divné existence s různě kvalitními herci, ale hlášky Peacemakera a jeho počínání v reálném světě nemělo chybu. Peacemaker je ale skvělá epizodní postavička nebo jako jeden z mnohočleného týmu. Od třetího dílu mě tak hlášky a chování už lehce omrzelo a já díly dost proklimbal. Naštěstí se v průběhu sledování objevila čeština a tak dialogy s obří kadencí zvládal i unavenější divák. Ke konci první řady se dá říct, že všechny postavy mají něco do sebe a humor si udržel po celou dobu slušnou úroveň. ()

Litvicek 

všechny recenze uživatele

Já tomu nemůžu dát víc, ani míň než průměr. Pár džouků bylo super a já se od srdce zasmál. Ale pravdou je, že "I dont know what the fuck is going on".. Počas celého seriálu jsem absolutně netušil, proč je motýl nepřítel a co se vlastně děje. Ale akce potěšila, Cena bavil, celé to vygradovalo v slušný masakr a úvodní znělka mě hypuje ještě teď. 3 hvězdy. ()

coscarelli 

všechny recenze uživatele

DC a podobné skratky u mňa nemajú miesta v srdci, preto im NON-STOP hádžem výhybku. V prípade Cenovho Mierotvrocu som urobil Výnimku(!) ..Lebo Gunn! Týpek, ktorý "jazdil" na Trome, nastavil Slimáka, a zmiešal mi všetky Moje najobľúbenejšie ingrediencie (vrátane peckového intra) ktoré Mi vo filmoch tak veľmi chutia do 8x jedného celku. A to ešte pridal. Vo výsledku to bol pre Mňa poriadny Seriálgazmus. Rozumieme si. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (37)

  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (VášaVF)
  • Během výmluv Vigilante (Freddie Stroma) zmíní, že by postava klidně mohla být ženou. V komiksech tuto identitu skutečně nosily dvě ženy, Pat Trayce a Adeline Kane. (NiWi)
  • Vigilante se objevil poprvé v hrané podobě v seriálu Arrow (od r. 2012), kde ho ztvárnil herec Johann Urb. (wesi96)

Související novinky

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

21.11.2023

Když to nejde přes Batmana, musel Nicholas Hoult (Šílený Max: Zběsilá cesta, Menu) vzít zavděk Lexem Luthorem. Britský herec byl totiž jedním z favoritů na Reevesova netopýřího superhrdinu, jehož… (více)

James Gunn upřesňuje restart DC

James Gunn upřesňuje restart DC

15.07.2023

Ještě před premiérou Flashe režisér a nový šéf DC Studios James Gunn uvedl, že veškerá komiksová tvorba studia počínaje jeho snímkem Superman: Legacy bude jedno velké propojené univerzum. Již delší… (více)

DC oznámilo velké plány

DC oznámilo velké plány

31.01.2023

James Gunn již před koncem roku sliboval, že v lednu oznámí první projekty ve svém chystaném rebootu DC univerza, na kterém se podílí coby nový šéf DC Studios ještě spolu s producentem Peterem… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2022

Ke konci roku opět nastal čas na pravidelnou bilanci toho nejlepšího, co na poli kinematografie letos vzniklo. Vybraní uživatelé se v předchozím příspěvku již podělili o svá osobní doporučení na… (více)

Reklama

Reklama