Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Obyčejné lidské příběhy o tom, co nás trápí, co hledáme a nenalézáme jsou vyprávěny s nadhledem a okořeněné trefnou situační komikou. Samozřejmě nechybí i ta správná dávka nefalšované romantiky a sentimentu. Ve filmu Přání Ježíškovi se ukázkově rozkmotřená rodina znovu a znovu snaží usmířit. Nezodpovědný floutek, jehož životní náplní je obšťastňování žen, zjišťuje, že existuje i otcovská a partnerská odpovědnost. Spokojenému manželskému páru, kterému zdánlivě nic nechybí, postaví osud do cesty malou uprchlci z dětského domova. Úspěšný a sebevědomý manažer svou spřízněnou duši už našel, ale představit ji rodičům, je pro něj noční můra. Dva osamělí lidé, kteří už rezignovali na štěstí a hledání toho pravého, možná dostanou ještě jednu šanci. (Bioscop)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (189)

bárbígrrrl 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný remake polské Noci plné zázraků, která se mi líbí a o Vánocích na ni koukám už pravidelně. A v tom je ten hlavní problém. Nechápu, proč Češi v roce 2021 remakují polský film z roku 2011. Není tu žádný podstatný časový ani kulturní odstup a film je až na drobné odchylky jak podle kopíráku, což mě spolu s některými nepřirozenými hereckými výkony po celou dobu silně iritovalo. Navíc je tam Krajčo. Přiznávám, že kdybych neznala originál, tak bych hodnotila výš. Takže pokud originál neznáte a nevadí vám Krajčo, přidejte jednu až dvě hvězdy. ()

Jonatána 

všechny recenze uživatele

Láska nebeská po brněnsku mě pohladila na duši. Jo, možná je to kýčovité, určitě v mnohém předvídatelné, ano, je kravina, aby se všechno vyřešilo jen proto, že je Štědrý den... a co jako? Valentýnka Bečková je neuvěřitelně nadaná dívenka, líbily se mi i ostatní děti a na konci jsem slzela. A zcela jistě budu slzet opakovaně, hlavně o Vánocích. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Kopie polské Noci plné zázraků, s čímž jsem tedy počítal, proto zde nedávám suverénně odpad. Tím, že znám polský originál docela dobře, jsem hlavně zkoumal, jak moc se kopírovalo a co si česká sestava vymyslí svého a to mě docela bavilo. Kulisy Brna byly taky moc fajn. Jinak ale nic světaborného, polský originál zůstává pořád lepší, ale pro českého neznalého diváka, jako proč ne... Vánoční atmosféru to má a herci to vyloženě nemrví :) 60% ()

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Možná právě proto, že jsem skutečně nic nečekal, mě tahle vánoční pohádka až překvapivě dobře pobavila a musím přiznat, že místy i dojala. Jasně, je tu po sté recyklované to stejné schema, herci občas přehrávají (což je dané z velké míry i scénářem) a některé scény jsou na hraně, ale z nějakého důvodu na mě ty příběhy  prostě fungovaly a co jiného chtít od filmu, než emoce. 70 % ()

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele

Běželo to v TV okolo Vánoc a dal jsem tomu čas… vstřebat. Nepomohlo. Jestli to měla být parodie, nebo výsměch… jako komu chcete namluvit, že 30ti létá ultra-samyce si ucvrkne blahem nad 45ti letým nemajetným tatínkem se závazkem… jako asi. V kterém vesmíru je tohle reálné? Jako proč vydáváte moč za děsť? Napište rovnou, že je to pohádka a protože kouzelná hůlka v kalhotách, tak stačí čáry-máry-fuck a happy ending. To samé ty delší linky. Únos dítěte + “to si necháme”? Malý zloděj a pedofil? Sem se zase rozčil a to jsem si myslel, že měsíc odležet bude stačit. ()

Galerie (151)

Zajímavosti (9)

  • Santa Claus (Petr Vaněk) chce po bezprizorním chlapci, který mu předtím sebral mobil, alespoň číslo na svou bohatou milenku. Chlapec mu jej nakonec v rychlosti nadiktuje, Santa si jej kupodivu zapamatuje, vzápětí vytočí a dokonce se dovolá. Číslo ovšem nebylo devítimístné, nýbrž jenom osmimístné. (charles3)
  • „Je tam velká paleta emocí, typů postav, vztahů. Baví mě, že každou chvíli děj přeskakuje z jednoho příběhu do druhého a že to nenudí a diváka to táhne stále dopředu,“ prohlásila o filmu režisérka Marta Ferencová. (Duoscop)
  • „Přání Ježíškovi přináší spletenec několika příběhů, které se mohou stát kdykoliv a komukoliv z nás,“ uvedl producent Adam Dvořák. (SONY_)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno