Reklama

Reklama

Zombie zaútočily na letiště v Harvardville a uvrhly ho v chaos. Leon S. Kennedy a Claire Redfieldová, kteří před sedmi lety během tragédie v Raccoon City bojovali proti zločinné společnosti Umbrella, jsou zpátky. Podobně jako v předchozích snímcích série Resident Evil, i nyní jsou připraveni utkat se se zlem. Jejich protivníkem je tentokrát ničemný válečník, který poté, co přišel o celou rodinu v Raccoon City, touží po odplatě. Smrtelný G-Virus se začíná šířit a nová zmutovaná monstra se pouští do zběsilého řádění. Dokáže Claire s Leonem zastavit virus dřív, než se bude historie znovu opakovat? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (261)

ProjectAlice 

všechny recenze uživatele

Na filmovú sériu od Andersona to určite nemá, ale je to jeden z najlepších animovaných filmov. Som fanúšik hier Resident Evil a najobľúbenejšia postava je Claire Redfield, ktorú môžem tak ako v hernej verzií, tak aj v tej filmovej, či už je to tento animovaný snímok alebo Andersonova séria. A že som si Claire v tomto filme užil naozaj dosť, rovnako ako obrovské množstvo zombíkov. Myslím, že by som nebol jediný, kto by uvítal aj Resident Evil seriál, ale nie v kreslenej verzií, ale v presne takejto - animovanej. Príbeh fajn, hudba fajn, postavy fajn. 4* ()

mandes 

všechny recenze uživatele

Mohla byť aj o dosť lepšia animácia lebo táto vypadala ako ta čo bola použitá pri cgi scénkach v samotných hrách este na ps jednotke . Ale ja som si tie scénky vždycky užíval a tak isto som si užil aj tento film lebo som prešiel prvé štyri série a som vďačný za všetko nové . Ide tu hlavne o nostalgiu ()

Reklama

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Myslím že distributor udělal chybu v názvu.... nemá tam být rozklad, nýbrž ROZPAD. Tedy degenerace... Bohužel víc než na cokoliv jiného se hodí spíše ODPAD. Naprostá ztráta času, nesmyslný neuvěřitelně utahaný příběh.... až na finálních asi 20 minut... za což dávám alespoň jednu hvězdu. Natož ta animace! Je z obdivem že něco takového vzniklo zrovna na scenáristickém stolu CAPCOMU. Tedy že to vůbec někdo zaplatil a vydal. Kdyby tohle byla hra... tedy 5RE už by jsme o 6 nejspíš nikdy neslyšeli. No a +jednu za joke z dešníkem. :D Kdo nepochopil, tak ať si přeloží název organizace Umbrella a dojde mu to. :) ()

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Zklamalo mě to. Politické pletky a motanice kolem nových postav měly být zkrácené na minimum a naopak situace jako např. vznik finálního bosse, měly být rozvedené pomaloučku polehoučku - tohle bylo moc hrr hrr. V herních sekvencích bylo mnohem více nápadů, tady už jakoby vyvařovali z vody. Přesto mi u některých scén naběhla příjemná husí kůže >tohle je ten pravý Resident evil< zvlášť, když hrála pravá "residentovská" hudba (a ne ty zvratky od Mansona) a Claire s Leonem potěšili (už proto, že RE2 je můj nejoblíbenější díl). A proč i přes zklamání dávám subjektivních pět hvězdiček? Abych ve svých hodnoceních udělal propastný rozdíl mezi těma třema blitkama s (WTF?) Alicí. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Po třech dílech americké verze s Millou Jovovich natočili Japíci a Caprom další díl. A nutno říci, že právě tento se podobá nejvíce hře. Svůj podíl na tom má samozřejmě animovaný vizuál, který jakoby ze hry vypadl. Vidíme známé postavy jako je Leon. Ale to je asi tak vše. Jsem veliký fanoušek série Resident Evil, jak filmové, tak herní. Proto jsem se na to začal koukat z nadšením. Celkově to není špatné, ale mně to zase až tak nezaujalo. Na konci jsem byl zklamaný, ale otevřený konec navazoval na zatím poslední hru - Resident Evil 5. Tak uvidíme, jestli z toho ještě něco bude. Prozatím ale zůstanu u toho s drsnou Millou. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (7)

  • Claire Refield, Leon Kennedy a Ingrid Hunnigan sú jediné postavy, ktoré sú v hre i vo filme nahovorené rovnakými hercami. (beso74)
  • Jediný film série produkovaný firmou Capcom, ktorá je zároveň tvorcom aj hernej série "Resident Evil". Filmové adaptácie majú na svedomí produkčné firmy Screen Gems a Sony Pictures. (beso74)
  • Claire Redfieldová, jíž namluvila Alyson Court, si vezme deštník (anglicky umbrella), který má tutéž barevnou kombinaci jako logo společnosti Umbrella – předchůdce farmaceutické WilPharmy. (Benjamin-L)

Reklama

Reklama