Reklama

Reklama

Resident Evil: Afterlife

  • Německo Resident Evil: Afterlife (více)
Trailer 3

Alice stále pokračuje v odplatě proti svému bývalému zaměstnavateli, společnosti Umbrella, která do světa vypustila zombie virus. Ona i se svými klony zaútočí na ústředí společnosti, kde se jí podaří zneškodnit většinu přítomných zaměstnanců kromě Alberte Weskera, který jí vpíchne injekci zbavující ji všech nadpřirozených schopností. O šest měsíců později cestuje Alice na Aljašku do místa zvaného Arcadia. Zde se opět setkává s Claire a společně utíkají do Los Angeles, které ovládají zombie. Podaří se jim přistát ve věznici, která zůstala jako jediné místo ve městě útočištěm pro nenakažené. Mezi skupinu nenakažených patří basketbalista Luther, producent Sinclair, Angel, Kacey, Kim a Claiřin starší bratr Chris, kterého však Luther drží pod zámkem, protože byl obávaným vězněm. Společně všichni plánují útěk na Arcadii, což je podle Lutherových informací ve skutečnosti loď. Jelikož útoky zombie na věznici se začínají stupňovat, rozhodnou se utéci co nejrychleji. Sinclair ovšem sám zmizí s Claiřiným letadlem a tak jim nezbývá nic jiného než propustit Chrise, protože zná další možné únikové cesty. Do věznice se mezitím probojují zástupy zombie a je nutné s nimi bojovat. Při střetu se zombie umírají Angel, Kacey a Kim. Ostatním se podaří utéct a nalodit se na Arcadii... (TV Prima)

(více)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (1 043)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Jednička se mi líbila, dvojka ne, trojka docela bavila, čtyřka vsadila na to být cool a částečně se to i povedlo. Jasně, je to hloupý a jednoduchý post-apokalyptický akčňák, lehce okořeněný zombíkama a mutantama (parádní byl ten gigant sekerník), kde už vám prakticky ani nesejde na tom co se stane (nesmrtelná Alice vs. nesmrtelná Umbrella), ale celkově si to ještě drží jistou úroveň a bál jsem se, že to teda bude mnohem větší shit. Nulová očekávání = nulový zklamání. Je tutovka, že nebýt rozpočtu 60 mega, nebyl by ani ten vizuál a pak už by to nejspíš spadlo do úplných hoven... Tohle je prostě ždímačka na efekt, která ale pořád jakž takž průměrně baví. Každopádně už je ale na čase to zakončit (obrozením lidstva například). Jo a auvajs! ta modýlkovská parodie na matrixáckýho agenta, co to kurva mělo bejt? Největší fail! [HD] ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Kamenujte mě, ale i v tradičním rozměru mě to bavilo stejně jako všechny ostatní díly. Nemám pro původní sérii od Capcomu žádnou slabost, ale ta filmová, hýčkaná pekelným béčkařem Paulem Andersonem mi vždy spolehlivě navodí herní náladu, i když děj vlastně neexistuje a pokud jej má něco připomínat, omílá se furt to samé. Nenudí to totiž ani vteřinu, zpomalené záběry neprudí a ten fetiš vykrádané akce, kterou rozpoutávají povětšinou samé holky, je zatraceně důrazný. Subjektivně vlastně nemám co vytknout. 3 a ½ [Mám chuť si tuhle rošťárnu užít v efektu Cameronovy technologie.] ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Právě jsem se vrátil z kina. Jsem fanoušek filmu Resident Evil, jsem fanoušek Milli Jovovich, bohužel pro mne byl film velkým zklamáním. HORROR? Kdepak! Pouze akční film. Napětí žádné. Zombie jen jako komparz. Třetina 3D scén se odehrává mimo plátno? Dejte mi toho člověka, který to napsal! Zabiju ho! Mimo plátno tak akorát byla má coca-cola a popcorn. Je vidět, že dneska 3D filmy točí každý! Před filmem jsme viděli ukázku z 3D pohádky o sovičce. TO BYLA GRAFIKA! Pak nám ukázali ukázku z 3D filmu SAW 3D. Bože, TO BYLA BOMBA! To byl šok a horror No.1! A pak začal RESIDENT EVIL. Bum, bác, ratatata, ratatata… Některé holky se začaly v kině nahlas řechtat. A kdyby tam nebyla scéna s 3 metrovým katem, tak odejdu ubrečený domů! Dávám 60% a to pouze proto, že jsem fanoušek. Jinak bych film označil jako podprůměrný. Navíc jsem si objednal big slaný popcorn a v sále jsem zjistil, že mám sladký. Sežral jsem ho, ale asi budu mít cukrovku :-( Film měl i jedno plus, myslel jsem si, že Milla Jovovich je dokonalá. Ale není. Díky 3D verzi jsem si všiml, že vpravo dole má křivý zub. :-) ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Z prostředí drsné pouště jsme se dostali již v minulém díle, teď nás čeká Japonsko a LA. Paul W.S. Anderson je zpět na režisérské stoličce a (upřímně) jde to poznat. Je zde mnohem více cool zpomalovaček, mnohem více scén, které připomínají jiné filmy (jak už ostatní zmínili především Ostrov a Matrix). Nicméně pokud to budete brát tak, jak to "leží a běží" (rozuměj, totální cypovina, která chce jen pobavit) tak nemůžete být zklamáni. Je sice fakt, že tohle je nejslabší ze všech RE filmů, nicméně i na ty čtyři hvězdy to stále postačí. Vidět to ve 3D (které tady všichni chválí) možná bych šel i výš, ale to si radši nechám do zálohy. Afterlife není ničím jiným, než efektně natočenou blbovinkou, která má především pobavit. A tak se i stalo. 70 %. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $60miliónovTržby USA $60,128,566Tržby Celosvetovo $296,221,663Tržby za predaj Blu-ray v USA $13,273,686Tržby za predaj DVD v USA $22,206,488 ║ Režisér Anderson sa fakt prekonáva a recykluje Matrix a iné filmy ako sa len dá, a to v tak pitomom deji až hrôza, úvod bol vrcholová samoúčelnosť, zaujímavých scén minimum, otravných vrchovato, keby tam nebolo to 3D, ktoré aspoň za niečo stálo tak neviem, neviem aký zmysel má robiť takéto bezúčelové výplachy. /videl v kine 3D verziu: 25%/ ()

Galerie (94)

Zajímavosti (32)

  • Pri vytváraní prostredia mesta sa režisér Paul W.S. Anderson nechal inšpirovať teóriou, že čo by sa stalo, keby sa cez Los Angeles prehnali rozsiahle požiare, ktoré by nemal kto uhasiť. Výsledok bol podľa režiséra originálny. (Greenpeacak)
  • Celosvětová premiéra proběhla 2. září 2010 v Tokiu. (Varan)
  • Film měl rozpočet 60 milionů amerických dolarů, na domácí půdě vydělal během prvního víkendu skoro 27 milionů amerických dolarů a za osm týdnů celosvětově utržil 296 milionů amerických dolarů. (Geriel)

Související novinky

Nový Tarzan s animovaným upírem

Nový Tarzan s animovaným upírem

06.05.2012

Navzdory drastickému neúspěchu Johna Cartera se na plátna vrátí i další hrdina Edgara Rice Burroughse – ten mnohem slavnější. O Tarzana má zájem hned několik hollywoodských hráčů, třeba studio Warner… (více)

Anderson kráčí v Bollových stopách

Anderson kráčí v Bollových stopách

17.11.2009

Přinejmenším co se posedlosti adaptacemi počítačových her týče. Právě v těchto dnech natáčí Paul W.S. Anderson v Torontu čtyřku Resident Evil s podtitulem Afterlife. Ale už má samozřejmě další plány.… (více)

Milla Jovovich a vrah bez obličeje

Milla Jovovich a vrah bez obličeje

02.11.2009

Díky Dokonalému úniku máme Millu čerstvě zapsanou jako „holku, která má občas štěstí na zábavný film“. Uvidíme, jak se jí bude dařit dál. V pátek má v USA premiéru její sci-fi horor The Fourth Kind,… (více)

Jeden za všechny, všichni za 3-D

Jeden za všechny, všichni za 3-D

07.09.2009

Ach jo, co si to Paul W. S. Anderson zase vymyslel? Nová adaptace Tří mušketýrů v 3-D? S hollywoodskými verzemi Dumasovy klasiky sice nemáme příliš dobré zkušenosti (kung-fu poletování v Hyamsově… (více)

Reklama

Reklama