Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvaja pubertálni kamoši Rickie (Shiloh Fernandez) a J.T. (Noah Segan) sa idú z nudy zabaviť do bývalého blázinca. Zatúlajú sa hlbšie do pivníc a objavia 'mŕtve' dievča. 'Mŕtve' dievča avšak tak úplne mŕtve nieje a tu vystupuje na svetlo konflikt medzi chalanmi, kde jeden sa snaží zo situácie vycúvať s rozumom, ale druhý má na situáciu opačný názor. Zvrátená hra, do ktorej sú pomaly zaťahované ďalšie osoby z ich blízkeho okolia začína... (phaloc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (96)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Hloupý film plný stupidních dialogů (já to sice u horroru tolik neřeším, ale co tady mleli za kraviny...) a hovadských postav. Ani jedna kladná postava. Magoři a blbci (blbky). Dvě třetiny filmu jsem uvažoval o odpadu a přemáhal se dokoukat konec. Mrtvá dívka byla vskutku odporná, tudíž sex s ní byl vpodstatě nekrofilií. Ale budiž. Divné filmy mi nevadí, naopak. Celou tragédii zachraňuje jen pár světlých momentů na jednu hvězdu - komická scénka na záchodě (střeva ven), u čerpací stanice a pak předzávěrečná bitka v podzemním tunelu. Jednu hvězdu k tomu za šťastný a očekávaný konec. Nechtějí mi tvůrci namluvit, že by mlaďochové tomu šílenému psovi normálně utekli, což? ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý snímok, hlavne po obsahovej stránke. Dvaja flákači nájdu v suteréne opustenej budovy záhadnú nahú ženu a rozhodnú sa ju trocha "preskúmať". Zatiaľ čo jeden je za neobmedzené užívanie si s ňou, druhý ju chce odviesť k lekárovi... Treba uznať, že pár vecí tu bolo poriadne pritiahnutých za vlasy. Napríklad chalanom hrozne dlho trvalo, kým prišli na to, že ide o zombie slečnu, pritom že ide o "nemŕtvu" by predsa malo byť jasné každému s IQ od 50 vyššie, minimálne od momentu jej "zastrelenia" a oživenia. A to nehovorím o samotných sexuálnych radovánkach, buď boli chalani tak hlúpi, alebo tak zvrátení, neviem. Slovo "nákaza" bol pre nich asi príliš abstraktný pojem, pretože ich táto možnosť ani raz nenapadla, až na záver. Oboje sa mi zdá dosť zlé. Popravde, celý čas som bol zvedavý hlavne na koniec, ako sa to celé uzavrie. Na moje prekvapenie to neskončilo vôbec zle, takže rád prihodím jednu hviezdu navrch, aj napriek tým pár zmieneným absurditám, ktoré niekedy dosť iritovali. Keď však človek vypne mozog a nerozmýšľa, tak sa to dá. 70/100 ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Na tom filmu je povedená jen hudba a závěrečná půl hodina - akorát člověk musí akceptovat, že to absolutně nedává smysl a postavy se chovají o dost hloupěji než (jak tady trefně uvedl uživatel lamps) Homer Simpson... takže povedená je v ní jen atmosféra, nic jiného. A ještě ten námět je originální, když už nic jiného. Celé je to o dvou strašně nesympatických pitomcích, co vlezou do opuštěného skladu, udělají tam bordel a najdou zombie holku. A samozřejmě je nenapadne nic jiného, než si to s ní rozdat. Pak k těm dvěma přibude ještě jeden chuj, pitomější než ti dva dohromady a sranda může začít... Dál děj popisovat nebudu, ale celou první hodinu je to strašná nuda skoro o ničem, jen je to samoúčelná úchylárna bez jakékoli větší psychologie (jen naivní, jak z průměrného teen slasheru - a to navíc jen u jedné postavy...), pak tam přijde jedna překvapující scéna, která ale v následujícím průběhu filmu vůbec nedává smysl a pak až do konce filmu to je celkem odhadnutelné a bez nějakého pořádného zvratu. Kdyby se tam aspoň ty postavy nechovaly tak tupě, kdyby to aspoň trochu dáválo smysl, asi bych to tolik nekritizoval, ale takhle je to prostě špatné. Ale čistě jako hororová komedie by to fungovalo skvěle, ostatně, u některých scén jsem se smál už takhle (třeba u díry v břiše... já vím, je to morbidní a hnusný, ale to by fakt napadlo jenom totálního idiota :D). Slabé 2* ()

petero 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad (sexy spútaná zombie), zaujímavý teenagerský príbeh bez jedinej sympatickej postavy, prekvapivé zvraty (pes, benzínka, koniec) a podarená atmosféra s nejakým tým shock momentom (ako som sa strhol keď sa mu do sna zaplietla zombiemrdka a bafla =)) a prekvapivo remeselne natočená divnosť je na svete. Thumbs up! ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavé. Sice to občas působí jen jako nějaký poloprofesionální pokus o film, ale celkově z toho nakonec vzejde poměrně originální (dávejte bacha na spoilery a nechejte se překvapit, co se z toho vyklube) a velice netradičně uchopený horor (hlavní hrdinové jsou pěkní prevíti), který mohu doporučit. Tvůrci dobře pochopili, že nějakým obyčejným slasherem nebo exploiťákem dnes už nemají šanci výrazně zaujmout (ne s tak evidentně nízkým rozpočtem), a tak svůj snímek pojali jako zvlášť zvrhlou (představte si to... :-/ ) multisubžánrovou směsici, jejíž námět je, jak jsem musel po počáteční skepsi uznat, originální a velmi znepokojující. Dokonce se by se tam dala najít i nějaká společenská kritika, ale nejsem si jist, zda-li je záměrná. Abych jenom nechválil, tak téměř všechny postavy jsou strašně nesympatické (ale v podstatě i to má svůj účel...) a z některých dialogů vyloženě bolí uši. Jinak pro mne byla Deadgirl nečekaným příjemným překvapením. Pro horrorfans, kteří chtějí mít přehled, je to povinnost. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama