Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Pôvodný seriál Ms. Marvel od štúdia Marvel predstavuje Kamalu Khan, násťročnú americkú moslimku, ktorá vyrastá v Jersey City. Kamala, nadšená hráčka a vášnivá autorka fan-fiction, je megafanúšička superhrdinov s bujnou fantáziou, najmä čo sa týka Captain Marvel. Kamala cíti, že nezapadá v škole a niekedy dokonca ani doma, až kým nezíska také superschopnosti ako hrdinovia, ktorých vždy obdivovala. Život je predsa lepší so superschopnosťami, no nie? (Disney+)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (144)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Hlavní hvězda se pro roli narodila: výborná ukázka nadšeného herectví ve všech epizodách! Ani přes zajímavou stavbu jednotlivých dílů se Ms. Marvel nicméně nedaří nadále zaujmout natolik, abych se těšil na další děj a zápletky. Poslední dvě části jsou hodně fajn, ale výplň mezi pilotem a finále fakt těžce nudila, slušel by tomu klasický celovečerák. [Disney+] ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Kamala Khan je první superhrdina, který má za sebou normální, kompletní, fungující a podporující rodinu (oba rodiče, sourozenec) a ani si nenese si v duši rodinné trauma. Což je velmi osvěžující a nové. Také je prvním superhrdinou, který má víc opravdových přátel a doslova čerpá podporu z nevirtuálních sociálních sítí. Těším se na další věci, ve kterých se objeví. Ať budou jakékoli. P.S. Pokud mám kritizovat, tak délku páté epizody. 30 minut je prostě málo. ()

Reklama

gumbo 

všechny recenze uživatele

Po WandaVision a What if.. asi nejlepší seriál od MCU, daleko nad sračkami typu Hawkeye nebo FaWS. Jasně, to origální prostředí spojené s Pákistánem a jeho historií dělá hodně, ale asi nejlepší je, že postavy jsou tentokrát naprosto normální a chovají se i většinu času tak. A nakonec tomu odpustí i ty místy hlušší momenty. No a ten komixový pohyb v pozadí, to je vyloženě laskominka. 75% P.S. Mám takový pocit, že Kamala bude do budoucna docela důležitou postavu pro celé MCU. ()

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pohodová teenage jednohubka, ktorej podkopáva nohy nevyrovnaný scenár. Sú pasáže, kedy sa skoro nič nedeje a neskôr príbeh postupuje ako z rýchlika. Ms. Marvel má ale množstvo vizuálnych a hudobných nápadov a vôbec mi nevadilo, že sa jej schopnosti odklonili od komiksu. Seriál si svoju cieľovku našiel. A to je asi najdôležitejšie. Disney plus ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

(skoro) Dokonalost! Konečně je tu krom spider-mana teen superhrdinská záležitost, která funguje (a krom spideyho to fungovalo už leda tak u x-manů, muhehe buhehe). Trefou do černého je naprosto skvělý casting a scénář, kdy je každá z postav sympatická a zábavná natolik, že bych si s touhle sestavou dovedl představit velmi dobrý sitcom (vážně ta titulní slečna hrála poprvé? Je skvělá!). Humor je taky super, prostředí pakistánsko-arabské je super a jediný díl, který trochu hapruje je bohužel ten, který se odehrává přímo  v Pakistánském Karáčí, což je škoda, neb je to velmi neokoukané prostředí,  ale... Je to osvěžující a po dlooouhé době Marvel origin, který mě bavil a díky téhle postavě se začínám těšit i na filmové Marvels,. A když na konci zaznělo pár tónů, radostí jsem začal stříhat lachtaníma ušima, začal se zběsile zubit a bulvy se mi rozježily radostí. Že nevíte jak vypadá rozježená bulva? Pak jste šťastní lidé!  ()

Galerie (145)

Zajímavosti (77)

  • Na D23 Expu, 23. srpna 2019, Kevin Feige oznámil, že Marvel Studios vyvíjí nový seriál o Ms. Marvel pro Disney+. (Kubaaa97)
  • Kamala (Iman Vellani) tancuje na píseň „Be My Baby“ od The Ronettes, kde první verš odkazuje na právě proběhlou párty, kde potkala Kamrana (Rish Shah). (Kubaaa97)
  • Ve scéně, kdy Kamala (Iman Vellani) sedí s Brunem (Matt Lintz) na střeše, si můžeme všimnout neonového poutače s názvem Edison Electric. Jedná se o další odkaz na klona Thomase Edisona, který se vyskytl v několika sešitech Ms. Marvel. (Kubaaa97)

Související novinky

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (více)

Star Wars film Damona Lindelofa našel režisérku

Star Wars film Damona Lindelofa našel režisérku

23.10.2022

Disney si svůj talent hýčká, a tak nyní režisérka dvou epizod Ms. Marvel a předtím dvou pákistánských animáků 3 Bahadur a 3 Bahadur: Rise of the Warriors Sharmeen Obaid-Chinoy dostane příležitost,… (více)

Marvel oznámil Multiverse ságu

Marvel oznámil Multiverse ságu

24.07.2022

7. listopadu 2025, tohle datum si zapište do kalendáře, než se ještě třikrát změní, protože v tento den vstoupí do kin závěrečný snímek nejen šesté fáze MCU, ale taky čerstvě oznámené (a už nějakou… (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno