Reklama

Reklama

Zombies: Den-D přichází

  • USA Day of the Dead (více)
Trailer

VOD (1)

Video film na motivy slavné předlohy George Romera vypráví příběh o smrtící (no, smrtící... jak se to vezme) nákaze, která se objevila v malém městečku. Armáda zablokovala všechny výjezdy z města za záminkou armádního cvičení. Nic netušící občané však začnou mít podezření, že tu není něco v pořádku. To pravé peklo propukne až se soumrakem... (jamesjimbo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Na "remake" slavného Day of the Dead z roku 1985 jsem se dlouhou dobu těšil, Miner ale zklamal na plné čáře. S Romerovým kultovním snímkem nemá vůbec nic společného, ke všemu je to celé strašlivě špatně sestříhané. Slovo zombie tu nemá co dělat, opět se jedná o nakažené, kteří jsou tentokrát nesmírně mrštní, chytří a abnormálně žraví - jeden takto nakažený dokáže člověka na kost ohlodat za 3 vteřiny! Střílejí ze samopalů, lezou po stěnách (Brundlemoucha hadr!) a dokážou se i zamilovat. Většina efektů je okatě digitálních a masky na dnešní dobu také neobstojí. Mena Suvari si hraje na drsnou vojandu, jíž nedělá problémy přejet vlastní matku, ale v pistoli nábojnice nikdy nemá. O Vingu Rhymesovi radši nemluvit. Alespoň, že to má rychlý spád a milostivých 80 minut. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Mena Suvari je sice zlatíčko, ale tady holka opravdu přestřelila. S pistolí v ruce vypadá směšněji než 200kg vážící hawaičan co krouží okolo náheho těla obručí hulahup. Zbytek herecké posádky jí v tom zdatně asistuje. Jelikož se ale jedná o celkem průměrný remake spíše akčního než hororového směru, musím dát tři hvězdičky, protože v dnešní době se dobré zombie filmy prostě netočí, a protozde slabý průměr potěší a postačí. ()

Reklama

hippyman 

všechny recenze uživatele

hohó, no tak to zas byla jízda... nedělal jsem si iluze o nějaké originalitě, ale aby (spoiler alert) zombíci přemýšleli, používali střelné zbraně a zůstávali vegetariány i po "smrti" (spoiler alert end), to už bylo fakt moc... americká krás(k)a v uniformě, celkem dobře nasnímané akční segmenty a moje slabost pro béčkové zombies-filmy to jakžtakž zachránily na závěrečných 50%. ()

Hadža 

všechny recenze uživatele

Celkem slusna podivana pro vsechny priznivce zanru.Penez jiste tolik nebylo,kolik by si to zaslouzilo,ale i tak autori filmu odvedli slusny kus prace,za ktery se nemusi stydet.Vojanda je sympaticka niceho se nelekne,zombici tu nejsou zadni plouzivci.Nehledejte v tom nejak zvlast remake,je to takova rychlo zombi zabava s trochou zombie romantiky!:) ()

TheRaven odpad!

všechny recenze uživatele

Většina fanoušků zombi hororů zažije zřejmě zklamání. Jediný, kdo může dát nějakou hvězdičku jsou vyznavači jedné dlouhé, tupé, nekončící akce. Prvních 10 minut nebylo uplně debilních, ale pak to šlo opravdu rychle dolu. Všude nadopovaní superzombíci, pro které fyzikální zákovy zřejmě neplatí. Nechápu jak někdo může natočit něco tak neskutečně blbého. Většinou to nedělám, ale tentokrát jsem musel tak od půlky filmu občas pustit zrychený režim. A navíc, s Romerem to nemá nic společného, takže se na to nedívejte ani ze zvědavosti jako já. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Rhodes (Ving Rhames) má ve filmu zbraň Beretta 92FS ráže 9x19 mm. (dc125)
  • Pri úteku z nemocnice používa Sarah (Mena Suvari) pištoľ M9, ktorý má kapacitu zásobníka 15 nábojov. Môžeme si všimnúť, že Sarah z neho vystrelí 23 krát bez toho, aby zbraň nabila. (ShortyIC)

Související novinky

Předělaný Romero podruhé

Předělaný Romero podruhé

13.07.2006

Když se nejaký ten čas zpátky začalo proslýchat, že jeden z pionýrů vyvražďovaček Steve Miner rozjíždí natáčení remaku Day of the Dead, mnozí fanoušci originálu byli skeptičtí. A budou asi i nadále,… (více)

Reklama

Reklama