Reklama

Reklama

Závrať

  • Francie Vertige (více)
Trailer

Skupina přátel se rozhodne navštívit terén, který byl pro veřejnost uzavřen. Stezky se nacházejí vysoko v horách. Je tu však ještě něco nebezpečnějšího než samotný výstup. Skupinka zjistí, že v horách nejsou sami. Dobrodružství se promění v noční můru. (oficiální text distributora)

Diskuze

Wez

Wez (hodnocení, recenze)

Souhlasím s názory,že od nástupu Antona na scénu to jde celý do prdele,přitom ta první půlka filmu byla úplně super,hlavně scéna na mostě,příroda úchvatná,ústřední pětice až na toho kokota co trpěl závratěmi sympatická(hlavně Chloe,ta byla k sežrání🙂) a kdyby to nechali celý tak jako tu první půlku,byl by to super filmeček,takhle je to slabej průměr

Farskeho12

Farskeho12 (hodnocení, recenze)

Super začiatok filmu ma upútal na stoličke tak že som nepotreboval íst ani na WC.Ale akonáhle sa ojavý prvá pražda všetko ide ani nechcite vediet kam.

euky

euky (hodnocení, recenze)

Prvá polovica filmu tak za **** ale s nástupom Antona a pribúdajúcou demenciou hlavných aktérov kvalita bohužiaľ klesá na konečné ***.

IggyFresco

IggyFresco (hodnocení, recenze)

Úplne súhlasím z POMOm. Mohol to byť veľmi pekný film. Dá sa to presne až do momentu, kedy príde na scénu to čudo.

dedecekx

dedecekx (hodnocení, recenze)

Naprostá demence hlavních hrdinů mi opravdu silně pila krev ... A musím říct, že už se mi dlouho nestalo abych se u filmu takhle nudil..

Reklama

Reklama