Reklama

Reklama

Superhvězda Superman

  • USA All-Star Superman
Ukázka z filmu

Lex Luthor, plný hněvu a žárlivosti, spřádá rafinovaný plán, jak zabít muže z oceli – a ten plán funguje. Superman je otráven sluneční radiací a umírá. V týdnech, které mu zbývají, chce naplnit své životní sny, především odhalit svou skutečnou identitu Lois Laneové. Pak ale Luthor vyhlásí svůj konečný plán na ovládnutí světa, v němž mu žádný hrdina nemůže zabránit. Supermanovy síly slábnou, přesto se ale dává do strhující a smrtící bitvy s Luthorem, která může znamenat konec největšího ochránce země. Tento ohromující a napínavý původní animovaný film DC Universe je provázen hlasy Jamese Dentona, Anthonyho LaPaglii, Christiny Hendricks a Eda Asnera. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (64)

VvV14 

všechny recenze uživatele

Superman je superhvězda. A tento kousek vůbec není špatný. Kresba tak jak má být, scénář nebyl nudný, i když se film tváří dost vážně. Jen mi trochu vadil chaos v ději, takže sem musel víc přemýšlet nad tím co se vlastně stalo, než sledovat co se děje právě teď. podle mě se tento animák řadí k těm hodně dobrým. ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Mě se tenhle urychlený Superman líbil. Příběh je takový epizodní, ale každá samostatná část se liší od dalších. Některé jsou trošku kurioznější, ale stále zajímavé. Celý melancholický nádech je asi hlavní pozitivum. -"Give it back. I saw everything. I saw how to save the world. I could have made everyone see. If it wasn't for you, I could have saved the world." -"If it had mattered to you, Luthor, you could have saved the world years ago." ()

Reklama

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Nový "supermanovský animák" je v mých očích bohužel značně rozporuplný. Na jedné straně je geniálně jednoduchá a zároveň emocionálně silná myšlenka filmu a vlastně hlavní kostra příběhu, skvělá hudba a v určitých momentech povedený scénář a na druhé straně zcela zbytečná intermezza a vedlejší dějové linky(Samson & Atlas a celé to jejich "nadbíhání" Lois; podivný vězeňský souboj/nesouboj Lexe Luthora s "otesánkem"; Lilo-El & Bar-El a jejich krátká tyranie, promtně vystřídaná prozřením nad Kal-Elovou dobrotou; a vlastně i supermanova sbírka "hraček") spolu s podle mne ne příliš povedenou animací. Zkrátka a dobře, Superhvězda Superman mohl sesadit z pomyslného trůnu "supermanovských animáků" dosud nepřekonaný Soudný den a dát zapomenout na průměrnou Apokalypsu, avšak bohužel uspěl pouze napůl. ()

Grizzly 

všechny recenze uživatele

Je dobře, že se DC odklonilo od naivní animace typu cartoon network a přešlo na mnohem propracovanější, což příběhu hodně sluší. Navíc All-Star Superman má krásně melancholický až temný (na komiksové animáky) příběh, který se nijak neodklání od předlohy. Žádný komiksový fanoušek přece nemůže jít pod 90%. ()

Bezda22 

všechny recenze uživatele

Samotnej hranej Superman mě nikdy moc nebavil, teda kromě toho seriálu. U animovanejch filmů se Supermanem jsem se vždycky bavil a ta zábava nemizí ani u tohohle filmu. Neni to tak akční, neřikám že tam neni žádná akce, to ne. Akce je tam celkem dost, ale film si tak v pohodě utíká. Hezkej příběh. Navíc konec, je fakt úžasnej. 80% ()

Galerie (74)

Zajímavosti (1)

  • All Star Superman je dvanáctou sérií comicsu od společnosti DC Comics představujícího Supermana, která vycházela od listopadu 2005 do října 2008. (JasonCZ)

Reklama

Reklama