Reklama

Reklama

Superhvězda Superman

  • USA All-Star Superman
Ukázka z filmu

Lex Luthor, plný hněvu a žárlivosti, spřádá rafinovaný plán, jak zabít muže z oceli – a ten plán funguje. Superman je otráven sluneční radiací a umírá. V týdnech, které mu zbývají, chce naplnit své životní sny, především odhalit svou skutečnou identitu Lois Laneové. Pak ale Luthor vyhlásí svůj konečný plán na ovládnutí světa, v němž mu žádný hrdina nemůže zabránit. Supermanovy síly slábnou, přesto se ale dává do strhující a smrtící bitvy s Luthorem, která může znamenat konec největšího ochránce země. Tento ohromující a napínavý původní animovaný film DC Universe je provázen hlasy Jamese Dentona, Anthonyho LaPaglii, Christiny Hendricks a Eda Asnera. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (64)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Netradiční pohled na největšího ze superhrdinů. Superman totiž umírá a příběh v melancholickém oparu, s minimem krátkých soubojů, sleduje několik posledních epizod jeho života, hlavně smiřování se s osudem a vypořádávání se s láskou Lois Laneové a nenávistí Lexe Luthora. Možná příliš fragmentovitý, rozvláčný a filosofující, ale rozhodně zajímavý animák určený pro trochu odrostlejší komiksové publikum. ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Mě se tenhle urychlený Superman líbil. Příběh je takový epizodní, ale každá samostatná část se liší od dalších. Některé jsou trošku kurioznější, ale stále zajímavé. Celý melancholický nádech je asi hlavní pozitivum. -"Give it back. I saw everything. I saw how to save the world. I could have made everyone see. If it wasn't for you, I could have saved the world." -"If it had mattered to you, Luthor, you could have saved the world years ago." ()

Reklama

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Superman zrovna nepatří mezi mé oblíbence. Filmy s ním obvykle přetékají patosem, pořád zachraňuje tu svou uječenou holku, když mu někdo před ksichtem zamává kryptonitem, tak padne na hubu a je to hlavně klaďas k zblití. To samozřejmě neplatí, když spojí síly s Batmanem (Superman/Batman: Public Enemies) nebo rovnou přizve celou bandu sekáčů (Justice League: The New Frontier a Justice League: Crisis on Two Earths). Hlavní klad tohoto dílu je pro změnu animace. On už tu Superman není ten frajírek s extrémně velkými rameny a malýma očima, animace je propracovanější a všechno vypadá tak nějak líp, od Superman: Doomsday skok k lepšímu. To je bohužel asi taky jediný klad. Děj je sice neobvyklý, Superman umírá a Lex Luthor se na konci polepší, ale o to víc je nezáživný a sentimentální. Akce je pomálu, Superman nemá žádného důstojného protivníka a pořád jenom fňuká a lítá s holkou. Snímek je to koukatelný, ale když ho neuvidíte, tak vážně o moc nepřijdete. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Lex Luthor otrávil Supermana, a teď čeká, až zemře. Než se s ním ještě jednou naposledy utká (?!?), musí si Clark Kent potykat s mnoha komiksovými zloduchy a vyřešit nejednu lapálii. Takže ten snímek mohl mít klidně 25 minut, místo toho je ale uprostřed několik příběhů, které dokládají, jak moc bude Zemi muž z oceli chybět. No co si budeme říkat, špatné to nebylo... ()

Grizzly 

všechny recenze uživatele

Je dobře, že se DC odklonilo od naivní animace typu cartoon network a přešlo na mnohem propracovanější, což příběhu hodně sluší. Navíc All-Star Superman má krásně melancholický až temný (na komiksové animáky) příběh, který se nijak neodklání od předlohy. Žádný komiksový fanoušek přece nemůže jít pod 90%. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (1)

  • All Star Superman je dvanáctou sérií comicsu od společnosti DC Comics představujícího Supermana, která vycházela od listopadu 2005 do října 2008. (JasonCZ)

Reklama

Reklama