Reklama

Reklama

Sedmnáctiletá Mia má všechno, o čem kdy snila - úžasnou rodinu, milujícího přítele a právě ji přijali na prestižní hudební školu. Stojí však před vážným životním rozhodnutím - bude následovat svůj sen o kariéře violoncellistky nebo dá přednost své lásce a zůstane s milovaným Adamem? V jedno zimní ráno se však všechno změní - Mia ztratí milované rodiče i bratra. Najednou vidí samu sebe, jak leží na nemocniční posteli napojena na přístroje a před očima se jí odvíjí celý život. Vidí všechny své blízké a hlavně Adama, prosícího, aby se vrátila k němu. Včera řešila svou budoucnost, dnes stojí před jedinou osudovou otázkou: Zůstanu? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (271)

applause 

všechny recenze uživatele

Velmi dojemný příběh, který ukazuje na jedné straně rodinou idylku, úžasné přátele a pozoruhodný vztah, ale na straně druhé, jak se to všechno může zvrtnout a o někoho můžeme přijít. A najednou se nám zhroutí svět pod nohama a všechno, co pro nás předtím něco znamenalo, pro nás teď už nic neznamená. Ale ti, kteří zůstanou nám mohou pomoci se se ztrátou vyrovnat, začít bojovat a neodejít. Tento film snad naplnil vše, co jsem od něj očekávala. Jestli si chcete pobrečet, vřele doporučuji ;). ()

Dont 

všechny recenze uživatele

Lepší asi je od toho nic nečekat, jako já. Osobně bych to překvalifikoval na teenagerský romantický film a v tomto žánru ty čtyři jsou odpovídající přes některé přeslazené pasáže. Na drama to ambice skutečně mít nemůže. Pobavily mě některé vtipné scénky s rodiči, chvílemi zaujme slušná hudba, herci jsou celkem přesní, nejlépe zahrála Mireille Enos. ()

Reklama

runner85 

všechny recenze uživatele

Jeden malý okamžik v živote vám môže nabúrať všetky plány do budúcnosti. Popravde ale čakal som dačo iné ( to bude ale hlavne môj problém, čo čakať od človeka čo nečíta obsahy ani nepozerá trailery ) ale dostal som aj tak veľa. Len škoda, že tak krásny začiatok filmu pomaličky strácal na tempe. Ja som vždycky hlavne fascinovaný krásnou zimnou prírodou a keď dali do toho klasickú hudbu som bol V siedmom nebi ( nie, nebol u mňa Rozboril ) Mám aj menšiu poznámku ku hereckému prerozdeleniu. Keby si Chloë Grace Moretz vymenila rolu s Lianou Liberato by som bol velice spokojný. Každopádne to bolo super, a keby som si zatopil v izbe, zabalil sa do deky, nalial pohár červeného by som možno dal aj za 5*. ďakujem Danko :) ()

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Takže chápu správně, že odlišnost této romance od jiných je v tom, že se protagonistka ocitne na prahu smrti a její duše se pohybuje mimo tělo, ale zároveň pro příběh není ničím víc než personifikovaným vševědoucím vypravěčem, který jenom ulehčuje patetičnosti promluv pozůstalých k dívce v bezvědomí a která neudělá vůbec nic, co by nemohla udělat prostě mrtvolně ležíc na lůžku? Říkám to jako člověk, který má pro smutné romance slabost, ale tady jsem neměl důvod se o postavy zajímat, ani když jednu z nich dobře ztvárňuje Chloë Moretz. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Veľká načančaná cukrová vata plná plytkých dialógov. Táto teenegerská ždímačka citov mi teda vonkoncom nesadla. Miestami to bolo tak trápne, až ma to nútilo privierať oči. Nechcem byť zlý, film má aj pár svetlých momentov, ale dieru do sveta s nimi aj tak neurobil a priemer sa v tomto prípade zdá byť tak vzdialený ako najvzdialenejšia hviezda našej galaxie. Ch.G. Moretz držím palce a želám jej šťastnejšiu ruku pri výbere budúcich snímkov. Má už za sebou toho dosť a dúfam, že to lepšie ešte len príde. 35/100 ()

Galerie (71)

Zajímavosti (10)

  • Chloë Grace Moretz (Mia) sa v skutočnosti naozaj učila hrať na violončelo, ale veľmi úspešná nebola, tak mala pri hre dablérku, jej tvár doplnili digitálne. (De Large)
  • Natáčanie filmu prebiehalo vo Vancouveri. (misterz)

Reklama

Reklama