Reklama

Reklama

Little Red Riding Hood

Komedie / Animovaný / Rodinný / Krátkometrážní
USA, 1922, 6 min

Recenze (12)

janek85 

všechny recenze uživatele

Tady s uživateli nemůžu v žádném případě souhlasit. Tenhle snímeček nebyl vůbec špatný, IMHO animace mi přišla na rok výroby docela slušná. Jelikož měl Disney perné začátky, tak si myslím, že se musí ohodnotit kladně a ne záporně. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Ke zhlédnutí zde: http://www.youtube.com/watch?v=VsRYOnhhTn0 . Celkově vážně nic moc, některé nápady jsou i dobré, ale mockrát opakované, to je uplně nepochopitelné: celá úvodní situace, která zabírá asi 20 vteřin se opakuje minutu! To už má člověk vážně chuť to vypnout. Červená Karkulka od Texe Averyho z roku 43 je zábavnější:D ( http://www.youtube.com/watch?v=ERMhFGAjTuI , http://www.csfd.cz/film/152134-red-hot-riding-hood/ ) ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

40% - Ok, původně jsem myslel, že tohle je úplně jiná Červená karkulka z té doby, ale spletl jsem se. Musím uznat, že tahle Červená karkulka je hrozná! Vzhledem k době vzniku budu shovívavý... ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Každý predsa raz nejako začínal :) Nápadov tu síce pár je, aj príbeh by bol ako tak pútavý, bohužiaľ je príliš natiahnutý a niekedy sa animácia opakuje dlho dookola. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Svojrázna Disneyho verzia Červenej Karkulky. Bez vlka, zato s pedofilom(?) v hlavnej zápornej úlohe a letcom ako pôvodným lovcom. Titulná úloha si pri tom vymieňa defektné kolesá, čerstvo napečenými šiškami. Brutalizmo. ()

Alfréda 

všechny recenze uživatele

Tak je to pravda, že Walt Disney vlastně neuměl kreslit. Adaptace Karkulčina příběhu stojí za starou belu, stejně jako animace. 30% ()

duddek 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála přímých produktů Disneyho Laugh-O-Gram Studia, jež zbankrotovalo už po roce. Jde o první, ale ne zrovna tradiční animované zpracování Karkulky. První polovina je celkem nápaditá (kocour pomáhající v kuchyni rozstřelováním vajec, stařík s vousem visícím z obrazu, tančící noty, nápis Karkulčina garáž, pes s buřty před očima pohánějící auto atp.), ale to hlavní se odehrává za zdmi domu a pak už se vytratí veškeré napětí, když se pes duchapřítomně rozeběhne za rekovným pilotem-záchranářem. ()

LuiCJ 

všechny recenze uživatele

Walt Disney musel tiež nejako začať. Jedná sa o nevydarené moderné spracovanie rozprávky Červená čiapočka od bratov Grimmovcov. Mnohé scény sa tu veľakrát opakujú, animácia tiež nie je najlepšia a vlastne celková adaptácia tohto príbehu sa mi nepáčila. ()

Reklama

Reklama