Reklama

Reklama

Poslední dny na Marsu

  • Velká Británie The Last Days on Mars (více)
Trailer

Měl to být poslední den jejich mise na Marsu, jenže poté, co se jeden ze členů týmu vydá na neschválenou expedici, to možná bude i poslední den jejich života... (Czexx)

Diskuze

Xspy

Xspy (hodnocení, recenze)

Kvalitních krádaček není nikdy dost  a tohle po trikové stránce vypadá víc než slušně . A pokud to scénami i dějově bude přesahovat Europa Report tak ..... hurá film, , kterej je konečně zase o něčem  ;)

Uživatel Danny88 smazal svůj příspěvek.

zekon

zekon (hodnocení, recenze)

:-) už z traileru je vidět naprosto "unikátní" scénář a "jedinečný" děj. Chjo.....další kopievýcuc?

renegad

renegad (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

No pokiaľ sa týka toho WWZ tak síce som nevidel v žiadnom zombie filme ako po sebe nemŕtvy lezú ako kobylky ale niekde som takúto scénu už videl. Bol to militaristický film, pomerne starý, tiež tam nepriateľ liezol jeden cez druhého aby sa dostal cez prekážku. Ten film je dnes pomerne slušným kultom (pre niekoho). Tuším sa to volalo Vesmírna pechota. 

 

Ale k filmu. Naposledy som na Marse sledoval Misiu na Mars. A všetko je lepšie než Misia na Mars. A Sci-fi horory to já rád. Takže uvidíme čo z toho vznikne. Nerád posielam filmy ktoré som ešte nevidel rovno do horúcich pekiel. Takže teraz len trpezlivo vyčkať.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

sakra ať už to vyjde líbí se mi tam ta lehká korupce a jasný cíl , nějaké společnosti o získání něčeho na planetě 

na příspěvěk reagoval martess

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Rozdíl je v tom, že to jsou filmy něčím výjimečné (např. Predátor má totální ikonu v podobě emzáka apod.), jsou to kulty, klasiky. Po téhle sračce neštěkne ani pes. Už to pochop a nebraň to jak pes kost.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

KASUGI

"To už je takový místní csfd folklór - příjde trailer na Lincolna lovce upírů a naběhnou joudové, co se snaží viditelně dementní film bránit zuby nehty a pak prásk 49% a joudové drží hubu... LOL"

 

A jak se pozná dementní film? Snad bys nehodnotil kvalitu filmu podle traileru. A navíc, na IMDb má Abraham Lincoln: lovec upírů 59%, což je o poznání lepší hodnocení než tady. CSFD není středem světa, to je překvápko:)

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Tak to je naprostá krávovina, co tvrdíš. Prostě je nějaká látka a ta se pořád dokola zpracovává. Shakespeare se variuje pořád.

 

Když se podívám do tvejch oblíbenejch, nestačím se divit. O originalitě Avataru je lepší se nebavit. Predátor je předělaný starý béčko Without Warning a např. Věc je už druhá verze literární předlohy.

 

Proč na ty filmy vůbec koukáš, když jsou postavený na nepůvodním nápadu, kterej už někdo dřív zpracoval?

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

KASUGI

KASUGI (hodnocení, recenze)

To už je takový místní csfd folklór - příjde trailer na Lincolna lovce upírů a naběhnou joudové, co se snaží viditelně dementní film bránit zuby nehty a pak prásk 49% a joudové drží hubu... LOL !

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

No a? I kdyby to byla adaptace třeba z roku 1920. Prostě už ji ostatní předběhli. Je to stejné jako třeba se hrou Devil may cry. Vždycky jsem chtěl její adaptaci, ale už nechci, protože během toho čekání vzniklo plno Sucker punchů, Residentů, Underworldů a prostě všeho, co si něco z té hry bere (byť třeba nevědomky), takže když by hlavní hrdina po boji dopadnul do "stylového pokleku", bylo by to jednoduše trapné a vyčpělé. A přečti si prosím znovu to s tím World war Z.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

"Ale hovno! Je rok 2013, to znamená, že je člověk úplný dement, když po tak dlouhé době (po hromadě filmů)  přijde s tak ubohým scénářem. Čím novější rok, tím víc filmů, tím menší originalita - normální počty."

 

 

Víš, ona je to adaptace sci-fi povídky z roku 1975. To co píšeš má asi takovej smysl, jako napsat, že se nemají točit zombie filmy, protože většina z nich spočívá v tom, že se lidi snaží bránit zombíkům a to je na rok 2013 příliš průhlednej scénář. Podle tvý logiky by se nemohla natočit žádná adaptace knížky nebo povídky, protože už jí ostatní vykradli nebo zpracovali po svým.

na příspěvěk reagoval martess, Sabrewulf

Uživatel vegetol.mp smazal svůj příspěvek.

martess

martess (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Pokial viem zatial su tu len dva podobne filmy - Sunshine a Prometheus a ani jeden z tychto dvoch nie je na Marse to je na tom usper je to na Marse a je to realne čiže aj ked je ot neoriginalne tak to bude konecne vizerat tak ako to vizerat podla mna ma ale ok len pri pride tvoj nazor pprehnane agresivny

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

martess

Já nevím, co na tom nechápeš. Pustit si trailer na nové sci-fi, ve kterém se posádka (čehokoliv) dostane do styku s jinou formou života, jeden z nich se nakazí a zbytek bojuje o přežití, je stejné, jako si pustit trailer na nový horor, ve kterém by běhal zabiják v masce a vraždil teenagery, nebo  by parta teenagerů narazila na vyšinutou vraždící/mučící rodinku. A ještě jinak: Je hromada filmů se zombiemi, což už taky není vůbec ani trochu originální, ale když se objevil trailer na nový "Z" film World war Z, vůbec mě to nijak nepohoršovalo, protože bylo jasně vidět, že je to podané jinak (zombie, zuřivě se hromadící  na sebe jako kobylky, nikde jinde nebyly k vidění). Tady bylo k vidění vše a přesto se všichni (i trailer) u toho tváří strašně vážně a důležitě, jako kdyby objevili Ameriku, což je prostě k smíchu.

na příspěvěk reagoval martess, renegad

martess

martess (hodnocení, recenze)

KASUGI

Ako mix? je ot na Marse no a čo? to neznamena že to obkukali od Red Planet proste tam dali časove obdobie kde je pre nas technologicky dostupny len -Mars inak by odtial proste utiekli ako v DOOMe a v takom pocte akom su by najskor usli na zaciatku a nebola by z toho taka sranda. Dalej je tam život ved ktore sci fi nema mimozemstanov leda takek tore ma robotov alebo dinosauri takze toto je  tiez v pohode. Ten život jej ednoduchej formy a najskor sa prenasa infkeciou alebo teda aspon psobi nepriaznivo na pozemske organizmi - a? na Marse by hadam nič komplexnejsie ani neprezilo tak zase nevidim problem. A potom je tu hadam uz len ten mutant ktoreho sme celeho nevideli tu mozete povedat ze kopiruju nepr votrelca tak ale povedz mi ako inak sa da dalej takyto dej rozvijat inak nez infekciou nejakeho typka btw podla mna su tkaeto mixi uplne normalne ved sci fi ma obsahovat rovnake prvky a pokial nebol film kde by bol dej do slova a pismena rovnaky tak nevidim problem mne sa to paci zatial uvidime potom

martess

martess (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Videl som ich dosť predpokladam 90% z toho su sci fi ine mna osobne ani nebavi takze si ot pozriem max ked lezim pred tv a nudim sa :D ale toto vizera fakt dobre tka mi objasni s čím máš problem konkretnejsie lebo bud som ot zle pochopil alebo si taky typ cloveka ktorych nemam rad

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

martess

jedna vec je ked píšem bez interpunkcie pretože to môj telefón lepšie nezvláda; druhá ked nevieš napísať slovo bez hrúbky.tebe to ešte nedochádza, ale ked raz budeš dospelý a budeš mať deti a budeš sa napríklad s nimi musieť učiť do školy a tvoje šesťročné decko bude prevyšovať tvoje schopnosti, tak ťa to ešte bude mrzieť.

ok, už na mňa nereaguj, ani ja nebudem reagovať ne teba, ale ked niekto napíše že pri sci fi nezáleží na réžii a hereckých výkonoch, podľa mňa by mal mať zakázaný vstup na túto "dospelácku" stránku.som zvedavý čo vymyslíš nabudúce :) dobrú noc a veľa štastia

KASUGI

KASUGI (hodnocení, recenze)

martess

Každý film si bere něco z něčeho.  Ten trailer ale nemá jediný originální shot.  Je to mix všehomožného za posledních 30let. Taky mi to příjde jako parodie...

na příspěvěk reagoval martess

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Ale hovno! Je rok 2013, to znamená, že je člověk úplný dement, když po tak dlouhé době (po hromadě filmů)  přijde s tak ubohým scénářem. Čím novější rok, tím víc filmů, tím menší originalita - normální počty.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp, vegetol.mp

martess

martess (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Nerozumiem o čo ti ide touto logikou je hadam každy film parodia pre boha povedz mi ktore sci fi nema temu alebo ideii z tych starších? Btw neviem o žiadnom sci fi kde by bol podobny dej ako v tomto

na příspěvěk reagoval KASUGI, Sabrewulf

martess

martess (hodnocení, recenze)

dr.horrible

"nebolo to adresované jemu => nemá povinnosť to čítať=> nemá dôvod to riešiť" - nikde som nespomenul že sa ťa nikto nespytal ale ty si ani neodpovedal len si komentoval gramatiku takže si dokazal že si len rýpal dva krat v jedej vete... končím debatu s tebou s tým že "Pisem z mobilu blbecek" nie je ospravedlnenie samozrejme len ak nevieš písať na mobile...

na příspěvěk reagoval dr.horrible

Související novinky

Festival sci-fi filmů

Festival sci-fi filmů

07.03.2014

Lákají vás neprobádané hlubiny vesmíru? Rádi přemýšlíte o tom, jak by mohla vypadat budoucnost lidstva? Pak by vám neměl uniknout první ročník festivalu sci-fi filmů Future Gate. V pražském kině Bio… (více)

Reklama

Reklama