Reklama

Reklama

VOD (1)

Film natočený podle skutečné události sleduje někdejšího úspěšného sportovního agenta J. B. Bernsteina, který se, ve snaze získat pro hlavní tým americké basebalové ligy talentované hráče z Indie, pustí do netradiční náborové soutěže.
Film MILLION DOLLAR ARM natočený podle skutečné události sleduje někdejšího úspěšného sportovního agenta J. B. Bernsteina a jeho partnera Ashe, kteří byli vytlačeni z branže silnějšími a prohnanějšími konkurenty. Pokud rychle nepřijdou se zaručeným receptem na úspěch, budou muset definitivně ukončit svoji činnost. Jednou pozdě v noci dostane J. B. při sledování televizního přenosu indického kriketového zápasu nápad, který je tak radikální, že by mohl fungovat. Co takhle přivézt talentované kriketové hráče z Indie a naučit je baseballu? J. B., který do Mumbaie odcestuje pouze s nadaným, ale nevrlým hledačem talentů Rayem, uspořádá celostátní soutěž s názvem "Million Dollar Arm", v níž ze 40 tisíc soutěžících vzejdou dva osmnáctiletí vítězové, Rinku a Dinesh. J. B. je přiveze do Spojených států, kde mají začít trénovat u legendárního nadhazovacího kouče Toma House. Cílem je, aby s chlapci podepsal smlouvu hlavní ligový tým. (HBO Europe)

(více)

Videa (29)

Trailer 1

Recenze (107)

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Takmer vzdy,ked sledujem tieto sportove dramy natocene podla skutocnej udalosti,mam pocity,ktore zboznujem a India je casto sfilmovana ako miesto,kde sa najde niekto vynimocny,sice je to chudobna krajina,ale ma potencial,skoda,ze nevyuzity,no a spat k hodnoteniu,Milionovy nadhadzovac je dalsi film,ktory dokazuje,ze su este na svete ludia,ktori za to stoja a bolo to aj vtipne,co ma milo prekvapilo,necakal som to...:⁠-⁠) ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Tieto športové Disnejovky sú strašne gýčové a na jedno kopyto. Máte v sebe ten fandovný pocit v lepší zajtrajšok... až sa chcete dotknuť hviezd... ehm... Stačilo... Na druhú stranu, dobre sa na to pozerá a odsýpa. A teraz spoiler jak sviňa: Bill Paxton v tomto filme nezomrel a už len to si zaslúži TOP ranking! A mimochodom - každý Ind dáva filmu 100% - ja fakt neviem prečo... ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Velmi fajn, hodně silné tři. Po Moneyballu asi nejlepší film o baseballu co jsem viděl (není jich moc pravda). Disneyovské rodinné hodnoty jsou samozřejmě hlavní, ale výborní herci v čele s Jonem Hammem působí příjemně a je fajn se s nimi dvě hodinky poflakovat po Indii a L.A.. Hodně dělá i výborná hudba made by A.R. Rahman. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Európania baseballu nerozumejú, neidú si ho tak ako za mlákou. Keď si spomenieme a Moneyball ( slovíčko "keď" je veľmi dôležité ) tak tam sme dostali aspoň slušné výkony a nomináciu na Oskara. Tu aj keď t bolo na základe skutočnej udalosti, niečo tomu chýbalo. Film sám o sebe nehovorí len o tomto športe, hrá to na všetky strany. A je predvídateľný. Síce zaujímavá športová dráma, ale napätie v posledných minútach a modré Porsche to nezachráni. 3 z 5 ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Klasický rodinný příběh ze světa Walta Disneye. Pamatuju si, že dokonce před lety vznikaly u Disneye tyhle rodinný filmy jak na běžícím páse. Dobře někdy to nebylo bůhví jak kvalitní, ale často jsem z těch filmů odcházel s hrozně hezkým pocitem, díky kterému to stálo za to jej shlédnout. No a Milionový nadhazovač je přesně ten typ filmu, co jsem od Disneye potřeboval a dlouho se mi nedostalo. Pravdivý příběh, příjemné postavy, klasický průběh. Ten film nemá absolutně čím urazit, na druhou stranu povzbudí a zvedne náladu. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (4)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v amerických štátoch Georgia a Kalifornia a taktiež na viacerých miestach v Indii. (MikaelSVK)
  • Hlavní postava JB (Jon Hamm) nosí hodinky Rolex Submariner. (Liqid)
  • Obaja indickí chlapci nakoniec podpísali zmluvy s Pittsburgom Pirates. Amit, ktorý dvojici robil prekladateľa, sa po návrate domov stal trénerom basseballu. Jeho mužstvo tri roky neprehralo. (vander19)

Reklama

Reklama