Reklama

Reklama

Bejvalka ze záhrobí

Trailer

Obsahy(1)

Max (Anton Yelchin) se chce rozejít se svojí manipulativní a vše kontrolující přítelkyní Evelyn (Ashley Greene), se kterou žije. Naštěstí pro něj zasáhne osud a Evelyn zemře při bizarní autonehodě. Uplyne pár měsíců a Max potká dívku svých snů Olivii (Alexandra Daddario). Nová romance se dostane do ošidné situace, když Evelyn vstane z mrtvých a trvá na pokračování jejich vztahu. (gegina31)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Není to vůbec marné, jen takové nedotažené. Na komedii málo vtipné a na horor málo strašidelné. Dívá se však na to docela dobře, zvláště když se objeví Alexandra. Ta se mi líbí od první série "True detective" a znalci ví, že má nejen krásné, modré a velké oči, ale i něco jiného. Nevím, jestli mi veganská a "zelená" Evelyn byla protivnější za života nebo až jako zombie. Dávám solidní 3*. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Chlapíkovi zabije priateľku autobus, no problém zabudnúť dlho nemá, keďže narazí na novú a zaujímavú fešandu, s ktorou má toho spoločného viac. Jeho bývalá však v hrobe dlho nevydrží... aspoň nie sama. Obľúbený hororový hitmaker 80. rokov Joe Dante sa o comeback pokúšal už pred pár rokmi; s obstojným, avšak nie príliš uspokojivým kúskom "The Hole". "Burying the Ex" mu podľa mňa vyšlo lepšie, keďže vo svojom štýle priniesol retro závan toho, čo dnes už nevidieť tak často - nenútenú ľahkosť a chytľavosť hororových komédií, aké sa objavovali práve v rokoch osemdesiatych. Ako už býva zvykom, ide viac o komédiu než horor, takže od toho netreba čakať niečo strašidelné, ale zase to má slušné zombie masky, príjemnú atmosféru a viaceré hororové podpichnutia, ktoré žánrových fanúšikov môžu potešiť. Herecké trio je fajn, natočené je to kvalitne a ja som s tým žiadny výraznejší problém nemal, takže som zvedavý čo Dante predvedie nabudúce. ()

Reklama

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Dlho nepoužívaný Dante sa chopil unavenej látky " return meine liebling from the grave ". Podľa očakávania to nevyšlo, lebo látka vybledla a GremlinJoe ju neprepral. Silně odlišnej zmysel pre humor ( tu a teraz priam sitcom ) pridám degenarační FX, zostavají jen songy a to je na horrorrovú komédiu sakra málo. Leda HBO2 neděle dopoledne. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Kdyby tenhle film vzniknul v roce 1989, měl by tu 75% a lokální sebranka nedomrlých paniců by tu onanovala uctívačná moudra.Hle, bohužel si výtečný Dante natočil přesně ve svým osobitým stylu takový peckový film v roce 2014, zdejší panicové se u toho znuděně ukájeli na svém šestkovém ajfónu, kde právě drtili aplikaci ''Jak zbalit holku a přitom zůstat nerdovským ichtylem'' a rozhodli se, že takovéhle svěží, vtipné a herecky příjemné taškařici jebnou odpad, protože se ve filmu jedná hlavně o romantiku a tak nechtěji být přeci slaboši a s hrůzou zjistili, že panici jsou stále.Dante sice vypadl z toho nejlepšího, co kdy uměl, ale jako důstojný návrat ke svému stylu poslouží tahle příjemná oddychovka skvěle.Anton Yelchin je mrtě sympaťák a Alexandru Daddario by chtěl zprznit snad i Ricky Martin i kdyby mu na záda dýchal Ian Thorpe.Nečekejte žádnou vybíjenou, ale opět příjemně vypointovanou dialogovku se sympatickým obsazením.Za mě velká paráda.75%. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Láska až za hrob tady platí na 110% bohužel však jen ze strany zombice. Její přítel by se opravdu rád trvale stal jejím EX a naše zombie Ashley tak má problém, že kromě ní se jí rozpadá i vztah a bzukot much kroužících jí nad hlavou také na náladě nepřidá. Dá se proto čekat, že z Alexandry Daddario nebude mít zrovna velkou radost a moc ráda by jí viděla pod drnem ovšem bez možnosti vyhrabání se ven. K dokonalému plánu přidá nápad svého přítele zabít aby spolu mohli šťastně zombit až do smrti...moment...to je blbost...tak až do úplného rozkladu nebo já nevím, jak dlouho hnijou zombíci. Místy kapku vtipné, občas lehce krvavé a většinou ze všech stran průměrné. Hlavní herecké trio v poho ale nejlepší postava filmu je beztak ten poloviční brácha. Tuto hororovou komedii doporučuje 6 zombíků z 10. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • V 11. minutě se mihne dodávka stěhovací firmy Romero & Sons (Moving co.), což je odkaz na slavného hororového režiséra a scenáristu George A. Romera. (Petsuchos)

Reklama

Reklama