Reklama

Reklama

Resident Evil: Vendeta

  • Japonsko Biohazard: Vendetta (více)
Trailer 1

Když bezohledný protivník v touze po odplatě vypustí nebezpečný smrtelný virus, kapitán protiteroristické jednotky Chris Redfield požádá o pomoc agenta Leona S. Kennedyho a profesorku Rebeccu Chambers, aby společnými silami zastavili obchodníka se smrtí a zachránili New York. (Bontonfilm)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (88)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Vojak Chris Redfield pri vykonávaní akcie narazí na muža menom Glenn Arias. Ten je medzinárodne stíhaným zločincom a má byť dovozcom nelegálnych zbraní pre viaceré zločinecké organizácie. Jeho najnovšou zbraňou je Zombie vírus, ktorý je extrémne nebezpečný. Glenn Arias plánuje poslednú akciu, ktorá má zničiť populáciu New Yorku a Chris s jeho tímom odhodlaných bojovníkov je jediný, kto môže tento diabolský plán prekaziť. - Nie som nejako zasvätený do priebehu tejto série a nie som ani velký fanúšik Resident Evil, ale táto časť ma bavila. Animovaných hororov vela nevzniká, takže sa vždy v týchto prípadoch teším, že môžem vidieť niečo menej tradičné. Animácie sú tu slušné, postavy majú príjemné hlasy, akcie je dosť a potešia rôznorodé hry s tématikou Zombie vírusu. Nakazených však bolo na môj vkus málo, čo je zvláštne keď zvážim, že to bolo animované. To finále mi tiež úplne nesedelo k predchádzajúcemu priebehu, ale ubieha to svižne, takže ma to zaujalo. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Chvílemi mi to dějově hodně připomnělo klasický "Resident Evil", protože jsou zde půjčené nějaké dějové prvky, snaha o pomstu na ženě, ale nakonec jsem měl i pocit, že se dívám tak trochu na Batmana jen bez Batmana. Jasně, dějově to prostě není nic výživného, ale za to vizuálně se na to opravdu dobře kouká. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $256,000▐ Na škodu je prepálený naivný úvod s vojenským výsadkom. Aj keď niekedy to začne mať dejovo čosi do seba ako úsek v laboratóriu. Tak sa to miestami zbytočne prepne na krvavú akčnú samoúčelnosť. CGI animácia je na dosť dobrej úrovni. /40%/ ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Zatímco filmová série, leží kdesi v prachu a snažím se na ni zapomenout, tak tenhle animovaný Resident mi na tváři vykouzlil úsměv a udělal mi obrovskou radost. Zatímco první polovina, by se dala považovat za horor, (super barák Spencere) tak ta druhá je zase ryze akční jízda, ale jaká. O takových akčních scénách a choreografii, se může Andersonovi jen zdát, v těch nejdivočejších snech, Leonův a Chrisův průchod skrz zombíky, je naprosto dokonalý. Ale i zbytek akce se nemusí stydět, sou tu bitky, střílení, honičky a přitom to stále má atmosféru, dostatečně napínavou, aby vás udržela do konce. Jo Chris, sice vypadá trochu mexicky.........jajajajajjajajah bien dicho carajo a Rebecca je z nějakého důvodu naživu, to jako hodně wtf ??? Ale jinak dobrý, je tu zmutovaný virus, který dělá zombíky agresivnější a chytřejší, logicky sou tu zombie psy, a vrcholem je Tyrant co nosí na zádech chobotnici, jo trošku úchylné. Co se týče hlavního záporáka, víc klišoidní, být nemohl, ale na druhé svatbě mně jeho padoušství pobavilo. Hezké zpestření a mám chuť dát, nějakého herního Residenta, tenhle film doporučuji. ()

KASUGI 

všechny recenze uživatele

RE animáky jsou díl od dílu lepší, nicméně pořád je těch pět hvězd tak nějak zase z lítosti. Tvůrci prostě asi nikdy nepochopí, že to největší kouzlo RE hry a hlavně atmosféru nejlíp vykouzlí to strašidelné panství. Policejní stanice ze dvojky hry a jiné lokace jsou cool, ale mansion je top a vždycky byl. Tady je tomu věnován pouze krátký úvod, u kterého jsem maximálně chrochtal blahem. Uvidíme, jak si povede připravovaný restart, každopádně k tomuto datu je zatím Vendeta nejlepším filmem z RE universa. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (8)

  • Příběh se odehrává po hře "Resident Evil 6" a před "Resident Evil 7". (agentmiky)
  • Začátek filmu se odehrává ve vile z první hry herní série. (Marlok)
  • Rebecca Chambers a Chris Redfield se poprvé setkali v prvním díle herní série. (Marlok)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno