Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Bývalá rytířka Jedi Ahsoka Tano zjišťuje, že zranitelné galaxii hrozí nové nebezpečí. (Disney+)

Diskuze

Dorehay

Dorehay (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Myslím si, že neexistuje člověk, co by v životě nezhřešil, ať už v čemkoliv. Může se takhle maximálně prezentovat na veřejnosti, ale ať si každý sáhne do svědomí, neexistuje bezchybná vůle, to by nebyl GIGACHAD, ale robot.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Dorehay

Dorehay (hodnocení, recenze)

Merengues9

Jasný, tak já nikoho neodsuzoval, psal jsem doslova "přístup k cigaretám každého osobní věc", sám jsem taky vykouřil nejedno retko k pivku třeba, nebo na střední. Jen jsem reagoval na tvrzení, že jakmile zkusí chlap ženské něco rozmlouvat, dostane pánví přes palici :D , nebo kopačky , což mi příjde jako úplná pitomost a společné soužití je prakticky řetězec vzájemných kompromisů, nefugnuje to jednostranně.

na příspěvěk reagoval Merengues9

Darth_AK

Darth_AK (hodnocení, recenze)

Merengues9

A pak je zase vysávají ze zdravotní části, tahle debata se vede už dlouho. 

Pro mě za mě, ať si každý dělá co chce :) Je to jen na lidech, jestli spolu chtějí být, nebo je to pro ně no go. 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

jen je třeba říct že existují Alfa samci, GIGACHADI a podobní ukázkoví jedinci, co nepijí alkohol, nekouří, neberou drogy a ani nijak jinak nehřeší a mohou si tak poprávu říkat GIGACHADI. 

na příspěvěk reagoval Dorehay

Merengues9

Merengues9 (hodnocení, recenze)

Dorehay

Sem tam se ožrat a pokud si k tomu zapálíš tak proč ne :D 

Samozřejmě jako se vším, nic se nemá přehánět, ale vyloženě tu odsuzovat kuřáky je špatně, koneckonců alkoholici a kuřáci dávají do státního rozpočtu plno peněz. 

na příspěvěk reagoval Darth_AK, Dorehay

Darth_AK

Darth_AK (hodnocení, recenze)

Dorehay

S tímhle se ztotožňuji, ale myslím si že Mer to myslel ve smyslu podobném jako ty, že dělat totální negaci zlozvyků druhých nedává moc smysl. Ale nemůžu mluvit za něj.

Dorehay

Dorehay (hodnocení, recenze)

W.Dow

To je trošku extrémní, ne? Samozřejmě je přístup k cigaretám každého osobní věc, ale zase nevidím žádný problém se pokusit, pokud jeden kouří a druhý ne a vadí mu to, se přesvědčit kuřáka, aby s tím přestal. Je to stejné jako s kterýmkoliv jiným zlozvykem. A přeci nebude nikdo třískat svého partnera, pokud mu nějaký zlozvyk na něm vadí a zkusí to s ním probrat, ne?

 

Je to stejně jako s chlastem, pokud to dotyčné/dotyčnému vadí, tak to s ním/ní onen člověk probere (ne zákaz, ale třeba trošku ztlumit volume, nemusí se lít každý víkend, že ano) a vyjde se vstříc, říká se tomu rozumná dospělá společnost.

 

K vztahům se nepřistupuje stylem - něco mi zkusí vyčíst a sbohem a šáteček. Rád bych viděl, jak takovýto přístup může dlouhodobě fungovat. :) :)

na příspěvěk reagoval W.Dow

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

W.Dow

neni mlácení pánví po hlavě, trochu kliše ? A úplně bych nepodceňoval šarm a rozhodnost Alfa jedince. 

Dacsus

Dacsus (hodnocení, recenze)

W.Dow

Vy tu mate vcelku hokej v tom, kto to vlastne ten alfa samec je.

Nie, nie su to bezkrki agresivni vyholenci.

na příspěvěk reagoval SeTTi

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Rypicong

Je šílený jak ještě ne až tak dávno (i když v rámci života člověka už to dávno relativně je) byly cigarety propagovány jako něco zdravého a jako známka elegance. A samozřejmě, tabáková lobby se neštítila ničeho a zuby nehty se snažila ten obraz zachovat co nejdéle přes veškeré důkazy medicíny a vědy. 

Což se děje dneska zase v jiné oblasti :)

Ydrosten

Ydrosten (hodnocení, recenze)

Rypicong

Jo no, není nic úžasnějšího než se bavit z hezkou holkou a cítit z ní cigáro. Jsem sice zvyklý, v práci hulí v podstatě všichni ale fakt mi to nevoní.

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

Merengues9

Není to irelevantní. Podle průzkumů nejsou v dnešní době cigarety u žen sexy. Kdysi tomu bylo naopak. :))

Takže to s problémy dnešních mužů souvisí. :)

na příspěvěk reagoval Merengues9

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

SeTTi

Také se k její postavě čeká, že se bude flákat s pochybnými kamarády, sprejovat grafity a odmlouvat starším. To poslední je nejvíc zarážející, jelikož k Baylanovi vzhlížela a respektovala ho. 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Merengues9

Tak za prvé, Ivanna Sachno nemám v oblíbených, takže technicky vzato neni má oblíbená herečka. Za druhé, myslel sem že maskulinita, je problém dnešních moderních mužů. A za třetí, odnačujím ji kouřit. Tak já jen abys to věděl :)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Reklama

Reklama