Reklama

Reklama

Diskuze

filzip

filzip (hodnocení, recenze)

Na jednu stranu jsem neskutečně mile překvapenej, ale na druhou stranu mám z toho velké obavy. Jednička byla v té době bomba, dnes by ale už takový film tak úspěšný nebyl. Dvojka nabrala více na akce a “vzteku,, a osobně se mi líbí o malinko víc.

Co bude ale ve trojce? Četl jsem někde, že by se zase během těch 28 let, měla obnovit civilizace a virus znovu zaútočí… což by byl film podobný jako 28 weeks later - úvod, takže žádný nový nápad. Nebo pak že virus stále na světě byl a přeživší by proti němu bojovali? Nedovedu si pokračování představit, tak uvidíme…

Bublasaurus

Bublasaurus (hodnocení, recenze)

Tato diskuze se nečekaně zasekla ve špatném bodě se starými informacemi. Bohužel, Nia DaKostra to naštěstí dělat nebude, ale Danny Boyle - což je podle mého lepší varianta a obsazení se také mění - nevím jestli přímo k lepšímu, ale je překvapivě stále kvalitní. Doufám, že Danny chytne celou možnou budoucí trilogii do vlastních rukou, a ne že to zase bude dělat někdo, kdo tomu vůbec nerozumí, např. Tiché místo bez Johna Krasinskiho taky nebude už asi takové vizionářské, jako první dva díly. Mimochodem, jsem rád, že i Evropa má své kvalitní horory a mohlo by tomu tak ještě nějakou tu dobu být, než to ti Američani zase převezmou do vlastních pařátů a znemožní to co nejvíce to půjde. Hodně štěstí filme…

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Wow dva díly super a pak to hodí této režisérce Bůh s námi. 

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Vyzerá, že to fakt vznikne. Casting: Cillian Murphy, Ralph Fiennes, Charlie Hunnam and Jodie Comer!

Související novinky

Cillian Murphy se vrací k zombíkům

Cillian Murphy se vrací k zombíkům

včera

Kolem málokterého projektu je v posledních měsících takové haló jako okolo další Boyleovy apokalyptické vize. O pokračování filmů 28 dní poté a 28 týdnů poté, v nichž Británii zachvátil virus, který… (více)

28 let poté nabírá obsazení

28 let poté nabírá obsazení

25.04.2024

Britský režisér Danny Boyle (Sunshine, Trainspotting) to s návratem ke svému dvaadvacet let starému hororovému survivalu 28 dní poté a jeho pokračování 28 týdnů poté opravdu myslí vážně. A co víc –… (více)

Reklama

Reklama