Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Beth (Jaime King) chce spolu s manželem (Frank Grillo) oslavit nastěhování se do nového domu, který před pár měsíci vydražili, a tak uspořádají pro pár přátel večírek. Oslavy netrvají dlouho a na prahu nově zrekonstruovaného domu se objevují jeho původní a ne zrovna spořádaní obyvatelé, kteří vůbec netušili, že přišli o svůj domov. Když na sebe obě skupiny nevyhnutelně narazí, začíná nepředstavitelný teror.... (Krouťák)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (282)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,TO NENÍ VÁŠ DŮM!“ ,,TEĎ UŽ ANO!“..... /// Když se na rozjetou párty nakýbluje trojice ozbrojenejch týpků, dá se čekat, že se zábava posune jiným směrem. RODINA BY MĚLA DRŽET POHROMADĚ! Maminka je naštěstí už na cestě! Hodně sympatický obsazení (včetně upírky Jessicy) a zajímavě se rozjíždějící psychoválka – rukojmí vs. únosci (nečekejte žádnej Helsinskej syndrom!). Jednání pod tlakem sebou přináší hodně chyb. Bohužel i dementního chování. Takže, abych to neprodlužoval: dobrej pokus, ale z party rukojmích se postupně stává parta kreténů, která si zaslouží JEDINÉ! Emoce? JASNĚ vy americká bando dementů! (Taky ta délka!) Happy MOTHER‘S DAY potěší násilím, ale logicky…. bych šel radši do Posledního domu nalevo. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že i od fotky může vzplanout žena. 2.) Nevím kolik krve musí vytéct z hajzla, než se udusí fólií. 3.) Jsme parta přátel (že jsme dementi ještě nevíme). 4.) Mám 4 děti a jsem neplodná. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

SPOILER! Pověst tohoto snímku jako zábavné vybíjené ve které se těžko předem odhaduje kdo poletí z kola ven je oprávněná a jednotlivá zabití jsou také docela výživná. Ovšem obvyklá demence postav, které mají možnost dorazit ležícího protivníka a raději se dají na úprk aby mohli být vzápětí sami zneškodněny zde překračuje obvyklou míru. Zejména Beth je v tomhle ohledu přebornicí a jako idiot se chová kdekdo, třeba i policejní důstojník. Samotný konec pak zkušeného diváky stěží překvapí. Ale přece jen - pozitiva tu převažují, v rámci žánru lehký nadprůměr. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Slušný explo-napínák, který sice chvílemi hapruje v nelogičnostech, ale ty se dají narozdíl od jiných kousků ještě snést. Film každopádně nenudí a to je myslím v tomto případě to nejzásadnější. Proti úplnému konci mám ovšem velkou výtku, ten byl hrozně přehnaný. Sice překvapivý, ale naprosto nereálný a působící divně. 70% ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Mazec!!!!! Na Amíky fakt super!!! Film nehraje na gore, krev a znásilňovačky. Ale na šílenej psychickej tlak na oběti, který nemají skoro celou stopáž filmu žádnou šanci, psychickou manipulaci, naprostou nepředvídatelnost a šílený násilí, kdy se tam po baráku řežou všichni hlava nehlava vším, co je po ruce. Obě strany padají jak mouchy po dešti, člověk vůbec netuší, kdo přežije a kdo ne. Parááda!! Excelentní explo-thriller!! Perfektní herecký výkony, úžasný hudební doprovod!! S původní "Troma-verzí" (1980) to moc společného samozřejmě nemá.... ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, je to už snad téměř klasický námět, že někomu do baráku vleze vrah(ové) a terorizují obyvatelé. Tentokrát okořeněno tím, že místo jedné rodiny terorizujou celou partičku přátel. I když jsem něco podobného viděl už v mnoha filmech bylo tu plno různých nových vychytávek, takže jsem se ani chvilku nenudil a to je co říct na dvouhodinovou stopáž. U hororů dávám přednost 90 min formátu, ale tu mi to nevadilo. Akorát škoda, furt jsem čekal, že dostane nějaký výraznější prostor ten hurikán. 75% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (7)

  • Ve filmu padne několikrát zmínka o Queeny / Queenie, což je v původním filmu Den matek (1980) postižená sestra "matky", která žije v lesích a pokouší se ji zabít. Matka tak vychová své dva postižené syny aby ji chránili a poslouchali na slovo. V remaku je Queeny zredukována pouze na strašidelnou historku. (merlinovic)
  • Keď Ike (Patrick John Flueger) vezme Beth (Jaime King) k bankomatu, je vidieť meno Wichita Bank. Film bol inšpirovaný skutočným zločinom, ktorý sa stal vo Wichite v Kansase: Dvaja bratia sa vlámali do domu, len aby ich prekvapil majiteľ, jeho priateľka a ich priatelia. Bratia obete olúpili, znásilňovali ich a mučili a potom všetkých okrem jedného zavraždili. (Arsenal83)
  • Počas nakrúcania scén so zbraňami boli herci zadržaní políciou, ktorá si ich pomýlila s bankovými lupičmi. Tí vyčíňali neďaleko miesta filmovania. (U_S_O)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno