Reklama

Reklama

Rudá Sonja

  • USA Red Sonja (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Krutá královna Gerden přepadne chrám a zmocní se nebezpečného talismanu, který chtěly kněžky zničit. Poslední, těžce raněná kněžka unikne z chrámu a je zachráněna mohutným bojovníkem Kalidorem. Než zemře, požádá ho, aby našel její sestru Sonju a pomohl jí zastavit královnu Gerden. Ta chce s pomocí talismanu ovládnout svět. Rusovlasá Sonja, která přísahala Gedren pomstu, se okamžitě vydává po stopách kruté královny. Odmítne Kalidorovu pomoc, ten je jí přesto neustále v patách. Sonja si chce zkrátit cestu podzemní cestou, tu však střeží bojovník Brytag. Sonja, jež mu za průchod odmítne zaplatit svým tělem, ho vzápětí zabije v souboji. Když se na ni vrhnou ostatní strážci, zasáhne prozřetelný Kalidor. V další cestě pokračuje Sonja s početným doprovodem - kromě Kalidora ji následuje Tarn a Falkon. Gedren pomocí magického zrcadla postupující čtveřici odhalí a vžene je do pasti. Přes četná nebezpečí se pronásledovatelé blíží ke hradu. Pokud chtějí Sonja s Kalidorem talisman zničit, mají poslední možnost. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Paul_cz

Paul_cz (hodnocení, recenze)

Když jsem včera shlédl po 25 letech Twins (a byl nadšen), tak jsem si řekl že doženu i těch pár Arnie restů, co ještě mám. Tak dneska Sonja, vůbec poprvé, a tedy, na základě zdejších komentů jsem čekal ultrasračku, ale dostal jsem atmosférickou, vizuálně krásnou, přímočarou, rychle odsýpající, sympaticky obsazenou fantasy pohádku se skvělým Morriconem. Vůbec mě to neurazilo. Zítra si dám Conana Destroyera, taky premiéru.

Pár momentek (já tenhle vizuál fakt můžu)

https://i.ibb.co/NtZNrFM/Red-sonja1.jpg

https://i.ibb.co/DtVjkQ3/Red-sonja6.jpg

https://i.ibb.co/8zFWvFH/Red-sonja5.jpg

https://i.ibb.co/ZXv6hYs/Red-sonja4.jpg

https://i.ibb.co/0mVSSz9/Red-sonja2.jpg

https://i.ibb.co/2SXHtPc/Red-sonja3.jpg

Wez

Wez (hodnocení, recenze)

O něco horší než Barbar,o něco lepší než Ničitel-celá tato trilogie v podstatě stojí za hovno a i na dobu vzniku jsou všechny tři filmy s Conanem/Sonjou dost slabota

Uživatel Naia smazal svůj příspěvek.

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

Jasné že to nemá na Barbara ani na Ničiteľa, ale dá sa to pozerať. Arnold ako vždy exceluje a veríte mu každé gesto (akurát že vela ich nie je). Nielsen však ako hl. postava určite dobrá volba nie, má ďaleko od krásy v tvári (a to ju vo filme spomenú ako krásku) a je strašne plochá na tele. Tie komediálne vložky do temného fantasy aj podla mna nepasujú. Na druhú stranu niektoré zápasy obstoja v konkurencii lepších filmov. Hodnotenie: 60%

Vesman

Vesman (hodnocení, recenze)

Stejšn: ale tak je tam přeci potřeba nějaká ta komediální vložka ;-) v Conanovi to byl zase kouzelník Mako

Stejšn

Stejšn (hodnocení, recenze)

Nebejt tam duo tlusťoch-malej sráč, bylo by to třeba jakžtakž dobrý.

Vesman

Vesman (hodnocení, recenze)

rozhodně bych tuhle záležitost tak nesrážel, Conan je samozřejmě na vyšší úrovni, ale říkat o Rudé Sonje že je sračka podle mě není na místě, Arnold se ohání mečem a porcuje nepřátele a Bridžit je vcelku sexy, stejně tak i prostředí temné fantasy není špatné...

Aqualung

Aqualung (hodnocení, recenze)

Fantasy limonáda zcela nezajímavá pro mne.Ale je jistě hodně těch, kteří si třeba dvd koupí.

Spinosaurus

Spinosaurus (hodnocení, recenze)

Co se vám na tom nelíbí? Vždyť Arnieho souboj s robotickým krokodýlem byl daleko lepší než všechny souboje v King Kongovi. Nebo třeba ta hlavní záporačka-nebyla to pěkná mrcha? Nebo jak chtěla poznat pravou sílu toho talismanu až jí trošku bouchne palác. A nejlepší postavou je ten malej klučina.

nimoy

nimoy (hodnocení, recenze)

Barbar Conan je lepší, ale i tak je to moc dobrý film, mám na něj spoustu, krásných vzpomínek.

Související novinky

Rudá Sonja našla náhradu za Singera

Rudá Sonja našla náhradu za Singera

23.06.2019

S režisérem Bryanem Singerem (X-Men: Apokalypsa) teď v Hollywoodu nikdo nechce být moc spojován, dohnala jej totiž minulost, a po jeho vyhazovu od Bohemian Rhapsody to s jeho kariérou zkrátka… (více)

Je libo zrzku nebo účes z hadů?

Je libo zrzku nebo účes z hadů?

29.06.2008

Jen předevčírem jsme psali o projektu War of Gods, Tarsemem Singhem režírované fantasy na motivy příběhů o Théseovi (to je ten chlápek, co si kutálel klubko labyrintem na Krétě a zapíchl tam… (více)

Meče, magie... a spousta krve!

Meče, magie... a spousta krve!

02.06.2007

Fantasy byl ještě nedávno žánr, jehož by se žádný hollywoodský producent nedotkl ani v gumových rukavicích. Dnes je situace mnohem radostnější. Ovšem jen v případě, pokud vás baví koukat na další a… (více)

Konkurence pro Van Helsinga

Konkurence pro Van Helsinga

01.04.2007

Solomon Kane je jméno dobrodruha, šermíře a lovce démonů, který v 17. století putuje neprozkoumanými končinami světa a válčí tam s nadpřirozeným zlem. A zároveň je to název britsko-francouzsko-české… (více)

Reklama

Reklama