Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stará čarodějnice pověří válečníka Deathstalkera, aby našel a shromáždil tři magické předměty: pohár, amulet a meč. Jinak by je získal zlý kouzelník Munkar a zneužil je. Po získání meče míří Deathstalker na turnaj, kde se má rozhodnout, kdo je nejsilnějším válečníkem. Na turnaji bojuje Deatstalker proti intrikám krále, který drží v zajetí hodnou princeznu. (type_B)

(více)

Recenze (58)

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Toto sračkoidné fantasy som videl kedysi dávno a nebol som nadšený, pretože v tom nevystupovala tá obluda z obalu. Dnes som si to užil omnoho viac. Moc som si toho nepamätal a treba povedať, že to bolo ešte omnoho stupídnejšie než som čakal, ale takým tým zábavným spôsobom, vďaka ktorému som sa vôbec nenudil. Hlavný hrdina je presne to čomu sa hovorí svalnatý debo. Čarodejnica ho pošle po zázračný meč, on vpochoduje do jaskyne kde žije plesnivý škriatok a ten mu meč jednoducho hodí - aké jednoduché. Potom priberie do partie chlapa čo vyzerá ako čašník z gay baru a ženskú bez podprdy. Žien hore bez je tu viac než dosť, všade samé kozy. Ako protipól k polonahým ženštinám sú tu potom rôzny úchylovia, napríklad chlap ktorý má doslova to čo sa odborne nazýva bravčová hlava stredného doletu a ktorý ostatným len tak mimochodom odtrháva ruky. Logika padla za obeť, jediné čo je naozaj trochu dobré je celkom slušná hudba. ()

Aleix 

všechny recenze uživatele

Jó to byly časy ... na VHS se nám dvanáctiletejm parchantům porna nedostalo , internet nikde , tak tu byl Deathstalker a peříčko na Nově. Fantasy kravina (asi) ani jsem to neviděl celý , ale Válečník Deathstalker co deset minut filmu přefiknul nějakou kost. Jeho kopí bylo víc v permaneci než jeho meč .... Nostalgie :-) ()

Reklama

AMD.SW 

všechny recenze uživatele

Jako hlavní klad vidím to, že Deathstalker není žádný klaďas, všechno dělá hlavně pro svůj prospěch, i ty ženské zachraňuje hlavně proto, aby se s nimi mohl vyspat. Rick Hill je fešák a má na fantasy hrdinu skvělou figuru. Film je dost drsný, místy brutální a plný ženské nahoty. Na těchto třech věcech stojí celý příběh, bohužel filmu chybí alespoň průměrná bojová choreografie, většina soubojů připomíná hospodské rvačky. Střih je divný, scénář nedomyšlený. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je teda dílo!!!! No hlava mi to nebrala, ten film se nedá brát vůbec vážně a já jen doufám, že to bylo zamýšleno jako nějaká erotická sebeparodie nebo co ... Je to tak blbé, až se u toho člověk fakt pobaví. Deathstalker se měl jmenovat spíš Sexstalker, protože víc souloží než bojuje. 3/4 filmu jsou vlastně jen přehlídka fakt pěných holek, který mají zásadně kozy, kozičky a kozénky neustále venku. Přehlídka prcin a koziček, kozičky a prciny ... Do toho nulovej příběh, hlavní hrdina řekne 4 věty za film. Ale jsou zde neuvěřitelně vtipný vychytávky, občas nějaká gore-scéna ... Každopádně tento film je EROTICKÝ zasazený do nějakého fantasy světa, nic jiného to není ... Hodně zvláštní záležitost, ale doporučuju!! Já se bavil náramně ... ()

misstake 

všechny recenze uživatele

Tolik obnažených ňader se nevidí ani u Vividu, Hustleru nebo u Bangbros, nikde jinde snad ani nevystupuje jedna z hlavních hrdinek půlku filmu s mečem v ruce nahoře bez. Skoro žádný příběh, ale člověka to chytne a baví se těma useklýma hlavama, oči pojídajícíma příšerkama a ňadrama a pomalu v něm reinkarnuje láska k béčkovým osmdesátkách, takže jdu shánět další díly. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Natáčalo sa 37 dní, uprostred leta. (beso74)

Reklama

Reklama