Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stará čarodějnice pověří válečníka Deathstalkera, aby našel a shromáždil tři magické předměty: pohár, amulet a meč. Jinak by je získal zlý kouzelník Munkar a zneužil je. Po získání meče míří Deathstalker na turnaj, kde se má rozhodnout, kdo je nejsilnějším válečníkem. Na turnaji bojuje Deatstalker proti intrikám krále, který drží v zajetí hodnou princeznu. (type_B)

(více)

Recenze (59)

Chřástal 

všechny recenze uživatele

„Film je výborným příkladem žánru, který byl donedávna na našem trhu opomíjen,“ píšou na videokazetě. Pokud je myšlen žánr, který vystihl v úvodu komentáře uživatel Morholt , bude to nejspíš pravda. Machrování s mečem je směšné a příběh zní „získej meč, pohár a amulet, abys mohl zabít zlého čaroděje, který zrovna pořádá turnaj“. Skvělá je Deathstalkerova družina: týpek s kroužkovou košilí (pardon, kroužkovým topíkem) tak akorát pod bradavky a bojovnice, jejíž zbroj tvoří ideál všech fantasy hrdinek - legendární Cloak of Boobs, překonávající Royovu obálku románu Conan neohrožený. Mírně svěží závan představuje hlavní hrdina, který není zrovna ušlechtilý, ale asi to jediné, co mohli tvůrci oproti rok starému Conanovi nabídnout, je bizarnost a erotika. Druhý díl, který přešaltoval od tupé heroičnosti k přiznané nadsázce, je mnohem lepší. ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Co jsem to sakra právě viděl? Neuvěřitelně ujetá zhovadilost, která nedává vůbec smysl. Možná je to tím, že nemá skoro žádný scénář, v některých scénách jsem vůbec netušil co se děje a zdálo se mi že to nenavazuje. Teoreticky vzato to má potenciál na zábavnou super sračku, ale nějak mě to minulo - možná špatná béčková nálada. Hlavní bourák má sice nějaký ty muskle, ale vypadá celej film dost dementně, jeho parťák kterej zuřivě zatíná břišáky na tom není o moc lépe. A po zdejších komentech jsem čekal větší porci obnažených ženských :) ()

Reklama

Vampireman 

všechny recenze uživatele

Omlouvám se postavě Lou Ferrigna z filmu Cage; největší debil v historii filmu je nemorální a sobeckej Deathstalker, telecí hlava s vlasy jak tekuté zlato, co krade, zabíjí a klátí promiskuitní buchty a ještě se tim "chlubí". Fandit se mu nedá, protože se bitkuje s Mečem Nesmrtelnosti a hlavní boss je slaboch a zbabělec, ale je s ním (a kolem něho) strašlivá sranda. Taky spousta uťatých hlav, nahých ženštin, souloží, prasečích mužů, znásilnění a mocných bitek. A papundeklových kulis a nahých ženštin. A nahých ženštin v bahně a souloží. A prasečích mužů požírajících prasata. A nahých ženštin. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Jedno ze dvou fantasy v roce 1983 a začátek čtyřdílné série, kterou jsem nikdy neviděl. A podle očekávání děsný béčko. Tupý svalovec Deathstalker se po chvíli váhání vydává získat tři magické věci a zabít patetického čaroděje Munkara s nakreslenou pavučinou na hlavě. Příšerně laciný, bez příběhu či aspoň béčkově zajímavých postav. Určitá zábavnost tomu nechybí - je tu spousta nahotinek, pár pěkných masek (prasečí muž), brutalita a spousta akce. Jenže tak akce je mizerně natočená a chaoticky nastříhaná, finále je doslova o hovně (SPOILER: Čaroděje zlikvidují vesničani). Odpad to není, ale neblíží se to ani k průměru. 2*. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je teda dílo!!!! No hlava mi to nebrala, ten film se nedá brát vůbec vážně a já jen doufám, že to bylo zamýšleno jako nějaká erotická sebeparodie nebo co ... Je to tak blbé, až se u toho člověk fakt pobaví. Deathstalker se měl jmenovat spíš Sexstalker, protože víc souloží než bojuje. 3/4 filmu jsou vlastně jen přehlídka fakt pěných holek, který mají zásadně kozy, kozičky a kozénky neustále venku. Přehlídka prcin a koziček, kozičky a prciny ... Do toho nulovej příběh, hlavní hrdina řekne 4 věty za film. Ale jsou zde neuvěřitelně vtipný vychytávky, občas nějaká gore-scéna ... Každopádně tento film je EROTICKÝ zasazený do nějakého fantasy světa, nic jiného to není ... Hodně zvláštní záležitost, ale doporučuju!! Já se bavil náramně ... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Natáčalo sa 37 dní, uprostred leta. (beso74)

Reklama

Reklama