Reklama

Reklama

Režisér Simon West uvádí strhující akční thriller, který se odehrává v New Orleans v době vrcholícího karnevalu. Will Montgomery (Nicolas Cage) strávil osm let ve vězení poté, co se při loupežném přepadení nechal podfouknout. Teď by nejraději hodil svou kriminální minulost za hlavu a znovu obnovil zpřetrhané vazby se svou dcerou (Sami Gayle). Montgomeryho staří parťáci i agent FBI Tim Harlend (Danny Huston) jsou ale přesvědčeni, že kořist v ceně deseti milionů dolarů Montgomery před uvězněním někde ukryl. Když mu unesou dceru a za její život žádají výkupné v hodnotě lupu, Montgomerymu zbývá jediná možnost. Musí uvěřit svým instinktům a spojit síly s krásnou, svůdnou a chytrou Riley Jeffers (Malin Akerman), se kterou se pokusí provést ještě jednu loupež, aby získal dceru zpět dřív, než bude pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (203)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Páni, tak tady někdo potřeboval vyprat pěknou řádku špinavejch prachů z ilegálního hazardu. Úplně tuctový thriller, který jede podle tuny neuvěřitelných klišé a scénář je plnej takovejch obyčejnejch chyb a hovadin, že podezřívám Westa z natočení Stolenu jako satisfakce pro Nikiho za neobsazení do dvojky Postradatelných. I když je to úplně tupé, pořád je to to nejlepší co West od Con Air natočil (pořád nechápu jak někdo může natočit tak skvělý film a pak se totálně posrat :) a na Con Air je tady taky pěkná řádka odkazů. Na druhou stránku akční scény jsou přehledné, o čemž si můžete nechat u jiných Westových filmů nechat jen zdát a Cage tady jede fakt výborně a docela mě bavilo ho sledovat kosit agenty ve výtahu, tavit zlato led lampou a mluvit švédsky. Na zabavení a jedno odpoledne dobré, za 2 hodiny si vzpomenu leda tak na to že tam hrála nejošklivější holčička na světě a nechápu, že se v téhle době najde producent, který do tohdle ještě vrazí peníze. Takový filmy se točily před 20ti lety. 50%. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Sračka sraček a i u mě první náznak toho, že Cage už zřejmě není tam kde byl! Mělo by to asi působit tak, že Lucas má být ten hnusák a Nicolas ten vyfešákovanej bourák co spasí svět. Opravdu mě to přišlo naopak! Úlisnej Cage a humus céčko film! Škoda! Něco přeci jen jsi dokázal! Snad se dáš brzy do kupy! 35% ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Filmek začíná loupeží, při které Will Montgomery (N. Cage) a kumpáni získají 10 mil. dollarů, Při útěku chce jeden z kumpánů, Vincent, zabít svědka, ale Will tomu zabrání a Vincenta postřelí. Díky tomuto incidentu Willa chytí a on jde na 8. let do vězení. Když se z vězení vrátí do běžného života, Vincent mu unese dceru a požaduje za ní peníze, které se při honičce s policajty vypařili..... Tento filmek podle mě patří k lehce nadprůměrné podívané, u které jsem se nenudil. Akce je dobrá a příběh ničím nepřekvapí. Za mě 60%. :) ()

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Takže, děti, dáme si příklad. Mikuláš dluží kamarádovi nemalou částku. Jelikož však nemá u sebe žádnou hotovost, ale jen zásoby zlata, rozhodne se uhradit dluh ve zlatě. Když tedy 1 Kg zlata stojí cca 55000 USD, kolik kilogramů zlata si musí Miky nabalit sebou do batůžku, chystá-li se jít ke svému kamarádovi dorovnat účet ve výši 10 000 000 USD? ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Á už je to tu zase, Nicolas Cage v hlavnej úlohe to musí byť zákonite sračka! Veľký omyl, od začiatku má film tempo, ktoré si udržiava počas celej stopáže, scenár nieje bohviečo, ale to že som sa ani minútu nenudil je veľké pozitívum. Zlodeji, vykrádanie banky, únos, naháňačky, prestrelky, čo by ste chceli ešte v akčnom thrilleri? Napr. The Expendables má deravý scenár, "nulové" herecké výkony, nudné pasáže a tento "akčňák" je samozrejme v červených číslach. Prečo? Lebo vidieť toľko akčných hviezd pokope bez štipky talentu niekomu úplne postačuje. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

  • Po tom, čo príde Will (Nicolas Cage) za Hoytom (M.C. Gainey), mu rozbije nos, posadí ho na stoličku a vedie s ním rozhovor, na konci ktorého ho kopne do brucha, pričom spadne na zem aj so stoličkou. V nasledujúcom zábere je však stolička na nohách. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama