Reklama

Reklama

Šest výstřelů

  • USA 6 Bullets (více)
Trailer

Bývalý profesionálny vojak Samson Gaul (Jean-Claude Van Damme) sa špecializuje na pátranie po nezvestných deťoch. Po poslednej a, žiaľ, nevydarenej akcii, ktorá stála životy niekoľkých nevinných obetí, svoju kariéru ukončí a pracuje ako obyčajný predavač. Do Moldavska prichádza bývalý športovec MMA Andrew Fayden (Joe Flanigan) aj s rodinou, aby sa pripravil na zápas, ktorý by ho vrátil späť do najvyššej ligy majstrov bojových umení. Keď jeho dcéru z hotela unesú obchodníci s bielym mäsom, priatelia mu odporúčajú, aby sa obrátil s prosbou o pomoc na Samsona, bývalého žoldniera s bohatými skúsenosťami. Samson najskôr odmietne, pretože ho ťažia výčitky z posledného neúspechu, ale napokon prípad vezme a rozbieha pátraciu akciu. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (193)

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Když Sly rozjel první Postradatelný, nastartoval tím několik obnovení kariér již skomírajících hrdinů mého dětství. Po druhých Postradatelných se dalo očekávat, že i JVCD využije pozornosti. Jedním ze zajímavých snímků je i 6 výstřelů. Mám na tvůrce dva dotazy: 1. proč z totálně našláplého hlavního hrdiny udělali rádoby násosku co vidí duchy a v zavěru filmu se sotva zmůže na střelbu. Vždyť po prvních minutách se musel každý fanda JVCD doslova vznášet v oblacích. Levá, pravá, výkop, nůž v krku, v ruce a kdo ví kde ještě. To vše ale přešlo do spíše kecací a občas střílecí fáze. Velká škoda. 2.Joe Flanigan mohl být rovnocenným partnerem. Po bitce v baru šla ale jeho úloha kam si. Chvílema mi dokonce přišel jako mentálně zaostalej. Promiňte mi to, ale jinak to napsat nešlo. 58 procent, protože jsem se celý film nenudil, jenže ani až na asi první půlhodinu nebavil. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Film na motivy "96 hodin". Kdyby se do toho nemotala politika, byl by můj zážitek silnější. S hodnocením jsem balancoval mezi třemi a čtyřmi hvězdami. Vyhrálo vyšší hodnocení a to především ze dvou důvodů: 1) Jean-Claude i po tolika letech dokáže natočit i kvalitní akční film. 2) Vždy mě potěší, když je rozprášena banda zmrdů obchodující s bílým masem - alespon ve filmu. Samozřejmě byl film (hlavně v závěrečné fázi) poněkud přehnaný a někdy ne úplně logický. Přesto mě mile překvapil. PS: Když jsem sledoval jak Jean-Claude lahodně chlastá z celé lahve, měl jsem sto chutí zajet si pro láhev do obchodu. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zřejmě poslední povedený Van Damme. Nejedná se přitom o pouhý akční výplach. JCVD dokáže i hodně solidně hrát a ve svých 52 letech podobnou roli bezproblému uhraje. Charismatem rozhodně disponuje a na roli Řezníka měl vyloženě podobné štěstí jako kdysi Liam Neeson. Ostatně ta inspirace je více než zřejmá. Řezník nastupuje na scénu tam a tehdy když policie je už bezradná. Příběhově tedy žádný problém. Ernie Barbarash natočil zřejmě svůj nejlepší kousek, který není vůbec špatný. A na to že se natáčelo opět kdesi v prdelovicích v Rumunsku tak super. Stopáž je malinko přestřelená, ale jak jsem uvedl filmu to nějak neubralo a do mé filmotéky tak nějak patří, jako připomínka toho, že jsem s Jean-Claudem strávil u televize hodně příjemných chvilek a vždy jej budu považovat za nedílnou součást mého dospívání. Mistře klaním se vám. 60% ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Bohužel. Nejdřív jsem nabyl dojmu, že Van Damme našel svůj svatý grál v Moldávii a po Bloodsportu konečně natočil koukatelný akční thriller o zdrceném legionáři, který utápí svůj žal v stoličnoje nebo co to vlastně chlastal za sračku... Ale! Opět jsem se zklamal. Ač to Van Damme snaží dotáhnout do důstojného finále, které je teda snadno předvídatelné, pořád se mu pod nohy pletou otřesní neherci ve vedlejších rolích, idiotští komparzisté, vymaštěný rejžiser a těžce vykydaný hudební skladatel, který musel za žďabec haše vysrat tak příšerné symfonie, že to film pohřbívalo každým milimetrem. A nejhorší ze všeho pak byli agilní rodiče, kteří to nakonec šli vyřešit sami. Šmarjápano, až mi bylo toho Van Damma líto, do jaký sračky zase vložil kapitál. Scenáristu zabít a hned! Za zmínku stojí pár soubojů, ale i to je takový docela laciný. A proč postava otce byla zápasníkem MMA mi asi nikdo nikdy už nevysvětlí... ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Jeanik do toho šlape hned v úvodu kdy vykostí partu přičmoudlejch frajerů stylem ,kterej by si sám sobě mohl závidět i v dobách největší formy. Naštěstí sundá nalepovací knírek včas, aby Šest výstřelů neposlal do filmového kopru hned v prvních minutách a vyráží v klasické poloze zachránce vstříc krvavé výpravě. Vyklidněný střih, perfektně propracovaná choreografie a vyladěný závěr s tolik oblíbenou "mutherfucker" hláškou na závěr pak právem zachraňují 70% hodnocení!!!! ()

Galerie (33)

Zajímavosti (8)

  • V okamžiku, kdy Becky (Charlotte Beaumont) uvnitř starého sovětského zařízení věznitelů uniká s mobilním telefonem do další místnosti, je posléze jedním z věznitelů opětovně lapena. A ačkoliv jsou těžké vrzající dveře zprvu uzavřeny, když je násilím vynášena v následujícím okamžiku ven, dveře jsou otevřeny dokořán. (Conspi)
  • Keď v závere filmu Samson (Jean-Claude Van Damme) a Selwyn (Kristopher Van Varenberg) odchádzajú zo stanice, tak v zábere spredu má Samson ruky vo vreckách, následne v zábere zozadu ich má von z vreciek a opäť záber spredu, kedy ich má vo vreckách. (ČSFD)

Reklama

Reklama