Reklama

Reklama

VOD (1)

Gang bankovních lupičů vymyslel geniální útěk z místa činu. Poté, co vyloupí banku, utečou všichni na střechu, odkud zavolají televizní štáb se slibem exkluzivních záběrů. Když na střeše přistanou nic netušící reportéři, lupiči se zmocní jejich vrtulníku a bezpečně zmizí. Z party zlodějů jsou boháči s krásnými auty, motorkami, domy i ženami. Užívají si lehce nabytých peněz, dokud se neobjeví bývalý kumpán Rivers. Ten byl propuštěn z vězení poté, co ho policie při jednom z vloupání postřelila a zatkla. I když má Rivers bankovní účty plné peněz, nemůže svým dávným kamarádům odpustit, že ho nechali policii napospas. Jediné, pro co celá ta léta žil, byla pomsta. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (298)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tvůrci si vážně myslí, že do naprosto klasického scénáře vloží kopu známých herců a hned na tom budou líp? Jako si to představte. Je parta, která krade, pak už bude chtít přestat, ale jejich bejvalej parťák přijde z vězení a řekne jim, že má přichystanou jednu obrovskou akci, kde si nakradou snad nejvíc, co si nakradli dohromady. Takže váhají, ale nakonec svolí, že do toho půjdou. Následuje řada scén příprav a následná akce. Celý film se tváří s těmi dějovými šoky hrozně hustě, ale vlastně vůbec ničím nepřekvapí, protože takové problémy se děly i v jiných, podobných filmech. Sympatické je, že se ve filmu objevilo plno známých tváří, stejně tak akce není vůbec špatná, ale kolikrát jsem si u střihu přišel jak mastičkář, co si právě masíruje tržné rány na noze. A stejně tak jsem se nezasmál prakticky u ničeho. Přestože ve filmu jsou známé postavy, snad kromě Paul Walkera nikdo do toho nedokázal dát víc, aby stálo za to alespoň jeho sledovat. Prostě rutina. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Celkem mě to zklamalo.. Je to takový ten typ Akčního filmu s pomalým tempem vyprávění.. když se nějaká Akce ukáže, tak není bůh ví jak dobře natočená, Herecké obsazení se mi Nelíbí, nemám rád ani jednoho herce. Na jedno zkouknutí by to i Šlo,ale já už očekávám od Akčního filmu zřejmě více... Těžkéj Akční Průměr,který jsem mohl vynechat, ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Peter Allen, Gabriel Casseus, John Luessenhop, Avery Duff .. Stylové béčko. Jak už scénářem, který je slepencem nejrůznějších podrazů nebo hereckou sestavou, kde se sice pár známějších jmen objeví, ale o vyložené hvězdy a vysoce kvalitní herce nejde, tak průměrnou režií a důrazem na třesoucí se klipovou kameru. Ploché, rozžehlené a důrazně c"oo"l. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Jsou to chmatáci, to je jejich živobytí. Ale Bohužel, jsou mi nesympatičtí. Ani jeden se nestal mím hlavním hrdinou. Jak svou rolí tak hereckým obsazením. CITÁT - Bez plánu jseš mrtvej. Co se mě líbilo je loupež v Olivové ulici a bezprostřední dění před i po. Je to docela strhující akční drama a i když jsem neměl svého hrdinu, film mě pěkně vtáhnul do děje. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Celkově docela příjemný akčňák, kterému ale chvilku trvá než se rozjede. První půlhodinka se trochu vleče, akce tam ze začátku moc není, rádoby drsný hlášky jsou spíše nechtěně vtipný a kamera se přiliš klepe. Pak se ale zapne do akčnějšího režimu a celé už to odsejpá i přes děravý scénář celkem slušně. Kamera se sice klepat nepřestane, ale akce je i tak fajn a proti poslední půlhodince nemůžu říct ani popel. Je zde navíc výborný Matt Dillon nezvykle v kladné roli policajta a taky neselhávající Elda s Walkerem. Bohužel se zbytkem obsazení už to tak růžové není, to je totiž buď nevyužité (Christensen, Saldana) nebo příšerné (rappeři). I tak jsem se, až na ten začátek, pro jednou celkem dobře pobavil a vypnul mozek. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (10)

  • Jména filmových postav John Rahway, Jake Attica a Jesse Attica jsou shodná se třemi skutečnými americkými věznicemi. Věznice Attica se nachází v severní části státu New York a Rahway je věznicí v New Jersey. (Conspi)
  • Film se měl původně jmenovat Bone Deep. (c.tucker)
  • Film byl doručen do kin pod kódovým názvem "Wide Ranging". (c.tucker)

Reklama

Reklama