Reklama

Reklama

VOD (1)

Gang bankovních lupičů vymyslel geniální útěk z místa činu. Poté, co vyloupí banku, utečou všichni na střechu, odkud zavolají televizní štáb se slibem exkluzivních záběrů. Když na střeše přistanou nic netušící reportéři, lupiči se zmocní jejich vrtulníku a bezpečně zmizí. Z party zlodějů jsou boháči s krásnými auty, motorkami, domy i ženami. Užívají si lehce nabytých peněz, dokud se neobjeví bývalý kumpán Rivers. Ten byl propuštěn z vězení poté, co ho policie při jednom z vloupání postřelila a zatkla. I když má Rivers bankovní účty plné peněz, nemůže svým dávným kamarádům odpustit, že ho nechali policii napospas. Jediné, pro co celá ta léta žil, byla pomsta. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (298)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

zábavná akční jednohubka,která má všechny atributuy stát se sobotním megafilmem na Nově.Po pravdě,už dluho sem neviděl tolik známých herců druhého sledu pohromadě v jednom filmu.Takers nejsou ničím vyjímečný,přesto mají spád,slušné tempo,dobře zvládnuté akční scény a spolehlivě zabaví.Na 4 hvězdy to sice nestačí,ale zase tolik nechybělo...70% ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Lepší, než jsem čekal. Co si budeme povídat, tenhle film nepřináší nic nového. Při jeho sledování si častokrát řeknete "hele, tohle už jsem (ne)jednou viděl někde jinde", ale to je fuk, protože vám to dojde až deset minut poté. A proč? Protože tenhle film chvátá dopředu jako nadopovaný Usain Bolt. A znáte to, když se moc rychle pohybujete, tak nemáte čas ani na to zamyslet se, že to je vlastně úplná blbost. Nicméně ta blbost má charismatického Idrise Elbu a krásku Zoe Saldanu (která zde má menší prostor, ale i tak vás stačí okouzlit). O herectví Matta Dilona a Paula Walkera raději pomlčím (aneb jeden výraz po celý film, klobouk dolů, to je taky jistá forma herectví). Takers jsou jen chutnou jednohubkou, která do vás spadne, že si to ani neuvědomíte, ale nezanechává ve vás nic, takže si pravděpodobně nebudete chtít přidat (tím myslím ten otevřený konec). 60 %. ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

V rámci povrchně naleštěných heist stylovek vlastně absolutní špička, u níž nemožno chtít víc. Tedy jasně, může se chtít děj, který si nepůjčuje odevšad a hrdinové, kteří jsou i něco více, než jen nekompromisní ranaři v kvádrech, ale jednou za čas se to dá přežít. Zvláště, pokud seskládáte navýsost kvalitní sebranku pořádných béčkařů. [PS: Jestli kvalita režisérových filmů zachová při stejném časovém rozpětí kontinuální vzestup, můžeme se v roce 2020 těšit na pětkovou pecku. :-)] ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Moderní akční krimi jízda, ve které nechybí napínavé přestřelky, strhující honičky a předvídatelné zvraty. Sympatická herecká šestice se nahání po městě (režisér si pravidelně vypůjčuje z nejslavnějších thrillerů), moc se nekecá a jde se rovnou na věc. V kině jako A-čkový titul možná průměrné, doma k odpočinku na blu-ray nedocenitelné. Byl to nářez. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Dobře natočená gangsterka. Partička hlavních zlodějů vybrána dobře. Walker a Dillon opět nezklamali a Zoe Saldana byla fakt sexy (škoda, že nedostala více prostoru). Filmů o bankovních lupičích bylo natočeno hodně, k nejlepším řadím Bod zlomu nebo The Town (Ben Affleck), ale i tento nebyl špatný. 4 hvězdičky dám, protože jsem se dobře bavil a líbila se mi ta přiměřeně chaotická kamera. 75% ()

Galerie (35)

Zajímavosti (10)

  • Film se měl původně jmenovat Bone Deep. (c.tucker)
  • Jména filmových postav John Rahway, Jake Attica a Jesse Attica jsou shodná se třemi skutečnými americkými věznicemi. Věznice Attica se nachází v severní části státu New York a Rahway je věznicí v New Jersey. (Conspi)

Reklama

Reklama