Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajný lasvegaský policista Vincent Downs (Jamie Foxx) se zaplétá do sítě korupce, intrik a zabijáckých gangsterů. Když po neúspěšné loupeži někdo unese jeho dospívajícího syna (Octavius J. Johnson), Downs ho musí během jediné bezesné noci zachránit a přivést zločince před spravedlnost. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (135)

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Džejmý Koks hnedle na začátku filmu šlohne spolu se svým parťákem 25 kg svého příjmení, jenže mu u toho spadne maska a on tak vystaví na odiv svůj šarmantní obličej. No a průser je na světě, jelikož přeživší zlouni si na něj posvítěj a rozhodnou se svou dobrotu získat zpátky. Takže Džejmýmu čornou synka, našeho hrdinu přátelsky bodnou do boku a daj mu chvilku času na přemejšlení, jestli by nebylo lepší jim vrátit kouzelnej prášek. Džejmý zoufale potřebuje body v kategorii Fotr roku a tak celkem rychle kejvne, že KOkain vymění za kráčející produkt své mladistvé nerozvážnosti. Jenže, aby se situace trochu zkomplikovala, je mu záhy šlohnuto 23 kg prášku snaživou policistkou co má místo kundy štípačky a nasraný jsou v tu chvíli všichni. Džejmý, že nemůže vrátit fet, poliška, že je Džejmý fuj fuj polda, týpek co mu fet patří a týpek co měl fet slíbenej. A tak se situace jde řešit radikakálně silou ze všech stran. Vítěz bere vše a poražený zůstávaj v krvi na zemi kde jim střeva vypovídaj službu...Jop je to tvrdý jak péro mladýho pornoherce, hustý jak bramborová kaše a krvavý jak první měsíčky...No možná zas tolik ne, ale podívaná je to solidní. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

3,5*. Vůbec to není špatné béčko. Původní Sleepless jsem bohužel neviděl, takže nemám s čím srovnat, ale jako akční jednohubka splňuje co má. Foxx je v roli sympaťák, McNairy hraje typického tyranistického zloducha také velmi dobře. Vše je to navíc dobře nastříhané, akce jsou servírovány v rozumných intervalech a nenajdete zde ani žádné vyložené kraviny. Na večer s pivkem velmi dobré. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Lasvegaský policista černé pleti Vincent Downs je odjakživa zvyklý pohybovat se mezi šmejdy z drogového podsvětí. Nyní pendluje mezi dvěma nevyzpytatelnými narkomafiány, které obral o jejich zboží, v zádech má nesmlouvavou agentku z vnitřních záležitostí, která ho podezřívá z korupce, samotný Downs má podezření, že ve vlastních řadách má škodnou. A potkalo ho to nejhorší - unesli jeho šestnáctiletého syna. Jamie Foxx se bude muset probít a prostřílet komplexem lasvegaského kasína, aby spasil sebe i svého syna. Proklatě akční noc může začít. Film nijak nepopírá (v titulcích), že přetavil francouzský originál, ovšem to neznalé předlohy nemusí vůbec znepokojovat. Na poli akčního filmu debutující švýcarský režisér s typicky švýcarským jménem Baran bo Odar nedá 90 minut, co film trvá, divákům vydechnout. Neustále je zásobuje akcí, solidně zvládá bitky, dynamické posuny vpřed a snaží se (marně) udělat zcela průhledná odhalení neprůhlednými. Všechno sice bez problémů odhalíte, všechny kličky i zvraty mají tendenci šokovat, jenže protřelý divák už o nich ví, nebo je tuší, dlouho dopředu. To ale vůbec nevadí, film na tom nestaví. Jde v prvé řadě o akční záležitost, která jede bez zastávek, navíc je zabalena v perfektně padnoucím vizuálu. Potěší i nepříjemné scény, v nichž se krevní konzervy pěkně otevřely. Za technický nedostatek považuji, že jsem při všech průhledech do jedoucích aut měl neodbytné podezření, že se použila zadní projekce. Režisér, pro nějž to byl první anglicky mluvený film, se předvedl ve skvělém akčním světle. Jamie Foxx a spol. odevzdal maximum. Na co kritizovat, byl jsem spokojen. 10/10 ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nasmál jsem se, to zase jo. Drsná pranice policistky, která váží 30 kilo i s odznakem Oddělení vnitřních záležitostí či její závěrečný krvavý E.T. ukazováček směrem k padouchovi, Jamie Foxx rasisticky zválený v mouce, Mulroney hrající si na Sama Rothsteina, ale výsledkem je provozní z chomutovské herny, šíleně přehrávající McNairy, neslyšná auta a neškodný slzný plyn v podzemních garážích, no bylo by toho na knihu a na každé její stránce by se objevovala slova tupost a rutina. Že tohle nepůvodní Vegas Vice může něco nabídnout si asi mohl myslet jen tvrdohlavý baran. Mám za to, že hlavní role se klidně mohla chopit tučná volavka Steven Seagal a ničemu by to neublížilo. I když ten pohled, jak je napěchovaný v těsné policejní uniformě (pokud by na něj vůbec nějakou našli), by mně asi neudělal dobře.. ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Jamie Foxx v nasraném módu, kterého všichni chtějí jen a jen ojebat včetně maminy Monaghan. Vcelku nenáročná akční výplachovka, která svoje karty rozdá hned záhy a vy se pak jen debilně tlemíte, jak je to všecko krásně dementní. Ale pro dnešek zrovna takovýhle styl moc potěšil. Akční scény jsou ucházející a vy tak máte pocit, že jste zkoukli zase jednou pěkné hutné béčko. 60% ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Film měl jít do kin 24. února 2017, avšak v říjnu 2016 byl přesunut na 13. ledna 2017. (griph)
  • Okrem nevadského mesta Las Vegas, kde prebiehal dej filmu, pracovali filmári aj v Atlante. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama