Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent Mason Storm (Steven Seagal) odhalil spojení vysoce postavených politiků s mafií. Protože se nechtěl nechat zastavit v boji proti korupci, zločinci připravili krutou pomstu - skupina vrahů přepadla jeho rodinu a Masonova manželka je zastřelena. Také agenta považují za mrtvého. Mason Storm však žije. Bude trvat velmi dlouho, než se pustí do hledání vrahů. Potom už jej však nic nezastaví. Detektiv Mason Storm pořídí usvědčující videozáznam schůzky neznámého poslance se zločineckým podsvětím, na níž se domlouvá vražda senátora Campbella, po jehož křesle poslanec touží. Zločinci však Storma odhalí, a aby získali videokazetu, vyvraždí celou Stormovu rodinu. Nevšimnou si však, že syn stačil uprchnout. Vážně zraněný Storm, oficiálně prohlášený za mrtvého, upadne do kómatu. Zatímco zkorumpovaný kapitán Huiland se pokusí Stormovu památku pošpinit, jeho kolega a přítel O´Malley zachrání usvědčující videozáznam a zajistí, aby byl Storm inkognito převezen do bezpečí, kde by se případně mohl uzdravit. Storm se po sedmi letech probere z kómatu. Mafiáni se to ale dozvědí a ihned se ho pokoušejí zabít. Storma zachrání zdravotní sestra Andy Stewartová, která ho ukryje. Detektiv se postupně uzdravuje a fyzicky i psychicky se připravuje k odplatě a odhalení spiknutí. Andy a Storm se do sebe brzy zamilují. Zločinci však stahují smyčku kolem Storma a likvidují všechny, kteří překážejí. Storm naváže kontakt s O´Malleym a posílen zjištěním, že jeho syn přežil, začíná tvrdě usilovat o naplnění spravedlnosti. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (286)

Lateef 

všechny recenze uživatele

Druhý počin mistra Seagala, který i zde předvádí velice efektní aikidó techniky, jenž lámou protivníkům končetiny v kloubech. Scénář je hodně prostý, přímočarý a se spoustou akce, v níž působí Seagal impozantně a elegantně. Film obsahuje výborný zvukový doprovod a je jedním z prvních Seagalových filmů, které jsem měl možnost vidět. Aikidó technika, která mě zaujala: když přepadnou záporáci dům v horách, kde se znovuzrozený Mason Storm regeneruje, dojde k sérii osobních soubojů i přestřelek. V jednom z fightů zaútočí na Storma jeden z protivníků... Storm se vyhne úderu, uchopí útočníka za paže a jednu mu o druhou v lokti zlomí. Tohle bolestivé k.o. doprovází ohlušující řev... 47,5 miliónů(výdělek celosvětově) ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Scenárista by mal za toto dostať Oscara ;). No povedzme si pravdu, že Stevenove filmy nikdy neboli založené na dobrom základe filmu (scenár, réžia), ale hlavne na jeho charizme a premakaných chmatoch. Tým viac sa mi tento snímok páčil a súbojové lámačky som si užíval s plnou parádou. Nebyť pomalšieho rozjazdu, je to u mňa plnohodnotné hodnotenie. 85%. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Těžko? Pche! Nemožno..! Jeden z nejlepších filmů ortopeda s culíkem, který chodí jako by měl v zadku vražený kolík americké olympijské štafety na 4 x 100m a pokud by jste zvedli v noci jeho přikrývku, zjistíte, že té jamajské má vpředu.. Pokud si během Stevenových soubojů všimnete, že je v místnosti velká prosklená skříň, či vitrína, musí vám být hned jasné, že skláři budou mít co žrát.. ()

Seag 

všechny recenze uživatele

Ked som začal pozerať tento film tak som sa triasol ako huspenina. Seagalo uz bol vtedy môj oblubeny herec ale nevedel som, čo od tohto filmu môžem očakávať. Zrazu pobežal nadpis Hard to kill a naskočila dynamická hudba ktorá hovorila za všetko. Bitky sú rýchle presne v seagalovskom štýle. Zlomených rúk tam je neurekom, a je to asi jediný film kde sa seagal vizliekol do polo naha. Kelly LeBrock je ešte v tých rokoch očarujúca a celkom jej to zo seagalom sekne. Najlepší je záporák ktorý oddelá jeho žen a seagal mu potom krk prepichne s tágom. A na to povie "Za mou ženu, jdi do prdele a umri". Proste najdynamickejší, najromantickejší seagal akého som kedy videl. Dať pod 4* je obrovský hriech. A na to, se múžete spolehnout. :))))))))))))))))))))))))))) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

„Jdi do prdele a umři!“ Seagalova nesmrtelná hláška. Pokud se nepletu, tak tohle bylo mé první setkání se Seagalem a hrozně se mi to líbilo. I dnes je to pro mě jeden z nejlepších (ne-li nejlepší) Seagalových filmů, jen je škoda, že už je zřejmě více než jasné, že tohle už nikdy nepřekoná. Akce takřka od začátku do konce, není to nijak moc dlouhé, tak akorát. Vždy se na to rád kouknu znovu, nejen kvůli LeBrock :-) ()

Galerie (57)

Zajímavosti (10)

  • Herečka Kelly LeBrock ztvárňující ve filmu Seagalovu zachránkyni, do které se herec zamiluje, byla v reálném životě jeho manželka. (korbitch22)
  • Scénáristé Steven Pressfield a Ronald Shusett, kteří se na snímku podíleli, nebyli uvedeni v titulcích filmu. (Monco)

Reklama

Reklama