Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajný lasvegaský policista Vincent Downs (Jamie Foxx) se zaplétá do sítě korupce, intrik a zabijáckých gangsterů. Když po neúspěšné loupeži někdo unese jeho dospívajícího syna (Octavius J. Johnson), Downs ho musí během jediné bezesné noci zachránit a přivést zločince před spravedlnost. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (135)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek má docela dost nelogičností, ale když jsem sledoval bitky, říkal jsem si, že tady někdo prostě chtěl, aby to vypadalo dobře a nápaditě. Jamie Foxx tu hraje celkem strašně, Michelle Monaghan a její pátrání je o ničem, ale stejně to v sobě má náboj a drive, který mě chytnul, a to i přes předvídatelnost děje. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Kdo sakra přemluvil Jamieho Foxxe a Michelle Monaghan, aby šli do tohohle béčka?! Četli vůbec scénář, nebo je režisér takový strašný packal, že to až není možný? Ve všech směrech je Hra o všechno průměrnou a přes svou stopáží dlouhou záležitostí bez sebemenší tvrůčí snahy přijít s něčím novým, s něčím svým. Jediná akční scéna není zapamatovatelná nebo alespoň brutální. Všechno jsme viděli už snad tisíckrát. ()

Reklama

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Sterilní akční béčko, který s výjimkou Jamieho Foxxe v hlavní roli nepřináší vůbec nic zajímavýho. Akce je přinejlepšim pouze průměrná, chybí napínavější / zajímavější příběh stejně jako lepší záporák nebo aspoň pár hlášek. Taky bych uvítal bohatší výpravu, protože prostory kasína začnou brzo nudit. Jenže problém nejsou ani tak lokace, jako nudná režie společně s dramaturgií. ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Jamie Foxx v nasraném módu, kterého všichni chtějí jen a jen ojebat včetně maminy Monaghan. Vcelku nenáročná akční výplachovka, která svoje karty rozdá hned záhy a vy se pak jen debilně tlemíte, jak je to všecko krásně dementní. Ale pro dnešek zrovna takovýhle styl moc potěšil. Akční scény jsou ucházející a vy tak máte pocit, že jste zkoukli zase jednou pěkné hutné béčko. 60% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jediný důvod, proč jsem dal filmu šanci, je Jamie Foxx. Trailer mě docela zaujal, ale čekal jsem obyčejné béčko se strnulou akcí a nepřekvapivou odfláknutou režií. Jenomže, Sleepless má střídmých 90 minut, ani chvilku nenudí a až do konce nepřestává překvapovat jedním neuvěřitelným masakrem a efektivními přestřelkami. Přímo se vybízí srovnání s Johnem Wickem...a já se u tohodle kousku bavil víc a hlavně kvůli absenci příběhové vaty. Foxx v akční poloze nemá problém a jelikož, nebo možná právě proto, je od určitého momentu ověnčen handicapem, v bitkách tělo na tělo si to neskutečně dává a pokud ne, tak si pomůže nějakým netradičním způsobem (scéna v kuchyni se sekáčky TOP) a pokud náhodou není k sehnání, objeví se obrovitý David Harbour (ten chlap je prostě všude). Akce sice není tak přehledně snímaná nejlepšími choreografy v Hollywoodu jako právě Wick, ovšem působí přirozeněji a na menším prostoru se rozhodně je na co koukat. Doufám, že bude dvojka, jelikož k tomu příběh směřoval, i bez té finální scény..i když to sakra vydělalo takový drobný! Obrovská škoda, že to v Americe odepsali předem jako já a k nám to nakonec vůbec nešlo...9/10 ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Film měl jít do kin 24. února 2017, avšak v říjnu 2016 byl přesunut na 13. ledna 2017. (griph)
  • Okrem nevadského mesta Las Vegas, kde prebiehal dej filmu, pracovali filmári aj v Atlante. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama