Reklama

Reklama

Strážci Galaxie: Sváteční speciál

(TV film)
  • USA The Guardians of the Galaxy: Holiday Special (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Strážci galaxie se vydávají na planetu Zemi, aby pro Petera Quilla sehnali dokonalý vánoční dárek. (Disney+)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (274)

hroubek 

všechny recenze uživatele

Příjemný speciál, který neurazí, ale bohužel nijak výrazně nenadchne.  Režisér a scénárista James Gunn ví moc dobře jaký příběh chce vyprávět a využije tento speciál, aby si připravil půdu pro závěrečný díl Strážců Galaxie, a zároveň si natočil ulítlý vánoční speciál. Ve výsledku má tento speciál hodně silné emoce a reálně stojí na výkonu Pom Klementieff, která dostane nejvíce prostoru a taky příběh s její postavou nejlépe pracuje. Mantis má tady nějaký vývoj, se kterým se dá v budoucnu pracovat a Gunn to napsal parádně. A tím to bohužel končí. Pár vtipných hlášek, pár srandovních momentů a Kevin Bacon, jenž si dělá sám ze sebe srandu. Něco funguje, a něco mi zas přišlo nudné, zbytečně dlouhé nebo zbytečně na hraně. Strážci Galaxie: Sváteční speciál je fajn oddychovka, od které jsem čekal malinko více, na druhou stranu tady fungují emoce na sto procent, a to je taky dost důležité. PS: Animace Groota je tragická a vypadá hrozně. ()

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele

Neurážející cukrkandlová blbina, která není ničím převratným, ale má ten správný vibe. Gunn asi nikdy nebude tvořit něco přelomového, ale tyhle srandičky mu jdou, takže ať v nich klidně směle pokračuje. A Marvel může pokračovat v těhlech speciálech, protože ty se vyplatí mnohem víc než ty podfinancované seroše a hlavně mnohem více baví. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ty lidi co dávají 5 hvězd to přehánějí jako je to asi lepší než speciál Werewolf By Night, ale 5 hvězd je moc. Paradoxně scény na Zemi jsou lepší než scény ve vesmíru a jak se to přesune na vesmír je to slabší. Potěší Cosmo a jeden vtip s ním na konci dárek pro Draxe ,  Buckyho vibraniová ruka naopak Groot vypadá divně asi nejhůře ze  všech dílů strážců. Možná škoda, že na Zemi neletěla i Nebula mohlo být více srandy.   80 procent. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Přišlo to ve správnou dobu, jednak je před Vánocema a jednak se teďka objevil trailer na Strážce Galaxie 3. Tohle tedy beru jako spíš takovej dlooouhej trailer. Je to každopádně vtipný a jakožto fanoušek týdle potrhlý partičky sem spokojenej... Je to asi jedinej Marvelackej "film" ve kterrým neí žádnej záporák :o) ()

Algernons 

všechny recenze uživatele

James Gunn vrací úder a před plnohodnotným třetím dílem strážců nám dává předčasný Vánoční dáreček v podobě speciálu. Tato čtyřiceti minutová blbinka, je o výprávě Draxe a Mantis na zem, sehnat Quillovi perfektní Vánoční dárek, aby jej rozveselili a zachránili pro něj Vánoce jako takové. Vánoční speciály vesmírných dobrodruhů mají teď spravenou reputaci. Tohle je typická kouzelná Gunnovina, funkční díky těm skvělým postavám, tvořící kvalitní humor a dojemné chvíle! Sváteční speciál je tedy idealní podivaná pro fandy Marvelu s Vánoční náladou, která zahřeje v chladných prosincových dnech. Zároveň tu Gunn dokáže kvalitně rozvíjet vztah mezi členy týmu a představuje i nové členy a zasazení pro Strážce. Kdyby jen trochu vtipněji a lépe spracovali shánění darku samotného a trochu víc využily tu premisu, tak by šlo o perfektní podívanou. ()

Zajímavosti (34)

  • Ve speciálu si zahráli všichni členové kapely Old 97's. Rhett Miller si zahrál postavu Bzermikitokoloka, Murry Hammond Kortolbookalia, Ken Bethea Sliyavastojoa a Philip Peeples Phloka. (Kubaaa97)

Související novinky

Gunn začíná čistku DC filmů

Gunn začíná čistku DC filmů

08.12.2022

James Gunn a producent Peter Safran byli nedávno vybráni jako noví šéfové rebrandovaného DC Studios pod studiem Warner Bros. Discovery a jeho ředitelem Davidem Zaslavem. Gunn, který před pár dny… (více)

Reklama

Reklama