Reklama

Reklama

Masakr v Texasu

  • USA Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůdce bandy - Vilmer - je notorický zabiják, který terorizuje skupinu mladých lidí, kteří se stanou jeho kořistí potom, jak se jejich auto při nehodě zdemoluje na opuštěné cestě. Vilmer je expert na smrt, a zná stovky způsobů, jak zabít svoji oběť tak, aby co nejvíc a nejdéle trpěla. A vy budete trpět s ní... (Bonton Home Video)

Recenze (152)

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

ᴍᴀᴛᴛʜᴇᴡ ᴍᴄᴄᴏɴᴀᴜɢʜᴇʏ ꜱᴛᴏʟᴇ ᴛʜᴇ ᴡʜᴏʟᴇ ꜰᴜᴄᴋɪɴɢ ꜱʜᴏᴡ! nebylo to zas tak hrozný. nejdřív byla nuda, dementní postavy se bavily o dementních věcech, ale ve chvíli, kdy se ve filmu objevila šílená sadistická rodinka, se začali dít věci. renée zellweger utíkala, křičela a rodince mezitím vystydla večeře. pak tam šoupli ilumináty a konspirace a já si jen říkala “what the hell is going on???”… nebudu lhát, zasmála jsem se. a navíc leatherface byl dost creepy (a hodně připomínal eda geina). pro mě tedy OK :-) ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Bezesporu 1 z nejujetějších B filmů vůbec. A bez krve. Takto by to asi dopadlo, pokud by TMMP vzal Lynch.;-) Nedivím se, že jsou HC fandové (ke kterým já nepatřím) z tohoto na infarkt, páč mě tohle udělati s Halloweenem, tak je asi po mě. To se prostě musí vidět a slyšet, včetně 2 ženských postav, které i přes to, že je jim často verbálně i fyzicky ubližováno (to platí o 1 z nich) stále se lísají ke svým partnerům. Pánové, takto se to má dělat. Slušňáci už dávno netáhnou. Vše je pak korunováno dementní hudbou v koncových creditech a tradičním Leatherfaceovým (který satanžel nebyl viděti ve filmu jako na plakátu) tanečkem, který mě tak rozesmál již v orig. neskutečných situací a hlášek je zde na 2 další komentáře, takže já si jen namátkou vyberu...Kecy o sexu a rakovině, Wilmerova smrt práškovacím letadlem, Darla (pro mě asi nejzajímavější postava vůbec ve svém šeříkovém kostýmku, později v ještě více sexy outfitu) umravňující Jenny v igelitovém pytli v kufru svého auta (,,když budeš hodná a nebudeš mi bouchat do auta, udělám ti dírku na dýchání´ ), Darla bouchající ležící Heather (která má ty lodičky snad přilepené, páč ani přes všechnu tu fyzickou akci, kterou její nohy v tomto filmů provádějí, jí nikdy nespadnou) na lesní cestě klackem (to bylo něco tak srandovně něžného, že jsem nemohl), chlápek s limuzínou (asi nejmysterióznější postava v dějinách filmu:) Walter Edward neustále citující nějaké moudra od známých osobností a jako třesnička na dortu Sally Hardestyová na pojízdném lůžku v nemocnici (já měl tušáka, že ji odněkud znám). Rozhodně 1 z kandidátů pro mnohé filmotéky jako quilty pleasure.;-) Musím prubnouti D.C. Pozn. původní komentář v době odpadu, byl smazán. Tento jest z 27.2.2022 ()

Reklama

gein 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem to viděl, jako jednu z prvních verzí na VHS a hrozně se mi to líbilo, po letech jsem si to sehnal na DVD a líbilo se mi to ještě víc. Vilmer je v podání Matthewa skvělej a Leatherface je tu asi nejvěrnější zpracování svoji předlohy Eda Geina, v úvodu se ukáže jako ten co známé, brutální, šílený, aby se následně stal něčím jako domácí děvka, kterou brácha klidně napájí proudem, až do své konečně proměny "ženy". Škoda, že nezůstal po celý film jako v úvodu, ale i tak se mi to líbí. Má to Vilmera, parádní atmosféru, dům, psychopaty a i tu nohu na ovládání :) bavil jsem se královsky. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Naprosto nejhorší díl série, kterej už není ani hororem. Parodická komedie parodující sama sebe, tak to už je vážně úlet nejvyššího kalibru. Copak to tu vlastně všechno máme? Ano magorskou rodinku, teda spíše spolek dementů, k tomu samozřejmě nějakou tu skupinku lovné zvěře, no a na konec nějaké muže v černém. No prostě naprostá šílenost na kterou čumíte a přemejšlíte o tom co tím tvůrci chtěli asi říct. No o dementním chování postav a naprostých dementních dialogách se nebudeme ani rači zmiňovat. Před odpadní stokou to zachránilo jen to, že to je tak blbě dementní, že to je až zábavné, ale jinak se jedná opravdu o film pro naprosté sadomasochisti, kteří vyhledávají podobné sračky pro pobavení. Samozřejmě, že společného se sérií to má asi jen to, že se to odehrává v Texasu. Fuj už nikdy více. ()

habertek 

všechny recenze uživatele

Náhodou to nebylo zase tak hrozný jak to podle zdejšího hodnocení vypadá! Jo je to blbost! Jak už jsem psal u dvojky Texaský masakr a horor-komedie? E-e teda...to k sobě očividně nějak nejde ani při druhém pokusu. To museli byt v začátcích kariéry Renée a Matthew asi hodně zoufalí, když šli do tohodle filmu. Nejvíc mi tam asi vadilo ztvárnění Leatherface! Z ,,dsného" zabijáka tam udělali nějakého ukňouraného chudáka, poseroutku a co bylo nejhorší tak jakousi transku! Ale tak některé vtipné scény zabírali, sem tam se dostavovala chvílemi hororvá atmosféra, která však byla v mžiku něčím pokažena, ale rozhodně se na to dalo podívat! Aspoň jednou určitě! 39% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Natáčení probíhalo převážně v noci v texaském městě Pflugerville a jeho přilehlém okolí. Dům kanibalů najdeme na adrese Cameron Road č. 16493. Scéna z maturitního plesu se natáčela v prostorách Pflugerville High School. (fiLLthe3DD)
  • Motorová pila ve filmu je McCulloch 10-10S. (Lajty)

Reklama

Reklama