Reklama

Reklama

Škola skončila, zkoušky jsou složené a nastal čas vrhnout se do opravdového života. Ale předtím než se 13 kamarádů z Mezinárodní střední školy v Praze rozuteče do světa, hodlají uspořádat večírek, jaký tady ještě nebyl. Nápad uspořádat nelegální párty v největším místním bazénu je přijat všemi a její přípravy jsou v plném proudu. Ale co začne jako noc všech nocí, se rychle změní v boj na život a na smrt. Tajemný maskovaný zabiják začíná svůj lov. Studenti panikaří a začíná jim docházet, že vrahem musí být jeden z nich... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (276)

HoneyBunny odpad!

všechny recenze uživatele

Od televize jsem odešla ve dvou třetinách filmu. Žádná škoda. U vyvražďovaček byste (ať už je to jakákoli kravina - a že tohle je pěknej blábol) alespoň neměli vědět, kdo je vrah. Dost bych se mýlila, kdyby to nebyl ten týpek, co jezdí stejným autem jako vrah (Toyota) a v době zabijačky nikdy není s partou (podobně vtipný byl Sběratel polibků, kde vrah i *** v české verzi mluvili úplně stejným hlasem). A i kdybych se netrefila, nevadí. Koukat na Bazén znovu, abych to zjistila, mě nikdo nedonutí. ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Kašlu na všechny ostatní hodnocení,protože pro mě je Bazén jedním z nej Slasher filmů.Důvod?Poprvé jsem film viděl když mi bylo asi 7-8 a fim mě neskutečně bavil a baví mě i dnes navíc mě se líbí jednoduchá a přesto perfektní maska zabijáka.Je mi jedno jak je film natočený co tam předvádí herci,prostě je to film,kterýmu nemůžu dát špatný hodnocení a popravdě si myslim že na odpad film vůbec neni.Scéna na tobogánu je nezapomenutelná. 88% ()

Reklama

maverick10 

všechny recenze uživatele

Zajimave, v tomto druhu filmu je vetsinou uzavrena skupinka lidi masakrovana tajemnym vrahounem, ktery je jednim z onech uveznenych lidi. My tak muzeme sledovat jak nam jednotlivi clenove druzstva jeden podruhem odpadaji v poradi po vetsinou urcene zajimavosti postavy ci jeji sympaticnosti. Zde vsak poprve dochazi k jevu, kdy nam scenarista a pan reziser jaksi pozapomneli na dva cleny odvazne, avsak vystrasene skupinky. Proste v jednu chvili se krci v koutku a pak uz o nich do konce filmu neni ani zminka a pokud se nam strachy nerozpadli, krci se nam v koutku libereckeho aquaparku dodnes. Mozna az si v nedelnim odpoledni pujdete s rodinou navstivit liberecky aquapark, budou se stale kdesi v koutku vystrasene krcit. ()

Testament odpad!

všechny recenze uživatele

Děláte si ze mě legraci? Slasher mám rád, ale nemám rád, co už je po x-té znovu a znovu citovány. Jason Vorhees je bůh, o tom nemá cenu diskutovat, i když měl taky občas slabší chvilky. Ale tyhle trapné napodobeniy, to je hnus, hnus, hnus. Každému doporučuji, ať si opatří klidně všech osm dílů "Pátku třináctého", popř. "Halloween" a neztrácí čas s tímhle shitem. Docela jednoduše si dokážu představit puberťáky, co z tohoto filmu tečou blahem. Já ne. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Zase jeden z klasických vyvražďovacích hororů. Některé scény se povedly, ale když už předem očekáváte, že skoro všichni zemřou a vždycky přežije jeden maximálně dva, případně se ve skupině objeví rozkol, je to trochu nudné. Většině scén jsem se spíše smála, než abych se u nich bála. A čeští herci se tam ani moc nestačili ohřát a už je zabili. Prostě nic moc. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (7)

  • Přestože příběh filmu je zasazen do Prahy, interiéry bazénu se točili v Liberckém aquaparku a exteriéry v Příbrami. (x_silver)
  • Ve scéně, kdy jde Frank (John Hopkins) poprvé vraždit, nasedá do stříbrného auta značky Toyota, v jehož odraze je možné spatřit odraz kamery. (Pepy)
  • Poté, co je Sára (Kristen Miller) vrahem bodnuta do nohy, plazí se, aby mu utekla. Později, kdy vraha podpálí, jde po schodech a dokonce běží, pričemž noha vypadá v pořádku. (Sufferer)

Reklama

Reklama