Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nočná mora sa vracia. Po vyčíňaní v hoteli Blackwell je telo Jacoba Goodnighta prevezené do mestskej márnice, kde sa tiež nachádza skupinka študentov medicíny. Nikto z nich, samozrejme, ešte netuší, aká hrôza na nich v tomto dome mŕtvych čaká. Pomätený psychopat Jacob vstáva z mŕtvych a boj o život sa môže začať. (FromHell)

Recenze (91)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Kto videl Fritt vilt II a nepáčila sa mu nech tento film obíde míľovými krokmi,lebo dá sa povedať dosť veľká podobnosť,len nemocnica je zamenená za márnicu.Neskutočne nesympatické postavy a k tomu totálne nezmyselné a tupé scény.A Jacoba ešte urobili Gladiátorom,to už bola iná fraška.Za 2 lakačky po ktorých som sa skoro posral dávam 1*. Príbeh neoriginálny,spracovanie tupé,postavy primitívne, záporák trápny debilko, vraždy žiadny nový impulz som nepostrehol a mohol by som pokračovať ďalej ale vonkoncom sa mi nechce. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

(Původní hodnocení - 9.10. 2018 - 1*) Tohle pokračování jsem v roce 2018 ohodnotil jednou hvězdou a komentář byl něco ve smyslu, že to byla velká sračka. Pamatuji si, že tenkrát jsem to určitě viděl v nižším rozlišení a jelikož se polovina filmu odehrává ve tmě, nezanechalo to ve mě dobrý dojem. Dneska jsem si tohle pokračování mohl osvěžit v krásném Full HD a byl to velký rozdíl. Takže, oproti jedničce tu máme lepší herecké obsazení - Hororová kráska Danielle Harris a Katherine Isabelle + dalších několik známějších tváří, děsivější prostředí, díky márnici a navazuje to přímo na jedničku a to je asi tak vše. Gore je rozhodně slabší a celé je to více hloupoučké, závěr vyloženě dementní. Každopádně, mám z toho lepší pocit, než minule a zvyšuji hodnocení z původní jedné * na tři. Jinak jsem se dočetl, že Jacob Goodnight, měl být novou Slasherovskou postavou (něco ve stylu Jasona Voorheese), kde se plánovalo více pokračováních, ale jelikož právě tenhle díl nepřinesl velký úspěch a herec, který ztvárnil vraždícího psychopata, se vydal na politickou kariéru,  tak se zatím oživení téhle série neplánuje. Škoda, třeba se to v budoucnu změní, protože další díl, bych si rozhodně nenechal ujít. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Jako na jedno zkouknutí se to dá.Jednička se mi v celku líbila,tak jsem čekal s čím přijde dvojka.Nic novýho co by stálo za zmínku nám ale nepřináší.V podstatě bezhlavé pobíhání(pravda jeden se tam prohání na vozíčku) po márnici a čekaní na pana večerníčka(Jacob Goodnight) až jim příjde dát dobrou noc.Oproti jedničce rozhodně propad,takže nemůžu hodnotit jinak než 2 hvězdama. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Na první díl dvojka nedosahuje, což je dáno především prostředím, protože sterilní márnice rozhodně nemohla konkurovat neútulnému zavšivenému hotelu, ale jinak to byla docela zábava. Jacob si opět nebral servítky a i když to nebyla tak brutální řežba jako posledně, nemůžu si na nedostatek krve zase tolik stěžovat. Nepotěšitelně potěšitelní byli i herci, kteří sice nepodávali dechberoucí výkony, ale zase byli správně na zabití a to se počítá. Mě navíc udělala radost účast mé oblíbené béčkařky Katharine Isabelle, která tady byla řádně šukézní. Jacob Goodnight se sice nestane dalším Michaelem či Jasonem, ale trilogii bych se nakonec nebránil. Tenhle přerostlý plešoun má podle mě ještě co říct. 60% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Konečně vyšlo mnou velmi očekávané pokračování vynikajícího a brutálního slasheru, ale bohužel, jak se o sequelech praví, že bývají horší, See no Evil 2 to jen potvrzuje. Filmu značně uškodilo, že režisér není chlap, ale dvě ženské, což nevěstí nic pozitivního. Oproti jedničce výrazný krok zpět. První díl považuji za nejbrutálnější, nejšpinavější a nejšílenější slasher/survival jízdu, která doposud byla natočena, ovšem dvojka se drží až moc na uzdě. Prostředí márnice je sice velmi atraktivní lokace, ale její potenciál byl plně nevyužit. Jacob je stále nekontrolovatelná a nezastavitelná vraždící mašina, ale proč proboha používá ruce? když má k dispozici tisíce vražedných nástrojů od nožů, pilek až po skalpel, to byl pro mě největší kámen úrazu. Většina úmrtí buď nevidíme anebo je pouze zaškrtí a tím šmitec, což mi v dnešní době jako vražda příjde až příliš moc nevynalézavé. Zaujmou pouze 2 gore scény, ale to je málo, kor když v jedničce jich bylo přes 20. Potěší pouze pěkné holky( Danielle Harris obzvlášť), vášnivéj sex, napětí, klišé, moderní look a je to naštěstí i zábavný, (Počkat koukáme na Komedii či na Horor ?) a odklonění od brutality velmi zamrzí. Snad se dalšího dílu ujme Aja či jiný řezník. Sestry Soskovy od teď nesnáším. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Sestry Soskovy si udělaly malé cameo, při úvodních titulcích na začátku filmu jsou vidět dvě mrtvoly, to jsou právě Jen a Sylvia. (Polgedney)
  • Během úvodních titulků, kde leží vedle sebe dvě ženské mrtvoly, si střihly cameo role režisérky filmu Jen a Sylvia Soskovy. (Spidey3)

Reklama

Reklama