Reklama

Reklama

Pach krve 4: Krvavý počátek

  • Česko Pach krve: Krvavý počátek (více)
všechny plakáty
Trailer

Skupina vysokoškolských studentů, kteří uvízli ve vánici, nachází útočiště v opuštěné nemocnici. Tu však obývá rodina vraždících kanibalů. Izolované sanatorium uprostřed divočiny v Západní Virginii je opuštěno od chvíle, co se podařilo uprchnout venkovské rodině kanibalů, která se zatoužila pomstít svým věznitelům. O několik desetiletí později hledá v oné nemocnici skupina vysokoškolských studentů útočiště před sněhovou vánicí, jež jim zmařila plány na víkendové lyžování. Když se ale studenti setkají s bývalými pacienty sanatoria, mají jenom dvě možnosti – bránit se... nebo zemřít! (HBO Europe)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (369)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Po trojce přichází lepší, stylovější, krvavější pokračování, které ukazuje začátky vyvádění jedné milé rodiny. Gore pěkné, atmosféra dobrá. Nelogické chování přehlížím. To je snad v každém filmu. Verdikt ? Koukatelné pokračování hororové série, kde je pěkné gore, stylové mordy a potkáme zde i pěkné herečky, ale zase nepřínaší nic nového. Jako jednohubka na nedělní večer dobré. ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Tragédie. Koukat má cenu jen na úvodní desetiminutovku před titulky, kde je i nejpůsobivější scéna známá z trailerů, a pak na úplně poslední minutu. Vše mezi tím je vyplněno zoufalým balastem bez špetky atmosféry, hrůzy, humoru nebo alespoň originálních zabití. Postavy jsou navíc ještě blbější, než je v rámci žánru obvyklé. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Toto bol jeden z najtrapnejších slasher horrorov, čo som v poslednom čase videl. Tá banda mladých blbcov a tupých kuriev mi bola tak protivná, že som si prial, aby som ich mohol sám rad radom utĺc kladivom alebo zmasakrovať sekerou. Najmä na tej hnusnej afro-americkej lesbe by som si zgustol. Našťastie ich všetkých vykántrili tí traja zdegenerovaní, retardovaní bratia. "Wrong Turn" na mňa nikdy nedokázal zapôsobiť. Štvrtá časť je suverénne najslabší diel tejto primitívnej série. Pri jej sledovaní som ani na chvíľu nezavetril "Pach krvi", celý čas som cítil len nechutný pach nepodarenej, zbytočnej filmovej sračky. * ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Wrong Turn 4 není ve svém subžánru až takový hrozný propadák. Herci jsou v rámci možnosti snesitelní, viděl jsem už mockrát horší dřeva, které ani vzhledově filmu nepomáhali. Masky kanibalů mohly být lepší, ale příliš neruší a gore je povedené tak půl na půl ( nemuselo být ani tolik detailních záběrů – protože ty právě prozradily, že je gore slabší ). Chování postav je otřesné a nejvíc sráží celkový zážitek. Plus je, že jsem se vůbec nenudil a přiznám se, že jsem chvíli uvažoval o třech hvězdičkách, ale nakonec dám +4/10. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Miestami dosť béčkové (obzvlášť úvod), s adekvátne inteligentným chovaním postáv, ale zasnežené horské exteriéry a do nich umiestnený cvokhaus sú príjemnou zmenou, obnažených lesbických scén je požehnane, a mordy nesklamú. Ten najšťavnatejší z nich - zdĺhavé porcovanie zaživa - je až perverzne úchylný. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (16)

  • Sekvence fondue byla natočena poslední den natáčení. (asxasx)
  • Většina sněhu viditelná v tomto filmu byla skutečná. (ČSFD)

Reklama

Reklama