Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco Sidney Prescottová žije na bezpečně chráněném místě v ústraní, kolem natáčení nejnovějšího snímku pod názvem Bodnutí 3 na motivy hrůzných vražd z Woodsboro, které právě probíhá v Hollywoodu, se začne rojit počet mrtvol. Když ji narůstající teror konečně přiměje opustit úkryt, Sidney a další přeživší z Woodsboro jsou opět vtaženi do zákeřné hry ve stylu chaotického hororového filmu. Zrovna když si ale začnou myslet, že už dokáží hrát podle pravidel, zjistí, že byla všechna pravidla porušena. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Scream 3 je najhorsi diel kultovej serie od Wesa Cravena. Zaporaci bez akejkolvek charizmy a dejova linia bola predvidatelna, pocas prvych 20 - 25 minut som vedel, kto je vrah. Atmosfera sa nekonala, scenar bol zosmolichany asi za 3 minuty, ked si scenarista potreboval odskocit na malu potrebu. Ani ten jeden vybuch to nezachranil od 30 % ()

Disk 

všechny recenze uživatele

Nedoceněný snímek. Tentokrát se pracuje s pravidly třetích dílů, případně závěrečných dílů. Navíc se to odehrává v Hollywoodu a tam se z toho dalo vytřískat hodně. Jako člověk, který miluje Hollywood jako takový (tj. jeho zázemí a historii), jsem byl neskutečně nadšen. Navíc jsou zde dvě geniální camea a Patrick Dempsey. Hororová atmosféra opět funguje dokonale, k čemuž jí pomáhá (stejně jako u předchozích dílů) i hudba Marca Beltramiho. Celá původní trilogie Vřískotů je naprosto parádní a jsem zvědav na čtyřku, která by mohla reflektovat slashery minulého desetiletí. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Kdo si hraje, nezlobí. A Craven s Krugerem připomínají dva haranty na písečku, co se perou o hordu angličáků. Podle toho taky vypadá završení téhle trilogie. Návrat všech hlavních postav (i ten mrtvý Randy se dostaví) neznamená nutně kvalitu, jen nutný dojezd. Courteney Cock cestou ztratila sex appeal, takže musely nastoupit blondýny s velkýma a dobře nasvícenýma kozama. Nesmí chybět několik cameo rolí, aby se divák zasmál (Mlčenlivej Bob a vrásčitá Leia ze SW). Plus holly-shit-woodské prostředí coby bezedná studna odkazů pro fanoušky nejen hororu. A samozřejmě vraždy, nejlépe dvoucifernýho čísla, aby ten závěr byl jakože nejdrsnější. Ale neni. Proč? Protože ztratil dravost, ztratil nadhled, ztratil moment překvapení... ztratil prostě Williamsona. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Kdo vydrží vřískat do závěrečných titulků??? Scénář : Kevin Williamson. Kamera : Peter Deming. Hudba : Marco Beltrami - Producenti alba : Incubus, Slipknot, Joe Barresi, Terry Date, Sully Erna, GGGarth, Steve Haigler, Scott Litt, Sylvia Massy, Rick Rubin, John Kurzweg, Ulrich Wild, Malcolm Springer, Powerman 5000, Sevendust, Ross Robinson, John Travis, System Of A Down, Josh Abraham, Joel Mark, Orgy, Ear2000, Ed Gerrard, Staind, Mudrock, Edsel Dope, Wayne Static a Randy Spendlove. Ve filmu třeba zazní - Incubus - Crowded Elevator http://www.youtube.com/watch?v=CH_UOabuW1c CHYBA VE FILMU - V druhém díle Riley kulhá a má téměř nepohyblivou pravou ruku. Ve třetím díle nejen že téměř nekulhá, ale v některých scénách úplně v pohodě pravou ruku používá. CITÁT - Dwight " Dewey " Riley ( David Arquette ) - Dej pozor, Sid. Randy říkal, že vrah je nadčlověk....... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Mám rád staršie filmy amerického režiséra Wesa Cravena. Rešpektujem ho ako významnú horrorovú veličinu. Ale toto sa mu teda vôbec nepodarilo. "Vreskot 3" je nudná, skoro až na dve hodiny natiahnutá, skomolenina teenagerskej vyvražďovačky a sebeparodickej komédie. Blbosť. No a aj vyziabnutá Courtney Cox a jej pomotaný partner David Arquette sa mi už zdali, mierne povedané, opozeraní. O tom dlho očakávanom vyvrcholení filmu sa nejdem radšej ani rozpisovať. Proste blbosť! ** ()

Galerie (19)

Zajímavosti (39)

  • Když Riley (David Arquette) vystřelí po zabijákovi v masce, aby zachránil Gale (Courteney Cox), tak jej zásahy odmrští na stojící auto dvakrát po sobě. (Duoscop)

Reklama

Reklama