Reklama

Reklama

V letošní sezóně se loví puberťáci! Three Finger a jeho klan kanibalů loví v lesích skupinku turistů. Ovšem když poblíž havaruje autobus plný vězňů, stanou se prchající trestanci další vítanou položkou lidského menu.  Třikrát strach… třikrát horor… třikrát hrůza! Three Finger a jeho šílená rodinka kanibalů jsou naživu a evidentně dobře živení. První chod krvežíznivé rodinky se objeví se skupinkou táborníků. Ti bohužel zjistí až příliš pozdě, že klíšťata nejsou jediná, kdo v tomhle lese kouše. Ovšem v lese se objeví také násilničtí vrazi, kteří utekli z vězeňského autobusu, jenž je převážel. Komu se nakonec dostane spravedlivého trestu – odsouzeným zločincům anebo zmutovaným kanibalům? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (351)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Obávám se, jsem se právě dodíval na brutální vraždu série Wrong Turn. První dva filmy mám poměrně rád, jedničku považuju za slušné odpočinkové hixploitation (3*), dvojku pak za zábavnou, splatterem říznutou vyvražďovačku (4*), ale třetí díl je neuvěřitelně špatně zahraná a zrežírovaná nudná fraška, u níž jsem se už po půl hodině modlil v její předčasný konec, aby se chudinka dlouho netrápila. Foxové, shořte v pekle za to, že jste osud téhle série vložili do rukou Declanovi O´Brienovi, což je, eufemisticky řečeno, velice nedostatečně talentovaná osoba. ()

Arkos 

všechny recenze uživatele

Ze tří filmů téhle série asi nejslabší. Nápad špatný nebyl - muklové a jejich hlídači proti zmutovaným vrahounům- ale zpracování je už horší. Film už není zdaleka tak krvavý jako dvojka, počet mutantů se o hodně zmenšil a úplný konec filmu mně přišel debilní. Ale přes všechny minusy jsem se pořád slušně bavil a jsou to slušné tři hvězdy. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nesmrtelný Three Finger je zpět. Co už ten chlapík jeden zmutovaný musel už přežít, aby si mohl pochutnat na šťavňatém lidském masíčku. Pomalu se rodí další ''hvězda'' slasherového žánru které se asi jen tak nezbavíme. Trojka je zákonitě nejslabším dílem celé série a je zde k vidění spousta otřesných digitálních efektů, ale občas se tu objeví i nějaká ta lepší scénka. Vězni jsou docela povedá partička nejrůznějších individuí a místo, aby toho vetchého staříka sejmuli tak si radši rozbijí držky sami. Co se týká režiséra, tak většího blbečka si opravdu nemohli vybrat. Film Kyklop stál za vyliž... a tohle k tomu nemá zas až tak daleko. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Na pomezí jedničky a dvojky. Levného looku se tahle série už asi nezbaví, ale trojka je tak trochu návratem k atmosféře jedničky, ale zároveň si uchovává řadu splatterovských prvků, v čemž se sice asi úplně nevyžívám, ale některé mordy byly dost vtipné - i tím okatě umělým želé provedením. Skupinka vostrých uprchlých trestanců v hlavní roli, namísto sexuchtivých teenagerů, je v rámci série taktéž příjemným osvěžením. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Ne o moc horší než dvojka. Vězeňský transport + pytle plný peněz + plus (jen) dva, respektive jeden mutant, co silně připomíná skřeta z Pána Prstenů. Sranda to celkem je, ale nepotěšil mě amatérismus, co se týká triků. Některý jsou dobrý (šíp skrz prs), ale některý fakt laciný (roztrojení týpka). Počítačová krev, blé... V tomhle ohledu čekám od značky WRONG TURN jen to nejlepší. Nicméně hlavní zápor, jak už jsem naznačil, málo mutantů a to je škoda. Slabší 3* - pořád slušně koukatelný. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (19)

  • Když ke konci filmu vypadne kanibal z náklaďáku, zazní známý zvuk „Wilhelm scream“. (LUKICKK)
  • Ze strážní věže, která se objevila ve třetím díle, zbyly jen ohořelé trosky, což odkazuje na první díl, ve kterém mutanti strážní věž zapálili, načež shořela. (Matej.Mirejo)

Reklama

Reklama