Reklama

Reklama

Když se účastníci nové reality show pod vedením režiséra Murphyho vydají do virginských lesů, netuší, že kromě kamer je budou sledovat oči zmutovaných kanibalů, toužících po čerstvé mase. Tentokrát půjde skutečně o život a ten, kdo prohraje, nepřežije...  Měla to být skvělá rodinná reality show odehrávající se v západní Virginii. Pod vedením režiséra Dalea Murphyho (Henry Rollins), který kdysi sloužil ve speciálních jednotkách, se skupina odvážlivců rozdělená na dvojice pokusí přežít v divočině pokryté neprostupnými lesy. Ovšem záhy se ukáže, že účastníky soutěže nesledují pouze kamery. Nikdo nepočítal s tím, že se ve stínu stromů skrývá rodina zmutovaných kanibalů, kteří baží po čerstvém mase. A hodlají ho ulovit za každou cenu. Nejbrutálnější reality show všech dob začíná, tentokrát půjde skutečně o život. Ten, kdo prohraje, skončí pod rezavým sekáčkem nenasytných lidojedů... V dalších rolích hrají Erica Leerhsen, Texas Battle, Daniella Alonso, Crystal Lowe ad. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (401)

Andersis 

všechny recenze uživatele

Kde začít? No asi tak, Make-up byl slabý, nepůsobil strašidelně a navíc se v některých scénách leskl jak něčí pleš na slunku. Další věc je nelogické chování vojáka ( proč nezlomil vaz dedkovi se kterým se rval? Proč mu musel strkat do mikiny Dinamit? Proč stál voják na místě když na něho kapala krev ? Já osobně bych trochu uhnul.....) Tento díl neměl oproti svému předchůdci žádnou atmosféru. Až moc viditelné Béčko tento film je. ()

Claw 

všechny recenze uživatele

Přesně takhle má vypadat opravdový slasher!! Mnou dlouho opomíjený druhý díl mě naprosto posadil na prdel!! Jednička nestála za nic, ovšem tohle je jízda v podstatě od začátku do konce. Lesní slasher, který se mění v explotation až splatter. Neuvěřitelně nadupaná jízda, hektolitry krve, vnitřností, akce, zbraní, kanibalismu, úchyláren... no prostě všeho!! Kamera před ničím neuhýbá, všechno je vidět. Hnusárna dost extrémního ražení, která si samozřejmě vypůjčila jako inspiraci několik kultovek, ale i tak se v ní najde řada nových neotřelých nápadů. Nemohu jinak než dát za plný počet. Tohle jsem fakt nečekal, bavil jsem se od začátku do konce. Velké milé překvapen!! (jen pro příznivce žánru - slasher/gore/splatter/explotation) /85%/ ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

|70%| Druhý Pach krve byl ještě šílenější než ten první. Ne, že by původní film byla nějaká ujeťárna, ale ti kanibalové jsou prostě vtipný – neskutečně mě baví. Zde jich bylo víc a ještě víc se šíleně projevovali. Vidět tyto cvoky souložit nebo sledovat jednoho jak si ho honí či nedočkavě míří lukem na oběť – to jsem se málem válel smíchy. Já totiž obdobné ujeťárny nevyhledávám. Občas se ale výjimka najde, například tohle. ;) Vyvraždovačky jsou o něco lepší a krvavější než v jedničce. Herci mě zde sice moc nebavili, už to nebylo takové napínavé, ale zase to nebylo nudně stereotypní, ale zábavné. Takže ty slabší 4* dám s klidnou duší. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Největším tahákem druhého dílu Wrong Turn byl pro mě namakaný intoš Henry Rollins, miláček amerického undergroundu, rockový zpěvák a pisatel syrových minipovídek typu: "Přišel domů z práce, sedl si do křesla a vystřelil si mozek z hlavy.". Sem tam se ve filmech mihne, ale tady dostal konečně větší prostor a zužitkoval ho do mrtě! No ale žádný alternativně kulturní biják od téhle dvojky nečekejte, klasická vyvražďovací řezničina s komediální nadsázkou. Ale určitě originální, to jo, kombinaci survival soutěže s vraždícími zmutovanými kanibaly jsem ještě neviděl... Mutantí herci hrozně přehrávají, méně by bývalo bylo více, ale jinak lahůdkové pokoukání, skvělá zábava a jedna z perel žánru. Nejoblíbenější scény (je jich spousta, tak aspoň tři) - kopulující mutantka s 'obličejovou maskou', mutantská večeře za účasti veganky a s modlitbou v mutantštině a začátek s nesympatickou blondýnou, které nejdřív mutanti ohlodají tlamu a pak ji rozpůlí širočinou; vtipný záběr na padající vnitřnosti a následné rozhození nožek považuju za vrchol filmu. Velké mínus - příšerná ruční skákající kamera; toho kreténa, který ji držel, bych hodil mutantům na hraní... ale to už se zase opakuju. ()

DaliX 

všechny recenze uživatele

Ale hej, tam kde bola jednotka krvavá, je dvojka extrémne krvavá, skrátka gore dostalo vyšší upgrade, hoci si postavy už nezískali moje sympatie tak ako v predošlej časti. Dej je síce super aj keď už je to takmer rovnaké ako prvý diel, a hoci ma záverečný masaker (plus výdatná večera) navýsosť potešili, predsa len je to slabšie. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (21)

  • Ve filmu se nikdy nezmínila jména kanibalů. Jeden z nich nám byl představen už v prvním díle, jde o kanibala Three Fingers. Ostatní čtyři kanibalové ovšem nikdy nezmínili své jméno, jsou zobrazováni jako Pa, Ma, Sister and Brother. V překladu se jedná o Mámu, Tátu, Sestru a Bratra. (Dines)
  • Keď mutant v aute okusuje Marin (Aleksa Palladino) prst a potom ho odhodí, prst už vyzerá inak, ako ten, ktorý okusoval. (ČSFD)
  • Tento film vznikl jako pocta hororovým pokračováním z 80. let. (LUKICKK)

Reklama

Reklama