Reklama

Reklama

Smrtící nenávist 2

  • Česko Smrtící nenávi2t (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Když někdo zemře v záchvatu zlosti, zůstane po něm stín, který se postupně šíří na další oběti a nedá jim spát, dokud je nedožene k šílenství anebo sebevraždě... Dokáže někdo zastavit kletbu? Tambllyn se dostane pod stejnou kletbu, jaká postihla její sestru Gellar. Nadpřirozené síly, které naplňují člověka zlobou a nenávistí, spojí dohromady několik lidí, kteří se snaží odhalit tajemství a zachránit si životy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

dawe04 

všechny recenze uživatele

Zklamání. První díl vynikal opravdu děsivou atmosférou, zajímavým příběhem a nápaditými lekačkami. Nenávist 2 nemá vůbec nic. Atmosféru se nepodaří navodit, jelikož když už se začínáte bát, režisér to pokazí primitivní lekačkou. Ve filmu se nic nevysvětlilo, děj se vůbec nikam neposunul. Některé scény jsou až nestydatě podobné jedničce (koupelna, postel v hotelu, závěr v domě) a vzhledem k tomu, že i dvojku natočil T. Shimizu mě fascinuje, jak si klidně vykrádá sám sebe. Ale opakovaný vtip není vtipem a to se týká i Smrtící Nenávisti. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už byl opravdu jen zoufalý pokus vytřískat co možná nejvíc peněz. Nejhorší na tom bylo, že to tvůrci mysleli vážně a nejednalo se o žádnou parodii, i když to tak místy vypadalo. Některé efekty byly tak gumové, že jsem si vážně musel párkrát protřít oči jestli vidím dobře. Jakýkoliv náznak strašidelné – hororové atmosféry jsem tu nepostřehl ani jednou a myslím si, že tohle byl vážně provar. Jiné slovo než trapné to skutečně nevystihuje lépe. Pokud se u tohoto někdo snad bál, tak by se měl přestat na horory raději dívat. Mohlo by se stát, že by si u nějaké opravdu kvalitního kousku mohl přivodit infarkt. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Po letech jsem se dostal k jedinému dílu série, který jsem ještě neviděl (když nepočítám už 3x nedokoukaný blábol Sadako vs. Kaiako který dokoukám asi za 20 let) a byla by to i možná škoda. Hned první scéna s pánvičkou je totálně boží a hlavně prvních 40 minut atmosféra šlape, včetně lekaček a já věřil, že to je celé zase nějaké nedoceněné, bohužel to strašným způsobem ztrácí dech až to skoro umře za živa. Hlavní hrdinka je otravná a necharismatická šmudla, děj bohužel strašně předvídatelný a konec neskutečně neukočírovaný. Začne to jako áčkový horor od Jamese Wana, změní se to v levnější dvd béčko od Flanagana a končí to jako příšerná céčková slátanina od Shaena Van Dyka pro Asylum. Takový sešup to je a to to mělo tak našlápnuto. Potkalo to stejný osud jako druhý americký Kruh, škoda, protože začátek byl opravdu moc dobrý a Teresa Palmer ve sprše je ehm..jak to říct slušně...kurefsky ňufíčkovatelná.50%. ()

Crazer 

všechny recenze uživatele

Tak dvojku máme celou prošpikovanou známou japonskou celebritou Yoko a pobíhajícím modrým japončíkem (asi by mu už měli dát najíst ať chlapec dostane přírodní barvu). Nekritizuju dvojku, protože byla i dobrým nápadem a nová ségra postupem času byla zdatnou konkurentkou Sarah a děj napínavě poračoval. Samozřejmě svou funkci plnil i japonský baráček, který zatím vždy překvapil svou temnou atmosférou. Konec mě sice zklamal, ale asi to tak muselo být ... musí se přeci myslet na třetí díl (jen doufám, že nebude nějaký třetí sourozenec). ()

drackula odpad!

všechny recenze uživatele

Neuveriteľne debilná zlátanina. To, že Takashi Shimizu postráda nápady je zrejmé hneď od začiatku. Už 6ty (!) krát zrecykloval ten istý nápad a snažil sa z neho vyžmýkať čo sa dalo. Dopadlo to však katastrofálne. Film je prepchatý troma dejovými líniami, ktoré sa potápajú navzájom a nedávajú priestor pre nejaké napätie alebo dokonca atmosféru. Zmoknutá dievčina po pár minútach začne liezť na nervy a jej chrčiace nástupy sú Shimizuho permanentné zadné vrátka v situáciách, keď už nevedel ako ďalej. A záver, je toho jasným dôkazom. Dopozerať tento film dokonca, bolo niečo strašné, a pokiaľ môžete, vyhnite sa tomuto recyklovanému gulášu. 10 % ()

Galerie (105)

Zajímavosti (7)

  • Pro udržení napjaté nálady se herci vzájemně vylekávali a žertovali spolu. (TomikZlesa)
  • Pokračování dostalo zelenou hned po 39-milionovému debutu prvního dílu. (imro)
  • 20-milionový sequel studia Sony vystrašil z amerických diváků během prvního víkendu promítání (13. – 15. 10. 2006) 20,8 mil. dolarů na vrcholu žebříčku. Celkový výdělek se vyšplhal na 39,1 milionu, což je znatelný pokles oproti prvnímu dílu z roku 2004 a jeho 110 milionům. (imro)

Reklama

Reklama