Reklama

Reklama

Džuon: Kuroi šódžo

  • Japonsko 呪怨 黒い少女 (více)

Obsahy(1)

Zdravotní sestře Yuko se jednou stane podivná věc, když pečuje o jednu dívku. Výsledky testů u ní ukázaly, že má v těle cysty, ale ve skutečnosti to je pozůstatek nenávisti mrtvého sourozence, který se nenarodil. Tato nenávist se okolo dívky šíří a brzy postihuje každého, kdo se s ní setká. (Kiyoshi)

Recenze (19)

HanzoBureshi 

všechny recenze uživatele

Proč to sakra vypadá jak nějaký youtube sketch with low budget v hodinové verzi? Vymítací scéna v nemocnici byla cool a i jiné věci kolem toho, ale co má společného s touto sérií? Prostě je to prázdný, nudný a někdy i nechápavý. Postavy tu ale byly lepší, než v Old Lady in White. Ten ikonický zvukový efekt byl pokaždé stejný, jen ho tam šoupli jako výstřižek ze staršího soundtracku a je to! Tyto dva díly rozhodně neměly vzniknout stejně jako americká remake trilogie, první čtyři snímky jsou a vždy budou nejlepší. Proč ale ničit takovou značku? To se asi nikdy nedozvím. Mé hodnocení: 3/10 ()

Reklama

Cedr 

všechny recenze uživatele

Koncept a samotné zpracování příběhu není vůbec zlé. Horší je to s atmosférou, protože film obsahuje všehovšudy jen dvě slušné scény. Netradiční provedení ducha bylo slibné, ale ve finále vypadá spíš sexy než strašidelně. Nepomůže ani plýtvání s tradičním Ju-on zvukovým efektem, který se velmi rychle oposlouchá. Mari Asato se v rámci možností a (hluboce nízkých) měřítek hororu posledních let se celkem scénářem vytáhla. S režií to už tak pozitivní bohužel nebylo. ()

fr3ak 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne tak špatné jak jsem čekal. Je vidět že peněz moc nebylo a tak Kuroi shôjo vypadá spíš jako TV film a kdyby ducha raději než animacemi hrála celou dobu opět "po staru" nalíčená holka bylo by to ještě lepší. Atmosféra je chvílemi dost hutná (scéna vymítání je bezchybná). I zvukově si film nevede vůbec špatně. Vzhledem k nízkým očekáváním to nedopadlo tak špatně, přesto jsou to tři s odřenýma ušima. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Sice se už jedná o slabší díl než jeho předchůdci, ale pořád jde o celkem slušnou duchařinu, která by nikoho neměla nikoho urazit. No takovej japonskej průměr s dlouhovlasaticí. Kouká se na to docela dobře, díky krátké stopáži se nudy také nedočkáme a strašení si taky užijeme takže u mě slušnej průměr. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Film vznikl na počest desátého výročí existence hororové série Ju-on. (ČSFD)

Reklama

Reklama