Reklama

Reklama

V nadpřirozeném thrilleru One Missed Call obdrží skupina náhodných lidí děsivou sms, která se týká posledních okamžiků jejich života. Ačkoliv jde zprávy vymazat, danému nešťastníkovi jich postupně přichází stále víc a víc. Beth Raymond (Shannyn Sossamon) má hluboké trauma. Zcela nedávno totiž byla svědkem úmrtí svých dvou přátel, kteří zemřeli bezprostředně po sobě. Na celé věci je nejděsivější ta skutečnost, že oběma byla před smrtí doručena děsivá sms s obrazovým záznamem jejich skonu. Jakkoli se to příčí chladnému rozumu, oba následně zesnuli přesně takovým způsobem, jaký sms několik dní předtím předpověděly. Policie se domnívá, že Beth není při smyslech - až na detektiva Jacka Andrewse (Edward Burns), jehož sestra zemřela při podivné shodě náhod, ne nepodobné okolnostem úmrtí přátel vyděšené Beth. Beth a Jack se rozhodnou, že spolu tajemství znepokojivých sms odhalí... Čím blíže jsou pravdě, tím častěji se v mobilu Beth rozezní neznámá melodie a na displayi září slova Zmeškaný hovor... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (190)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Pár lidí nepotěší podivný telefonát, v němž uslyší sami sebe zemřít. Smrt se nedá zastavit, ani když vás napadne telefon třeba zlikvidovat. Jednotlivá úmrtí zavání nudou a bohužel nepřináší nic nového pod sluncem. Vlastního telefonu se ještě bát nemusím, po tomto filmu určitě ne. Maximálně se leknu, když mi náhodou zazvoní v ruce. To se ale nestává, protože mám vždycky telefon někde poblíž sebe. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ne moc vydařený remake, ale aspoň ty 3* dám. Nečekal jsem nic, už jen proto že se mi to zdálo až moc blbé. Ale co mě totálně nasralo bylo to že kde jsem se bál u Asijský verze tak tady jsem se spíše smál třeba celá scéna v televizním studiu mi přišla strašně debilní, a navíc Ray Wise byl strašně zbytečnej takhle malou bezvýznamnou roli se nezasloužil. A finální scéna kde jsem u originální verze málem sral tak tady jsem jenom čuměl. Film jsem si pouštěl v noci abych se aspoň trochu bál věděl jsem že se moc bát nebudu ale noc by mi mohla navodit aspoň atmosféru ale ani jednou mi neproběhla husina ani jedna lekačka, prostě nic. Škoda aspon že ti duchové vypadaly dobřea ani herci nebyly vůbec špatní. Ale je to prostě ne zrovna vydařený remake. ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Něco na způsob Nezvratného osudu, jen s tím rozdílem, že oběti přesně znají čas své nadcházející smrti, nikoliv způsob. Bohužel i přes neoriginální, leč ucházející námět špatně zpracováno. Scény, které měly děsit, neděsily vůbec. Zjevná inspirace Japonci a jejich zálibou v divných ksichtech nevyšla. Nicméně bylo alespoň na co koukat, protože hlavní hrdinka vypadala opravdu k světu. Ale jinak bohužel ne moc dobré. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Zazvoní vám telefón, v ktorom počujete smrteľné výkriky - svoje smrteľné výkriky, predzvestujúce blízku budúcnosť. Pri tak zaujímavom námete som čakal, že sa znova jedná o podceňovaný film (čo je na csfd bežná záležitosť). Po zhliadnutí však musím slovo "podceňovaný" zmeniť na "preceňovaný". Veď v One Missed Call nefunguje nič ako má. Horor? Ale prosím pekne! Komédia! Žiadna lakačka nedokáže ani v najmenšom vystrašiť. Strach a atmosféra absolútne v čudu. Zmeškaný hovor môžte pre mňa za mňa sledovať o tretej ráno v prázdnej miestnosti, no garantuje vám, že váš "fear meter" ostane stále pod bodom mrazu. __ Aspoňže ten Edwards Burns pripomínal detektíva Bootha zo seriálu Kosti. A áno, to je asi tak prvý a posledný klad snímku (ocenia minimálne fanúšikovia seriálu), ktorý nebyť ostrej kamery, pripomína skôr televíznu produkciu než niečo "profesionálne". 45%? 20%. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Hodně nepovedená předělávka slušného japonského hororu. Úvodní scéna, kdy je zavražděna dívka a její kočka, je asi to nejlepší, co nám film nabídne. Jediná dobrá lekačka a pak už jen 80 minut nudy a sledování toho, co už jsem někdy viděl a bylo to mnohem lepší. Nevím o co Amíkům jde, že musí vše japonské úvést k obrazu svému, ale většinou to končí stejně jako v tomto případě a to nepovedeně. Trapné scény jen s minimálním chudým napětím nezachrání ani talentovaná Shannyn Sossamon. Tento film není ničím především pro ty, co viděli japonskou verzi. 25% ()

Galerie (17)

Zajímavosti (10)

  • Film se nepromítal pro kritiky. (Chatterer)
  • Laura Harring, která hrála matku Beth (Shannyn Sossamon), byla ve skutečnosti jen o 14 let starší. (Chatterer)

Reklama

Reklama