Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 2

  • USA American Pie 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nemotorný Jim, sympatický Kevin, sportovec Oz, intelektuál Finch a frajírek Stifler mají za sebou rok půstu na univerzitě a před sebou prázdniny. Pronajatý dům na pláži dává každému z nich naději na skvělý sex. Jejich touha po alespoň jedné bouřlivé noci je tak velká, že přijmou i brigádu, aby si vydělali nějaký ten dolar. Jenže správný sex dělají minimálně dva a v tom je i tentokrát potíž. O holky, které by měly pochopení pro jejich hobby, je nouze, a kluci to s nimi (i sami se sebou) mají zkrátka těžké. Dlouho a pečlivě připravovaný mejdan se i tentokrát poněkud vymkne režii. Nikdo však zkrátka nepřijde. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Pokud panuje divácká spokojenost s tímto druhem filmařiny, potom nelze než kroutit nechápavě hlavou. Samozřejmě, je tento druh určen pro úzkou diváckou skupinu, která bude chrochtat blahem, ale ti ostatní? Zřejmě jim stačí vzít již jednu vyprodukovanou představu o dospívání s trapnou zatuchlostí, která se vydává za duchaplnou hravost, přežvýkat ji v jiném pořadí, ale ve stejných kruzích a nechat topit postavy v identických hromadách výtrusů. Co je na tom zábavného, vtipného, nebo napínavého? Atraktivní mladá lízátka, která odhalují svá pevná a smyslná těla, pro mě nejsou znakem příjemného filmového prožitku. Hlavní postavou je opět Jim Levenstein (Jason Biggs), jehož autoři nechávají vláčet stejně neschopným přístupem v oblasti sexuality jako předtím. Navíc i s totožnými protějšky a identickým výsledkem. Hlavní ženskou postavou je flétnistka Michelle Flaherty (Alyson Hannigan) a její bezprostřední přístup k erotice v soukromí. Následují Jimovi přátelé při společném vzepjetí sil po ukojení sexuálního nedostatku: věrný Chris "Oz" Ostreicher (Chris Klein), bezradný a marně doufající Kevin Myers (Thomas Ian Nicholas), odměřený Paul Finch (Eddie Kaye Thomas) a vulgární omezenec Steve Stifler (Seann William Scott). Největším lákadlem filmu je sen většiny dospívajících hochů Nadia (půvabná Shannon Elizabeth) a její vytrvalé hledání budoucího úspěšného nekňuby. Z dalších rolí: světáčtější kamarádka Jessica (Natasha Lyonne), bývalá Kevinova přítelkyně Vicky Lathum (Tara Reid), Ozova křehká přítelkyně Heather (Mena Suvari), zoufalý pozér Chuck Sherman (Chris Owen), Jimův chápavý otec Noah Levenstein (Eugene Levy), atraktivní provokatérky Danielle (půvabná Denise Faye) a Amber (půvabná Lisa Arturo), Steveův stejně pozérský mladší bratr Matt Stifler (Eli Marienthal), či náruživá Finchova bohyně Jeanine Stifler (šarmantní Jennifer Coolidge). Dospívající mládež je otrokem svého nevybitého chtíče, alespoň dle americké představy. Je to hloupé, navíc v jiné verzi pouze opakuje to, co už bylo řečeno předtím. Bez špetky osobního přínosu a nějaké snahy o překonání sebe samotného. ()

Satan 

všechny recenze uživatele

Nejlepší díl na odreagování. Stifler opět vede, Jim se dostává do absurdních situací a jeho táta mu s radami taky moc nepomáhá. Odsýpe to solidně, má to pořád ten prcičkovský drajv a humor a hlavně partu sympaťáků, se kterými není těžké se ztotožnit. Velkým kladem je i vynikající rockový soundtrack... ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

PRIMA FAMILY - Tak jsem si zase po delší době zavzpomínal na svá léta přelomu ZŠ a SŠ, kdy jsem Prcičky doslova žral. A i dneska, kdy jsem film viděl nejméně po šesté, jsem se dobře bavil a fóry mi i po 11 letech (od natočení) přišly trefné a vtipné. Zkrátka příjemná nostalgická komedie, kterou budu mít rád nejspíš napořád. Z jedničky si pamatuju, že jsem byl pořádně vyplesklej, ale i dvojka v pohodě sekundovala. 90% // (19.9.2014) HBO COMEDY - No jo, a je to tu zase :) Prcičky dvojku jsem si nemohl na HBO nechat ujít. Potvrzuji 90%. // (20.9.2015) PRIMA HD - A dost! Tohle je prostě jedna z mých TOP USA komedií, ke které vždycky zasednu a jelikož jsem tak učinil i dnes, je jasné, že je pro mě něčím výjimečná. Z toho vyplývá...Nová FSZ je tu! :-) 100% // Další projekce: (17.5.2019) NOVA CINEMA HD ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 10/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// +pořád je tu ta bezvadná a původní sestava, najdete tu mnoho úderných, vtipných a kultovních fórků, hlášek a scének -dvojka má trošičku jednoduší příběh a některé postavy mají méně prostoru (např. Mena Suvari)/// Přestože to pro mě není tak kultovní jako jednička a tak perverzní (zábavné) jako trojka, pořád je to velice slušná zábava. I po letech a několikátém zhlédnutí jsem se u každé scény příjemně bavil. Tenhle film prostě nestárne a pořád baví. Scény v nichž je Seann William Scott jsou nezapomenutelné. Jen škoda, že se děj začal více točit kolem Jima a méně kolem jiných postav./// Celkem 83%/// ()

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Přeci jen je to o krapítek horší... Humor je trošku víc infantilní a hlavně mě tu štve takový to klasický převracení charakterů... Naďa sice nevypadala v jedničce nijak geniálně, ale tady z ní na konci udělali úplnou kravku... To mi dost vadí na amerických komediích celkově... Aby bylo vidět, že hrdina udělal dobře když šel za hlasem srdce, tak v posledních pár minutách dělají z postav jako je Naďa buď blbce anebo hajzly... Takže to o pár procent snížíme... ()

Galerie (119)

Zajímavosti (24)

  • Bill Paxton byl zvažován do role Stiflerova (Seann William Scott) otce, kterého si nakonec zahrál Chris Penn. Jeho scéna ale byla nakonec po negativních reakcích diváků na testovacích projekcích vystřižena. (Stocki)

Reklama

Reklama