Reklama

Reklama

Saw 3

  • USA Saw III (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

„V každém muži je skryto dítě. Chce si hrát," řekl před sto lety básník Christian Morgenstern. Jigsaw tuto jeho moudrost dovedl k dokonalosti. Když díky pomoci své nové učednice Amandy (Shawnee Smith) zmizel, vůbec nepřestal zasahovat lidem do osudů. Stále dál tahá za všechny provázky, intrikuje jako šedá eminence proti všem, kteří si neváží života a co víc, všechno dělá jen pro jejich dobro. Doktorka Lynn Denlon (Bahar Soomekh) nemá ponětí, že je další na jeho seznamu "vyvolených". Jednou po noční službě v nemocnici ji Amanda unese a odvede do opuštěného skladiště, kde je Jigsaw (Tobin Bell). A toho musí udržet naživu, dokud se Jeffovi (Angus MacFadyen) nepodaří dokončit jeho hru. Jenomže Jigsaw nikdy není tak nemocný, aby nemohl dohrát svou hru. A on si hraje rád... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (637)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pokračování, které je kvalitou shodné se dvojkou, snaží se brutalitou zaujmout a přitom tam tolik vražd ani není. V podstatě příběhu je tam jeden chlápek v bedně a vrahoun Jigsaw na operačním stole. Fakt je, že to ten vrahoun měl slušně promakaný a konec i když vcelku čekaný mě vyděsil, tak jako u dvojky. Konec je vcelku zřejmý a tak jsem zvědavý, jak nakonec dopadne čtyřka i když už předem vím, že to bude stát za starou belu. --- I want to play a game ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Dvojka ešte udržala diváka ako-tak v nádeji na lepšie pokračovanie a ťahala aj z úspechu jednotky. A ak by bola aspoň na takej úrovni, bol by som veľmi spokojný. No to, čo nám tu predviedol Bousman je smutné. Posledných dvadať minút je tak zvrátených, snažiacich sa o úplné vyvrátenie s čo najväčším zvratom, že to už začína byť prehnané. Príbeh nulový, stroje smrti majú už nulovú účinnosť a nechutné zábery na atraktivite tiež nepridávajú. Ak bude štvorka pokračovať v klesajúcej tendencii, nebude mať táto séria svetlú budúcnosť. 50%. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Cítiť, že scenár písal opäť Whannell a točil Bousman zodpovedný za dobrú dvojku. Príbeh je dobre vymyslený aj nakrútený, avšak obaja menovaní zabudli, že Wan nakrútil prvý diel ako temnú detektívku s pridanou gore hodnotou a dvojka bola tiež vo svojom jadre stále krimi. Trojka už len prepla do módu gore-fest a trap-fest. Za mňa pre hororovú sériu adekvátne vymyslený príbeh, avšak brzdia ho dlhšie retrospektívy, tam sme si skoro všetko domysleli už predtým, a príliš dlhá operácia. Prvá pointa stačila, ale tvorcovia sa rozhodli, že neuzatvárajú trilógiu, ale otvárajú nekonečnú sériu. Že to nebol najšťastnejší nápad, ukázal čas. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Třetí a stopáží nejdelší díl této série. Film začíná přesně tam kde skončila dvojka. Oproti předchozím dílům stoupla rapidně krvavost a drsnost filmu. Příběh je jednoduchej, má na člověka depresivní, silný vliv. Pasti jsou velmi drsné. Nejlepší a nejnechutnější scénou pro mě je operace Jigsawova nádoru na mozku. Film má určité flashbacky. Hudba opět skvělá. Občas má film pomalejší tempo, ale to nevadí. Hodnotím celkově na 93% = ***** ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Charlie Clouser: 1. This Calling - All That Remains ,2. No Submission - Static X ,3. Eyes of the Insane - Slayer ,4. Walk With Me in Hell - Lamb of God ,5. Monochrome - Helmet ,6. Guarded - Disturbed ,7. Drilled a Wire Through My Cheek - Blue October ,8. No More - Drowning Pool ,9. Burn It Down - Avenged Sevenfold ,10. Your Nightmare - Eighteen Visions ,11. Dead Underground - Opiate for the Masses ,12. Suffocating Under Words of Sorrow (What Can I Do) - Bullet For My Valentine ,13. Fear is Big Business - Ministry ,14. The Wolf is Loose - Mastodon ,15. Killer Inside - Hydrovibe/Shawnee Smith ,16. Sakkara - Hourcast ,17. Shed - Meshuggah ,18. Effigy - The Smashup ,19. Siesta Loca - Ghost Machine ,20. S*!thole Theme - Charlie Clouser , ()

Galerie (55)

Zajímavosti (32)

  • První film ze série Saw, ve kterém byla vyobrazena nahota. (Kulmon)
  • Ve scéně, kdy Jigsaw (Tobin Bell) začne zvracet a kašlat krev, dá mu doktorka hlavu na bok a masku s kyslíkem. V některých záběrech je pak maska od krve, v některých nikoliv. (Terva)
  • Ve scéně, kdy doktorka otevírá hlavu Jigsawovi (Tobin Bell), je jeho lebka celá od krve, ale v dalším záběru není po krvi žádná stopa a v následujícím záběru je zase zakrvácená. (Rebbit)

Související novinky

Leprechaun se možná vrátí

Leprechaun se možná vrátí

15.08.2008

Všechny hororové ikony jsou už rozebrané a buď už jsou jejich remaky na světě, nebo se velmi brzy objeví. Hollywood je však stále línější a línější vymýšlet něco nového, takže přišla řada i na ty… (více)

Co se kde šustne

Co se kde šustne

21.02.2007

Ghost Rider láme v USA rekordy. Byl uveden v 3619 kinech a za pouhé 4 dny již stihl vydělat 51,5 miliónů dolarů. Tím hravě překonal dosavadní rekord v nejvyšším výdělku za sváteční víkend, který… (více)

Reklama

Reklama