Reklama

Reklama

Grotesque

Obsahy(1)

"Vzrušuješ mě, rozřežu Tě na kousky." Mladý unesený pár se vzbudí ve strašidelném sklepení, svázaný a skalpovaný. Dlouhé a šílené mučení právě začalo. Po Saw a Kostce se zrodil nejkrutější japonský horor. (MIDO FILM)

Recenze (288)

bassator odpad!

všechny recenze uživatele

Jak můžete lidi tohle hodnotit nějakýma hvězdičkama. Toto je jeden z nejnechutnějších a nejnesmyslnějších filmů co jsem kdy viděl. A srovnávat to s Hostely a podobnými filmy? Ano téma je stejné - zabití člověka na různé způsoby, ale ten prvně jmenovaný má alespoň trochu úroveň tohle je bezduchá odpornost té nejvyšší kategorie... - 7. 12. 2012 - 0% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Grotesque ač jsem od něho moc nečekal tak přesto mě v jedný věci zklamal, a to v brutalitě. Je pravda že pár scén ujde ale čekal jsem větší maso, to samé proč to je takové nedodělané? Vrah je nesympatický, nebo spíše mi nedošlo co a proč. Oběti mi byly ukradené a celkově to je takové průměrné. Ale vyloženě špatné to nebylo. ()

Reklama

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Když už někdo natáčí horor o třech postavách v komorním prostředí, měl by v rozpočtu přitlačit alespoň na honoráře herců, nebo to dopadne jako tady a tam, kde by slušnější herec dokázal dodat požadované emoce, tady jsou jenom herci z ranku ochotnického představitele křoví č. 4 v Divotvorném kostelníku od Chrchlala Hudlaláka. A že to má nějaké ty gore scény? Ok, ty jsou docela slušně natočené a nesnaží o zbytečné, krvavé fullfrontaly, které by jen odhalili nejisté triky, ale naopak je střihač dávkuje se správnou délkou, ale to je tak asi všechno. Emoce postav, nic, jejich herectví, nulové, takže jakékoliv zaujetí pro děj je minimální a přítomné mučení je dost nudné a neinovativní, přičemž závěr je natolik debilní a bizarní, že se změnil z hororu na bohapustou komedii. Fin. ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Tak se přiznejte, jaký největší trapas se vám kdy přihodil na vašem rande? Určitě se shodneme na tom, že když do hry vstoupí třetí osoba, nikdy to nedopadne moc slavně, ale dvojice z tohoto příběhu dopadla přímo katastrofálně. Muž se zničeho nic probouzí svázaný a s roubíkem, ala florbalový míček v puse. Naproti němu stojí žena, do které se zamiloval a nyní do hry vstupuje neznámý zlý doktor. Po krátkém úseku s kecama a podobně se jde na věc a muž se musí dívat, jak doktor jeho vysněnou prstěním dovede až orgasmu s mohutnou ejakulací, přičemž jí olizuje a mačká prsa. Následně mu ho vyhoní a obsah nastříká na břicho ženy, a tak končí vzájemné sexuální ponížení, ta jemnější část celého filmu. Později přichází řada na předávání darů a suvenýry. Z prstů muže se stává náhrdelník na krku ženu, ale jelikož zlobivá žena odmítá tuto pozornost oplatit stejným dílem, končí za trest její bradavky ve špinavé chirurgické misce a její paže, bůhví kde... To byla jen malá ukázka z tohoto sadistického hororu. Jestli vám můj komentář přišel drsný nebo hrubý, určitě se filmu vyhněte velkým obloukem. Grotesque je snímek, vedle kterého vypadá hostel jako výbuch smíchu. Srovnávat ho v míře brutality dále se "Saw" nebo "Kostka" je nemožné a zcestné. Nejde ani o naturalistické detaily, na ty se tu moc nehraje. Jde hlavně o ledový přístup doktora, samozřejmost v jeho počínání a jeho nevyzpytatelně zvrácenou povahu. O to, že oběti od začátku vědí, že nepřežijí a jsou nuceni k razantním rozhodnutím a zvířecímu počínání. Je to hnusný psychologický experiment a jako takový dokáže také náležitě zaujmout. Ještě bych chtěl říct, že vždycky se tu najde pár blbců, kteří si vlastní komplexy z toho, že na něco nemají léčí tím, že urážejí druhé. Né, my příznivci těchto filmů nejsme žádná úchylná prasata a i kdybychom byli, je to pořád lepší, než být průměrná nudná sračka, která leze pod postel už při Addamsově rodině. Nevadí mi, že se to někomu nelíbí, vím, proč tomu tak je a jeho názor respektuji, ale vždycky mě nasere, když se nějaká vyjebaná nula naváží do těch, kteří mají lepší žaludky a víc vydrží. Sám vím, jak je občas těžké tolerovat názory druhých, ale pokud víte, že na podobně drsné filmy nemáte, tak si je nepouštějte a nekazte jim hodnocení. Jo a "Dragoni", řekni mamince, at' ti vysvětlí, jaký je rozdíl mezi sadomasochYsmem, jak píšeš a sadismem. Možná, že dostaneš přes držku a jako bonus zákaz sledování podobných filmů a konečně tu bude klid a mír. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Ked som videl tento film pred rokmi, tak viem, že sa mi nejako nepáčil a čakal som čo poviem po opätovnom zhliadnutí. Príbeh tento film nemá, len čisté nefalšované explicitné násilie. Všetko tu už bolo a aj lepšie spracované. Poslednej dobe holdujem Japonským exploitationom, ale tento ma nezasiahol, lebo príbeh tvorí minimálne polovicu filmu a tu prakticky nebol. Je tu aj naivita zo strany týraného páru. Je to neskutočný masaker, ešte teraz ma boli prirodzenie. Za tu lietajúcu hlavu, ktorá si poslednýkrát zahryzla do krku, dávam o jednu hviezdu na vyše, lebo to ma naozaj pobavilo. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Sadista používá řetězovou pilu značky Makita. (Yoshimitsu)
  • Skoro celý film se odehrává ve strašidelném sklepení. (Yoshimitsu)
  • První země, ve které byl film zakázán, je Velká Británie. Dále byl zakázan také v Norsku. (Vojtino)

Reklama

Reklama