Reklama

Reklama

Hladová hra

Trailer

Obsahy(1)

Pět cizích lidí se ocitá v temné jeskyni. Jsou zde uvězněni a k dispozici mají pouze zásobu vody, skalpel a hodiny, které cosi odpočítávají... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Napodobenina kostky? V podstatě téma vůbec špatné nebylo, zavřených 5 lidí v malých prostorách..Se spoustou vody, ale žádným jídlem..Začne boj o přežití, zabíjení..Herecké výkony nebyly nic moc .. Ale to jsem ani neočekávala..Absolutně trapný nehorázný konec filmu - taková patlanina. Nebýt toho byly by hvězdy 4. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Ne že bych se nudil, ale na tak plytký děj se mi to zdálo delší, než bylo záhodno. Vyvstává tu totiž jediná otázka, a s tou si film vystačí až do svého hořkého závěru, který zase postrádá jakékoliv překvapení nebo alespoň zadostiučinění. I přesto je Hunger docela nepříjemnou podívanou, jelikož situace všech zúčastněných je vskutku pěkně na hovno. ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Hlad je prý nejlepší kuchař... průměrný scénář si uvař." Recept: vezmi čtyři barely vody a přidej vepřové z pěti kusů (z morálních sviní, ale ne úplných a jen nakousnuto, proč?). Lehce pocákej kečupem, oblož šedým dekorativním polystyrénem, zakoupeným v Hornbachu ve slevě, typ skála, a nechej svinské trouby pomalu dusit v troubě, deset metrů pod zemí. Kuchyňský budíček minutku nastav na 30 dní. Pak ještě chvíli dus a občas zkontroluj pohledem do šmírovací kamery, jestli už jde maso od kosti. Lze podávat jako nudnou odpolední svačinku nebo jako pouhý předkrm před hlavním chodem - Mladými křehkými Uruguayci s ledovým salátem. Btw, na to, že neměli nudou do čeho píchnout (píchání proběhlo, ale později, neb cesta k srdci vede žaludkem), páč měli tři prdele času, zpočátku dokonce pět prdelí, tam VŮBEC NIC neřešili, natož traumata, kvůli nimž si je úchylný Babica do svého pořadu vybral. Ani ohledně útěku si moc nevyskakovali, jedna urvaná žárovka a prodlabaná zeď do nikam, žádné vršení pyramidy ze získaných kostí, cihel a hlíny, kterou by si mohli nakopat z podlahy (!), žádné stavění barelů a lidí na sebe, vyrábění horolezeckých skob z plechových hrnků a pod. MacGyver by byl z díry venku do večeře, naši čulibrci jen seděli na bobku, trpěli na pohodu a jen ukázněně čekali na smrt a na to, co za ně vymyslí scenáristi. Což nebylo nic moc. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Mezi Kostkou a SAW. Tematicky tedy nic zcela nového, akorát místo pastí čeká na pochytané a uvězněné ponorková nemoc. A také fakt, že budou muset přežít 30 dní bez jídla jen s vodou. Leda, že by někoho ze skupiny umlátili a snědli. Nejde tedy o motiv kanibalismu, jak ho známe z filmu Přežít (1993), jelikož tam se konzumovalo maso zemřelých. Celkově mi film zcela špatný nepřišel, i když bych ho o půl hodiny zkrátil. Úsporné gore, kdy převládají scény mimo přímý záběr, až tak nevadilo. Klišé s blondýnou bylo ovšem zbytečné, byť závěr, jakkoliv nevěrohodný, mi vyhovoval. Místy slušná atmosféra. ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se teda moc nepovedlo, schází atmosféra, napětí ...atd. Nápad ve studni nejni špatnej, ale bohužel hodně blbě provedenej a nezachrání to ani záblesk scénky kdy se začínají pojídat. pro mě 101 minut nudy. A hlavní záporák zrzavej od pohledu krajně nesympatickej. Začátek, kde není nic vidět radši ani nekomentuju... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • V prvom zábere na Lukea (Joe Egender) je vidno, že má krv po celej tvári aj oblečení. Po tom, čo skupina nájde vodu, ponorí tvár do vody bez toho, aby ju umýval, a napije sa vody. Keď zdvihne hlavu, všetku krv má preč. (misterz)

Reklama

Reklama