Reklama

Reklama

Bez úniku

  • USA Breathing Room (více)
Trailer

Myslíte, že ohraná variace na známý horor SAW již nemá co nabídnout? Že ani nemůže? V tomto mrazivém snímku půjde o čirou hrůzu. Nejsou zde ale zapotřebí žádná monstra, neboť i člověk sám o sobě dokáže být v krajních situacích dostatečně zvrhlý a odporný. Myslíte, že jste viděli všechno? Mýlíte se. (Davies182)

Videa (1)

Trailer

Recenze (51)

cariada 

všechny recenze uživatele

Překvapuje mě jak málo to má hodnocení. Přitom to bylo celkem dobrý. Slušná psychárna, tentokrát je zavřených 14 lidí a jen jeden má šanci přežít. Tak že je třeba se navzájem pozabíjet. Kdo by měl přežít je jasné hned od začátku, i děj je poměrně předvydatelný. jen mě někdy mrzelo , že se některý vraždy odehrají za tmy , tak že prd vidíme. Ani bych to Saw nepřirovnával spíš ke Kostce 2 a 9 hráčů se smrtí k tomu se to blíží asi nejvíc. Konec byl zajímavý až na toho novýho hráče, co tam křičel, že vše je jinak než to vypadá, ale už to nedokončil. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Nepanikařte, prostě to přečkáme !!" ;) Se stejnou větou jsem přistupoval k tomuto filmu mísícímu prvky hororu a reality show a byl jsem zvědav, jestli již poněkolikáté pouze vstoupím do stejné řeky, nebo se dočkám i něčeho nového v rámci žánru !! Na rozdíl od většiny velký kus vykrádání přežiju, a tak jsem byl vcelku spokojen, nejde o nijak světobornou záležitost, ale film mě dokázal udržet v napětí a očekávání až do konce, a minimálně finální rozuzlení, které však maličko obnažuje děravost scénáře, se mi zamlouvalo, byť jsem ho tušil již od začátku.. Mimochodem myslím, že Breathing Room připomíná spíš KR13, než Saw či Kostku. ()

Reklama

Boudyy 

všechny recenze uživatele

Taková slabší variace na velmi nekvalitní díl SAW (tedy jakýkoliv od čtyřky do sedmičky). Děj se odehrává pouze v jedné místnosti, do které se dostali lidé a mají za úkol poznat vraha mezi nimi. No, kamera byla vážně otřesná, noční děj nepřehledný a twist před koncem filmu k ničemu. Taktéž herectvo není nijak zvlášť sympatické, jediný, kdo mě bavil, byl ten potřeštěný a ze začátku můj hlavní podezřelý týpek v tílku (už ani nevím, jak se jmenoval). Vraždy a napětí nic moc. A ten konec, ten se vůbec nepovedl. Sice nespoileruji, abych něco neprozradil těm, kteří se na film chystají, ale ani nedoporučuji. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Filmů na tohle téma bylo natočeno už tři prdele, a většinou se mi líbily, jelikož se alespoň snažily mít nějakou pointu. Tady máte akorát více než lacný vizuál, velmi špatná úmrtí (takhle byste to natočili lépe i vy s nějakou obyč kamerkou a bastlí kečupu k tomu) a pokud čekáte nějaké rozuzlení, tak se nedočkáte ... jen se všichni tváří strašně drsně a jsou cool a sedí u netbooků .. sry za spoiler (ano, tohle je mega spoiler, krom jednoho "asi důležitého" zvratu, který jsem neprozradil), takhle totiž zní důvod, proč tam všichni jsou :) Ušetřete si čas a na tohle se vyserte ! ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tady někdo má strašně ulétává na Kostce (včetně Hypercube) a po shlédnutí Saw II dostal odvahu to taky sám zkusit. Jinak si to vysvětlit neumím. Prostě banda 14 lidí (s naprosto úchylnými charaktery, chvíli mi připadalo, jestli konečně nějaký filmař neťal do citlivého a nezavřel do té místnosti samé mentálně postižené - ale s pánem č. 5 byla alespoň sranda, na rozdíl od hysterické učitelky, kterou bych já v podobné situaci něčím umlátil během první minuty, co bych se v místnosti objevil) zavřená v jedné místnosti, kteří hrají hru, o níž se vůbec nic nedozvíme, stejně jako to, proč a za jakým účelem v té místnosti jsou zavření (což si myslím, že je zpravidla to nejdůležitější a nejzajímavější u podobných příběhů - alespoň teda mě vždycky spíše zajímá ne to, jak se chovají, ale proč jsou nuceni se tak chovat). Ve filmu se takřka nic neděje, vše podstatné (eliminace "soutěžících") přichází naprosto nahodile a většinou proběhne ve tmě nebo mimo záběr kamery, navíc docela suše a těch mrtvých vám ani nebude líto. Dialogy, herecké výkony, postavy, všechno hodně slabé a být to na mě, kameraman by dostal ne hodinovou, ale vteřinovou výpověď. Navíc, místnost je zářivě bílá a po chvíli je to až protivné. Často se na to nedá vůbec dívat, někde v půlce filmu mě z toho rozbolely oči. Zbytečná ztráta času. 0,5* za pána č. 5. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama