Reklama

Reklama

Cube

  • Japonsko CUBE ichido haittara, saigo (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Šest mužů a žen různého věku se ocitá v zamčené a uzavřené tajemné místnosti ve tvaru kostky. Nemají žádné představy, kde jsou, a rozhodnou se utéct. Musí vzájemně spolupracovat a dešifrovat kód potřebný k opuštění kostky. (JasonCZ)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (19)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Dávam síce dve hviezdy, ale popravde je to ešte slabšie ako HyperCube. HyperCube bol síce nezmyselný a neustál na nohách svoje prílišné sci-fi pojatie a odtrhnutie od kvalitnej jednotky, ale aspoň to CGI bolo na vtedajšiu úroveň a aj na súčasnú na úrovni. Toto recykluje nie všetko, ale veľa vecí z jednotky, pridáva svoje "nezmyselné" myšlienky ako projekciu na stenu, ktorá je totálne WTF, keďže sme sa nič nedozvedeli a malo by to význam v prípade prípadného pokračovania na úrovni Cube Zero, ktoré by nám čo to osvetlilo a najhoršie na všetko je výber hercov/nehercov a absencia gore, čo je dnes už neodpustiteľné a to nemyslím na samoúčelné gore scény, ale také, ktoré by do filmu jednoducho pasovali. Jedna hviezda za ďalší prírastok do "univerza?" a druhá hviezda za slušnú prvú pascu. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Cube sérii mám dost rád a po 18 ti letech příchází Japonský remake a je to totální bída. Postavy naprosto otřesný, pasti obyčejné, vzpomínkové pasáže úplně zbytečný a to hlavní, GORE žádné ! Když teda pominu tu úvodní scénu, která byla asi nejlepší z celého filmu, jinak samé tlachání, nemělo to ani žádnou atmosféru, prostě zklamání jako prase. Doufám, že se v Kanadě pořádně naserou po zhlédnutí tohodle paskvilu a natočí svoji novou verzi. Prosím ! (101. hodnocení, 13. komentář) ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Absolútne zbytočný remake jednotky, ktorý len trochu obmenil charaktery postáv a jednotlivé pasce. Postavy sú ale komplet na zabitie. Jeden otravný dement za druhým a všetkým som prial smrť. Japonci prekvapili tým, že sa prakticky vyhýbajú gore, takže ani v tomto smere si úchylný divák neužije. Nejaké napätie sa tu nenájde ani pod mikroskopom. Dejovo to z 90% kopíruje jednotku. Akurát koniec pripraví jedno trápne prekvapenie, ktoré ale nemá žiadny väčší význam a kto je zodpovedný za celú tú chorú hru sa zase nedozvieme. Robiť remake po toľkých rokoch, keď ten koncept bol už toľkokrát použitý a zároveň rozvinutý je nezmyselné. Jedine, že sa už ani Japoncom nechce čítať titulky, tak si museli natočiť svoju verziu. 3/10. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Japonci si po 24 letech vzpomněli a Kostku a natočili další verzi. Tak, že 5 chlápků a jedna ženská jsou uvězněni v kostce a snaží se z tam dostat a to se táhne skoro 2 hodiny. Herci jsou příšerní a psychologie dostává na prdel  třeba ta ženská skoro celý film nic nepředvede jen na konci si vzpomene, že v jakési místnosti  bylo číslo 999 a nakonec i přežije. Pak je zde jakýsi dědek co se přizná, že vraždil lidi v jednu chvíli chce umřít, aby se potrestal , aby o pár minut později valil  kecy o tom, že chce přežít jelikož má rodinu pak ho někdo zabije a je to prezentované tak, že mě ho má být líto, ale proč by mělo, když se chová jak kretén a zabíjel lidi  ? Jakési děcko pro změnu se jenom tak náhodně z ničeho nic rozhodne, že se zkusí zabít nemá žádný důvod jen si řekne hele teď se zkusím zabít. Dalšího mlátil i s bratrem otec a ten bratr se zabil, ale k čemu je to tady dobré? Do toho jsou zde kecy jak jsou dospělí zlí,  ale kromě jednoho co má s nima špatné zkušenosti a asi i toho kluka jich nikdo jiný nemá  naopak ten dědek nadává na mladé , ale proč nevíme radši vůbec. Edit na konci zjistíme , že většina z nich tam pracovala a ten dědek to dokonce postavil tak jak to, že se z tama kurnik šopa nedostal?  20 procent za úvod ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak toto sa vážne nevydarilo. Je to lacná napodobenina kocky a najhoršie je na tom, že ničím iným ani nechce byť. A to preto, že všetko alebo skoro všetko tu už bolo práve v Kanadskej kocke. Len v originále boli lepšie charaktery postav, pasce i celkový vizual, tu nič sa k tomu ani nepribližuje. Vôbec nechapem načo bolo toto dobré, celkom zbytočné pokračovanie, ináč slušne vynaliezavej série. Slabé 2*. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama