Reklama

Reklama

Jigsaw

  • Česko Příchozí (více)
Trailer 1

VOD (1)

Zohavená těla se začnou objevovat na různých místech ve městě. V průběhu vyšetřování všechny důkazy jednoznačně ukazují na jednoho muže: Johna Kramera. Jak to jen může být možné? Muž zvaný Jigsaw je totiž více než 10 let po smrti. Pokračování známé hororové série SAW je tu znovu.... Těšte se, budete se bát. (Vertical Entertainment)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (376)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Nový saw neprináša do série žiadne veľké prekvapenie, ale zároveň nerobí predošlým častiam žiadnu hanbu. Prakticky mohol skončiť prvým či druhým dielom. Odvtedy ide stále o recykláciu starého známeho. Bolo to O.K., nič viac. Záverečné rozuzlenie prekvapilo, i keď mohlo byť odhalované postupne, s väčšou gradáciou. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Puzzlík se vrací a společně s Elyse z Insidious se přetahují, kdo z nich bude hrát ve více pokračováních, i když jejich postava už dávno prdí do hlíny. Tentokrát mu trvalo přes sedm let let, než se vydrápal z rakve, každopádně měl díky tomu dost času si uvědomit, co se v minulých dílech zesralo a třeba se i ponaučit. A jak to dopadlo? Vzhledem k tomu, že jsem čekala pecku, kterou ocením odpadem až jednou hvězdou, to dopadlo nad očekávání. Jako pyčo dobrý, je to nadprůjemnej zážitek co má do sračky skutečně daleko a ani osazenstvo mě nesralo. Puzzlík zde má roli vedlejší a je to mysteriózní asi jako zážitek po konzumaci měsíc prošlýho jogurtu, každopádně i přes všechno to netajemné tajemno to dokázalo být občas i celkem napínavý. Puzzlík je samo sebou už průhlednej jak sklo a průjemně chytrej orangutan pochopí vo co go nejdýl do půl hodiny (pokud u toho zachrápe), ale i když je to stále to samý MENU tak tentokrát jsem guláš dostala sic ne jako od maminky, ale zase ne ten ze čtvrtý cenový, kterej tomu bezďákovi přede mnou nesedl a tak ho nablil zpátky a číšník doufal, že si toho nevšimnu. Tenhle guláš je solidní a možná si ho za rok dám znova. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Sejdeme se na farmě, pozabíjíme se, bude nám fajn. Zbavíme se dluhových pastí, spadneme do Jigsawových pastí. A prosím tě, hlavně nezapomeň vzít ty kýble. Víš, že Jaruška strašně ráda uklízí s kýblem na hlavě. Sehnal jsem karbaníka, flašinetáře, svačinářku, brusiče nožů a svíčkovou bábu. Myslíš, že když je zabijeme, tak nebudou nikomu chybět? Pokud se filmem prosmějete, máte vyhráno. Tím chci sdělit, že film je jedna (nechtěná) komedie/parodie, absolutně se nedá brát vážně a zakrývat si oči před fuj scénami může pouze retardovaný pár středního věku, který omylem zavítal na tento film, sousedka je ale poslala na prequel Lásky nebeské. Nu, ona je to příjemná tortura, nicméně nemá hlavinku ni patinku. Každé zabití působí úsměvně, herci adekvátní, vůbec ale na jejich osudech nemůže nikomu záležet, jen maso na porážku. Závěr v lecčems čitelný, bylo jasné, že přijde zlomový zvrat, přebujele překombinovaný, kejkle s místem i časem konání udělají díru do palice. Od začátku se nasadilo vysoké tempo, pasti jsou vynalézavé, timeouty nejsou povoleny. Spierigové film režírovat nezvládají, často selhávají i v základních složkách filmu (napětí, načasování, moment překvapení), logika veškerá žádná. Dost se na film čekalo, scénář nemá potřebnou kvalitu, v podstatě stojí za exkrement. Závěrečný zvrat má velké Z. Pobavil jsem se nad rozpačitostí filmu, nad neúmyslným tragikomickým vyzněním. Tohle je Game Over, už nechte Jigsawa odpočívat v pokoji. Co dal, to dal, dál už nemá co nabídnout. Pro mě svižná krvavá komedie, horor se nedostavil. 8/10 ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Předimenzovaná kombinatorika série Saw se rozjíždí zase a je tentokrát docela snesitelná, jelikož obměna na tvůrčích židlích přinesla o něco příběhovější charakter (nebo mam jen ten pocit?). Proti starším epizodám nečekaně ubylo brutality, imbecilní závěr (tentokrát HODNĚ předvídatelnej) ovšem zůstává zavedeným pořádkům věrnej. Je sice super, že s Jigsawem táhne provaz armáda spolupachatelů, jejíž nováčci se musí do už tak chatrný konstrukce vždy složitě začleňovat, ale nefunguje to dávno ani trochu. Do jednoduchýho a jasně danýho příběhu prvního filmu, v němž figuroval jeden pachatel, se postupně musely násilně naroubovat desítky dalších postav a podmotivů, aniž by se původní story měnila (fungovalo to jen a pouze v díle druhém, kde se ještě dalo mluvit o momentu překvapení). Je to úplně stejný, jako když do zdi natlučete hřebík pro malou poličku a ve finále na něj pověsíte šestimetrovej regál - hřebík vypadne a zůstane po něm DÍRA jako prase. Proč kurník prostě nenatočit normální sequel a nepokusit se vyrobit jiný zvraty, než ty, který se snaží nesmyslně narvat mezi starý události za cenu naprosto směšný překombinovanosti? Btw, rajcovní laborantka zoufale nevyužitá, proč? A proč se tam všichni chovali tak nemožně? Nejvíc mě baví představa, jakej fail by si užíval Jigsaw poté, co by černoch nepustil diktafon v nastraženém oku. Takže co že to tu máme? Další série pastiček a další záporák, kterej ve finále udělá debily ze všech (včetně scenáristů). Dvě hvězdy za to, že nebyla nuda. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nemám pocit Déjà vu, mám skôr pocit, že to všetko vlastne už ani nemuselo byť. Priznám sa, že séria SAW bola pre mňa v minulosti skvelou franšízou ( teda aspoň prvé dve - tri časti ) a keď sa ohlásilo ďalšie pokračovanie ( na počudovanie nejde o dnes tak moderný reboot ), bol som zároveň natešený, ale aj skeptický. Mal som počúvnuť tú pesimistickú stránku mojej mysle. Takže, dej je asi taký, jedna scéna mordu, za ňou vyšetrovanie, jedna scéna mordu, za ňou vyšetrovanie...atď atď atď. Nuda. Pointa? Poviem len to, že jedna podobná tu už v tejto kinosérii bola. Takže zase nuda. Comeback sa proste nevydaril. ()

Galerie (118)

Zajímavosti (14)

  • Toto je druhý film Saw, na jehož konci nikdo neřekl „Game Over“, přičemž prvním filmem je Saw 5 (2008). (ČSFD)
  • Ôsmy Saw predpovedal už v roku 2010 horor Insidious. Bola v ňom použitá kresba postavičky klauna s tabuľou a číslicou 8 pod ňou. (WalterIK7)
  • Scénář k filmu byl dokončen v únoru 2016. (ČSFD)

Související novinky

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Na třetí Cloverfield si počkáme

Na třetí Cloverfield si počkáme

09.12.2016

Filmy z thrillerové antologie Cloverfield (Monstrum a Ulice Cloverfield 10) měly v únoru dostat nového kamaráda. Ze sci-fi God Particle, v níž se posádka vesmírné stanice potýká se zmizením Země, se… (více)

Kdo natočí osmý díl Saw?

Kdo natočí osmý díl Saw?

15.07.2016

Velké značky v Hollywoodu prakticky neumírají. Dokud na něco diváci slyší, točí se další a další díly, takže vás asi nepřekvapí, že bude pokračovat i Saw. Hororová série, jíž nastartoval James Wan (V… (více)

Reklama

Reklama