Reklama

Reklama

9 hráčů se smrtí

  • Velká Británie House of 9 (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

9 lidí je z neznámých důvodů uneseno a ubytováno v zabarikádovaném domě bez jakékoli možnosti úprku. Jsou sledováni 75 kamerami a po probuzení k nim prostřednictvím mikrofonu promluví neznámý hlas a určí pravidla hry. Poslední přeživší získá odměnu v hodnotě 5 miliónů dolarů. Připravte se, hra začíná. (Pedestrian)

Recenze (130)

Vxxx odpad!

všechny recenze uživatele

Já chci těch 5 milionů dolarů za to, že jsem to dokoukala!!! Ale tak vážně, já si dvakrát rozmyslím, než hodnotím jako"odpad!", ale tohle se jinak nedá. Žádná sympatická postava, tím pádem žádný favorit. Hudba otřesná. (Ale fakt, nejdřív tam poslouchají hiphop, pak tam zní ztřeštěný rock a nakonec opera, která má jako vytvořit nějakou kulisu?!) Naprosto nic... (BTW: Oni se pokoušejí prostřílet beton, ale nikoho nenapadne zjistit, kam vede ten výtah, kterým jim chodí jídlo...?! ODPAD! ()

stration 

všechny recenze uživatele

Opravdu slabý odvar povedenějších filmů na toto téma. herci jsou beze zbytku příšerní, celý film se vleče a dialogy jsou debilnější než si dovedete představit. Jak ale píší mnozí další, konec je tak jednoduchý a originální, že mě zaráží, že doteď nenapadl už desítky dalších (i když podobné pointy tu samozřejmě byly). Na jedno podívání a ten chechot na konci to stálo. ()

Reklama

Knor 

všechny recenze uživatele

Aaaaa tady se někomu zalíbilo Saw a Kostka a chtěl si něco takového taky natočit, ale jen okopírovat námět a slíbit přeživším 5 milionů nestačí. Předvídatelné, nezajímavé....je spousta filmů, které vypadají od začátku opravdu nadupaně a konec filmu je srazí do hlubin filmové žumpy a tady je to přesně naopak. Celé to z té žumpy vytáhl konec, jinak bych dal odpad. ()

Syna.1990 

všechny recenze uživatele

Díky tomu konci dám tři hvězdičky, jinak bych dal dvě bez sebemenšího zaváhání!! Průběh filmu byl lehce podprůměrný, nic moc překvapivého se zde neodehrává. Je to taková ta klasická ohraná vyvražďovačka. Kdybych tento film měl porovnávat se Saw, tak bych s hodnocením musel jít určitě dolu, ale porovnávat tyto filmy nehodlám, takže to budu brát jako průměr a dám 50%!! ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Průměrný film po všech strákách. Koukám, že místní odborníci dávají maximálně dvě hvězdy. Nj, klasika. Jasně, v realitě by se tohle asi stát nemohlo, ale who cares? Transformers se taky stát nemůžou a jak je lidi "milujou". Během sledování jsem se nenudil, postavy byly zajímavé a konec překvapivý. Na druhý díl bych se teoreticky těšil, kdyby ho chtěli natočit. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Bonus na DVD obsahuje dva alternativní konce. (Terva)
  • Film měl nesoutěžní premiéru na filmovém festivalu v Cannes 20. května 2004. (Terva)
  • Natáčení probíhalo ve filmovém studiu MediaPro v rumunské Bukurešti. (Terva)

Reklama

Reklama